Tabea Sambo jednou volal k hořícímu poli, jenže než přijeli hasiči, tak jak se to samovznítilo, tak se to i samo uhasilo:-D. Takže byl samozřejmě tady v místní komunitě za blázna.-D. hasiči to samozřejmě potvrdili a ještě to prolili, plus to viděl i někdo další, ale stejně byla to chvíli taková vděčná historka pro místní....
Vše o těhotenství a dětech
rysamona dzizisketa Tohle delaly i moje holky :-D Kde na to ta decka chodi?
Kluci si nasazovali akorát díly z pěnového puzzle. Hráli si na bazén.
Karja tohle teda taky stihlo skoro dohořet, než přijeli. Taky to dost prolili a poobraceli vidlema. Dokonce zavolali posilu s extra vodou.
Zajímalo by mě, kolik z těch 100+ lidí, co se tam motali, taky volalo. Nebo jestli to vyhodnotili, že to dohoří do konce a zhasne, nebo počítali, že už někdo zavolal.
ziginka a co punčocháče na hlavu, jako dlouhý vlasy? ![]()
dzizisketa syn v tomhle věku tahal podprsenky a navlikal je na sebe. Naštěstí ho to přešlo. ![]()
Prosím - přezuvky do školky pro dítě, kterému sedí BF Koel a relativně i Froddo?
MPLee ja kupuju Tikki Nido. Pujdete do nasi?:)
MPLee syn má nohu teď užší, spíš na ty úzké koely, froddo jsou mu trochu širší, ale ještě jdou.
Bačkory nosí Jonap, ty otevřené. Kdyžtak ber s jednobarevným suchým zipem, to je novější typ a sucháč dobře drží. Ty starší se rozlepovaly.

MPLee My bereme bačkory Jonap.
MPLee taky máme jonapy. Kluci nosí koely, ty širší.
Deti dneska ze skolky vyzvedaval sambo. Ucitelka mu podala dva namazany chleby, deti prej poprosily o pridavek a kdyz ho dostaly, tak mely velkou radost, ze dneska vecer nebudou mit hlad
.
MPLee Junior se širokou nožkou nosí jako přezůvky Babice Safestep.
MPLee taky máme tikki
a začaly u nás taky oblikaci manýry, kalhoty jen leginy nebo softshellky, ne teplaky nebo normální kalhoty, obyčejné tričko - nesmi koukat dole z mikiny, takže žádný saty ani tuniky - mikina jen na zip, nic přes hlavu ![]()
A jak vedle jede debata o smradlavych prascich na prani, koupila jsem ze zoufalství (tady v drogerii nic jinyho nemaj) gel na funkční věci perwoll, to je tak prisernej smrad, smrdí to všechno úplně stejně, i gel na cerny, teď jsem oblikala dite do vyprany bundy a smrdí mi od toho ruce (ten předchozí z rossmanna byl taky dost navonenej, ale šlo to snest)
Potrefenáhusa strasne te lituju. Ja to navoneny pradlo nedavam. Vlastne co jsem chodila na chemosky, tak nedavam ani parfemy, vonave svicky a tak nejak vsechno navoneny. Dela se mi z toho blbe, takze uz peru zasadne v neparfemovanym prasku a gelu denkmit. Vzdycky z dcerky citim jejich skolkovy praci prasek, ve kterem tam perou povleceni na postylky.
Takze takova napul stiznost, v utery nam vetsinou malou vyzvedava ze skolky moje mama. Je to velka pomoc, jinak jsme na to sami a ona je ochotna kvuli ten par hodinam s vnuckou jezdit po praci tech 100 kilometru. Ale pokazde nam jejim parfemem nacichne byt tak, ze to tri dny vetrame
Zuzuli ty navoneny děti cizím parfémem taky nemám rada, já jsem to úplně přestala používat s tehotenstvim a kojením
peru v sypkym jelenovi nebo jelinkovi, to taky nema nějakou silnou parfemaci a pak taková rána s perwolem
ja jsem v létě pochvalila vůni servírce v kavárně a ona, ze je to avivaz puella - vonelo to fakt pěkne, ale vydrželo to 8 hodin hodin v létě na nohách tak, abych to cítila na dva metry, to bych asi spis na sobě nedala
Potrefenáhusa Mně aviváž nevadí a puella mi voní, i když jenom některá, ale ten perwol, to je smrt. Když to muž omylem jednou koupil, tak jsem to věnovala tchýni a pak jsem toho vždycky litovala, když jsem tam přijela.
Oblíkací manýry nám začaly teď v duchu odporu vůči všemu, všechno oblečení škrtí a některý i bolí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články