Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 12:58

viktorka_od splavu jasně, ta délka trochu pokulhává, ale teda 24h jsem nerodila ani poprvé.

Muž teda můj výkon nijak nezpochybňuje, ale ten Herman

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:59

Anema Četla jsem od Hermana Najděte si svého Marťana. Moc mě to nebavilo, tak jsem to vzala hodně rychle. Vůbec mi neutkvěla žádná radikální myšlenka, jak jsem se později o něm dočítala. Znovu to číst nebudu. Ale přišlo mi, že tam bylo tak nějak jen řád, hranice, bezpodmínečná láska a důležité přijetí dítěte. Asi tam byl jen ten tradiční model rodiny, ale to mě nevadilo. Jsem tu popularitu knížky moc nepochopila.

Potrefenáhusa Navrhuji nějaké komplikované problémy se zuby. Když mi vythli osmičku a narušili trojklanný nerv, hned byl porod procházka růžovou zahradou

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 13:02

notnano já teď měla ty šílené křeče břicha, asi z antibiotik, a to teda porod dost připomínalo. I ta doba odpovídala, dvojku a trojku jsem porodila rychleji. 

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 28. února 2024 13:04
Reakce na Pinot Noir:

notna stejní suchaři jako my! Dodnes jste se mohli vozit v tétéčku!

​Jestli by ještě vůbec po 20 letech jezdilo

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 28. února 2024 13:06

Evaeva My to tu vymyslíme a pan Herman si může sám osobně rituál vyzkoušet

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 13:10

notna přesně

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 13:34

kdyby někoho zajímal zdroj, tady i s kontextem je to cca od 30:00 toho rozhovoru.

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 13:45

ale je to fakt absurdní představa, že nějaký chlap ví, jak to bolí, a pak to způsobí svému dítěti .

Když to vezmu vážně, ani si nemyslím, že by to bylo funkční. Už vidím, jak ten správně zocelený muž říká manželce, prosím tě, to vydržíš, já taky v šestnácti zvládnul objet republiku na kole .

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 13:45
Reakce na notna:

Evaeva My to tu vymyslíme a pan Herman si může sám osobně rituál vyzkoušet

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. února 2024 13:50

Anema Tak jsou země, kde rodič tu bolest způsobuje svému dítěti běžně, třeba ženská obřízka, všechny si tím v rodu prošly a stejně to své dceři udělají, např ženská obřízka. Ten Herman bude jelito z podobnýho těsta.  

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 13:53

Kan jo, tyhle praktiky jsou děsný, to bez pochyby .

V tom rozhovoru pak dává jako příklady objetí republiky na kole, sjetí řeky nebo Erasmus .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 13:54

AnemaErasmus má ten člověk děti? A má ještě ženu?

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 28. února 2024 14:05

Anema tvg Erasmus, no to je učiněný utrpení. Musíš po sobě zametat drobky v kuchyni, neudělá to maminka

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 14:06

notna já uvažuju, že si tu knížku půjčím a přečtu, ale nevím, jestli se mi s tím chce ztrácet čas, podcast pro mě taková ztráta času není, takže poslouchám leccos...

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 14:08

Evaeva děti má dvě, minimálně to první je ale holka. Jestli má ještě ženu, to nevím...

Offline Tabea
8067 příspěvků moje polička 28. února 2024 14:42
Reakce na Anema:

ale je to fakt absurdní představa, že nějaký chlap ví, jak to bolí, a pak to způsobí svému dítěti .

Když to vezmu vážně, ani si nemyslím, že by to bylo funkční. Už vidím, jak ten správně zocelený muž říká manželce, prosím tě, to vydržíš, já taky v šestnácti zvládnul objet republiku na kole .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 14:49
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. února 2024 14:55
Reakce na Anema:

Kan jo, tyhle praktiky jsou děsný, to bez pochyby .

V tom rozhovoru pak dává jako příklady objetí republiky na kole, sjetí řeky nebo Erasmus .

​A víš proč jsou ty praktiky děsný? Jako zarytá feministka ti to řeknu. Protože to vymyslel chlap! Zbavit holčičku vnějších pohlavních orgánů, aby se později mohla vdát může vymyslet jen někdo, kdo je nemá. Osobně bych to teda otočila a muže zbavovala přirození a bylo by po problému celé Afriky. No chlap, no problem. :D A svět by ještě ušetřil.

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 28. února 2024 15:08

Anema Podle mě to za čtení nestojí. Ale jestli máš hodně času a nemáš ke čtení nic lepšího, tak zase klidně jo. Četla jsem zajímavější knížky o výchově.

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 15:24

notna díky za recenzi. Přiznám se, že už se o různé výchovné směry zajímám hlavně proto, abych o nich pak mohla zasvěceněji diskutovat s kamarádkama, takže jdu hlavně po tom, co je populární (což Herman hodně je...)