Evaeva Dík, my jsme s tím gymplem loni hrozně bojovali, nechtěl tam být. Ale letos se změnila angličtinářka, přibylo mladých učitelů (chlapů) a už to vypadá, že dobrý.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva a nechces zkusit Manducu? Muzu ti ji venovat, sama jsem ji mela z druhe ruky. Nevim uz, jestli sly zkrizit popruhy, ale prizpusobovat sla dobre.
Gatita manducu má švagrová a ta mi moc nevyhovovala. Díky za nabídku.
Evaeva S nositkem uz bylo tipu dost, tak jen tise zavidim kocarkovy dite![]()
Suya oni byli ze začátku všichni takoví. Nestěžuju si![]()
Vzala jsem děti na hřiště. Bylo super počasí, takže tam bylo fakt narváno. Seděla jsem na lavicce, asi jsem něco zaslechla, tak se otočím a asi 4m za mnou děti zrovna zapálily takovou vysokou suchou trávu. Zrovna to blaflo. První instinkt byl hasit, ten mě hned přešel, volala jsem 112. Chlapi a chlapci zkoušeli udupat, ale bylo to marný. Než hasiči dorazili, už shořela tráva na skoro celým "ostrově", tak 100m2.
Kolikrát jste za život volaly hasiče?
Tabea Seš dobrá, já profi nikdy a ty co mám v dobrovolných, tak jsme v kontaktu, ale né kvůli ohni. :D
Tabea zatim nikdy a doufám, že mi to vydrží! Ani sanitku ještě ne, jen policii k naťuknutému autu.
Já volala dneska potřetí za 10 let. Jednou v ČR na dálnici večer bylo auto na střeše ve středovým pruhu, který ale byl oddělený kvůli opravě. Pak jednou jsme šli s dětma domu a vedle z rozestaveného baráku stoupal dým (někdo tam vlezl a zapálil nějaký stavební bordely), a dneska teda. Tak jsem si právě říkala, jestli je to normální ![]()
Tabea ja zatím jednou, ale požár v dost liduprázdném lese. Nejít kolem, kdovijak to dopadne. Táta je tam pak vedl, celkem nedostupnej terén.
A pak nám je volala operačka, aby nám umyli tchána z chodníku. ![]()
continuity to je děsivý.
Tak Bettyani není, ono se to šířilo pod půdou kolem ohniště. Takže akorát horko a místy dým.
continuity myslela jsem druhou polovinu příspěvku.
Tak Betty jo tohle, tak to byla úleva, oni policajti totiž chvíli zkoušeli, jestli bychom nevzali kýbl a koště a neuklidili to sami.
Tabea jednou, v létě ve vedrech nám začal za barákem doutnat les. Přišla jsem na to nahodou při venčení. Týden jsem pak pořádně nespala a chodila to kontrolovat.
Tabea dvakrát jsme volali. Jednou se vymkla lidem vypalovaná tráva. To bylo blízko města, takže dobrý. Podruhé jsme volali k viklanům u Žihle, což je dost daleko od civilizace. Někdo tam blbě uhasil tábořiště a doutnala hrabanka. Seděli jsme na těch kamenech a strašně dlouho jsme slyšeli houkačky, ale trvalo to než lesem natáhli hadici.
PS: tchýně nám jednou založila požárek na zahradě. Má uklízecí mánii, takže popel z táboráku hodila do kompostu ještě žhavej. Na kompostu bylo dost suché trávy, aby to po pár hodinách náhle vzplálo. Mohla upéct sousedovy slepice
Ale to jsme si uhasili sami.
Archivářka to udělal jednou muž, vybral kamna ještě s horkým popelem a dal to do plastovyho
kyble ve sklepe a odešel na nakup, mame požární hlásič, takže to začalo houkat a já byla naštěstí doma s miminem
Zábavou obou mých dětí v batolecím věku je vyhrabat mi z šuplíku kalhotky (čisté) a navěsit si je kolem krku, co nejvíc se vejde. Šárka tuhle legraci ráno povýšila na další level, když jich několik pověsila kolem krku i Bonnie. Že má na sobě i jedny černé jsem si všimla, až když je z ní sundávala ![]()
dzizisketa jé tohle dělala i dcera. Mám fotku, na krku spoďáry, na očích plavecké brýle a v puse dva dudlíky ![]()
dzizisketa to je nějaká batolecí úchylka, ta naše zas vykrádá šuplík ségře, ale jak to jsou pidikalhotky, tak je nepřetáhne až na krk, ale používá je jako čepici, nebo několik čepic ![]()
(Teda jenom doma
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články