Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 27. února 2024 16:55
Reakce na Pinot Noir:

letfenixa přesně na tohle se ptal minulý týden Ríša . No, nevěděla jsem. 

A ještě se ptal, kolik tak stál náš dům. A já: noo, těžko říct, už je to dávno, trvalo to dlouho, ale tak třeba deset milionů? A on prý: Hmmm, to jste si mohli koupit radši Ferrari.

letfenixa No počkej, to já jsem kdysi zcela na vážno počítala v práci, kolik bude vážit dům, protože úřad vznesl dotaz, kolik tun materiálu se bude přepravovat na místo (takže správná odpověď zní, záleží na tom, který dům to je ;o)

Offline letfenixa
10849 příspěvků moje polička 27. února 2024 18:18

DruI áno,  najskôr spočítal mini dom z mini tehličiek, potom bežný dom a nakoniec mrakodrap.

A od 13,30, čo som ho z družiny vyzdvihla, sa mu ešte ústa nezavreli

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:01

DruI A kolik vážil? 
My jsme s mužem kdysi počítali pro zajímavost, kolik kg celkem naši stavitelé odtahají v ruce, když jsme znali cca počet cihel a váhu jedné. Ale výsledek už si nepamatuju, ani kolik vážila ta jedna cihla (25 kg? je to možný?). 

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:18

Myrtila To už si nepamatuju, ale bylo to šest domů a podzemní garáže, tak to bylo celkem dost :o)
A jo, ty tvárnice kolem těch dvaceti kilo klidně mít můžou.

letfenixa Jé, ten je krásně systematickej! :o)

Offline letfenixa
10849 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:31

DruI tak minitehlicka má 60 gramov!

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:28

DruI Aha, takže žádný malý domeček

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:36

711990 nakonec bude chodit do školky na horách  jsme se do té chalupy nějak zažrali...  A

Potrefenáhusa děkuju za tipy, i ostatním. Já našla nějaké Raweks, mají růžové s kočičkou. Prohledalm i ty Jonapy. 

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:10
Reakce na letfenixa:

DruI áno,  najskôr spočítal mini dom z mini tehličiek, potom bežný dom a nakoniec mrakodrap.

A od 13,30, čo som ho z družiny vyzdvihla, sa mu ešte ústa nezavreli

​no, mně z toho minulý týden ochraptela dcera. Přišla ve čtyři a tři hodiny v kuse jakože fakt nahlas mluvila, různé hlasy a tak a druhý den strašně skrehotala:D

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:12
Reakce na MPLee:

711990 nakonec bude chodit do školky na horách  jsme se do té chalupy nějak zažrali...  A

Potrefenáhusa děkuju za tipy, i ostatním. Já našla nějaké Raweks, mají růžové s kočičkou. Prohledalm i ty Jonapy. 

711990 nakonec bude chodit do školky na horách  jsme se do té chalupy nějak zažrali... A

MPLee Tak teď nevím, jestli jsem to říkala nebo jestli jsem si to jen myslela, ale říkala si, že to nebudu říkat:D. No nedivím se ti, já bych se toho nepustila ani za nic:D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:34

Karja jako zatím tam nežijeme trvale, ale víc času nezm doma jsme tam od září s dětma strávili. A školku mají prý skvělou. Hlavně poloprázdnou a učitelky celé město chválí. Malá sama projevila přání to zkusit, tak ať jde. Bude chodit jen na dopoledne, když tam zrovna budeme... Jako já bych tam zůstala hned, ale muž má právci v Praze...

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 27. února 2024 22:01

MPLee Ty jo, tak je hlavně super, že jí vzali. U nás by žádného luftáka nevzali, máme hroznej přetlak. 

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 28. února 2024 06:37

MPLee tikki maj kdyžtak taky růžový s kocickou, máme už třetí :-)

Naše chodí domu až po spaní, myslela jsem si taky, ze bude chodit jen na dopoledne, ale pak se ukázalo, ze vyzvednout si ve čtvrt na 3 odpocinuty dite je úplně nejvíc nejlepší (doma už nespí a do vecera nevydrží, jen o víkendu, kdy vstava pozdejc), ale ona s tím nemá problém, do školky chodí rada a spi tam bez problému (zatím, tuk tuk tuk!!!)

Online Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:27

Narazila jsem s kamarádkama na téma, že souhlasí s Markem Hermanem. A já zjistila, že vlastně nevím, proč mi konkrétně vadí, takže jsem se pustila do studia a poslouchám s ním různé rozhovory a podcasty, abych dokázala přesněji argumentovat. A narazila jsem na jednu perlu, se kterou musím podělit . Kluk by měl projít přechodovým rituálem (ok, to bych souhlasila), při kterém by mu měl otec nebo nějaký jiný muž způsobit bolest srovnatelnou s tou porodní. Prej jen tak bude pak dobrou oporou své partnerce u porodu. A pak tam mluvil o nějaké dlouhé cestě na kole

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:31

Anema  premejslim, co by mu musel udělat, zlomit ruku mi přijde málo

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:43

Pinot Noir Když jsem si s mužem kupovali první byt, byl za stejnou cenu jako tehdy velmi IN auto Audi TT. Chvíli jsme se bavili tím, že bychom hodili všechen rozum za hlavu a koupili si to auto a prostě si to užili. Jsme suchaři, koupili jsme ten byt

Sice dům ne, ale muž si spočítal, kolik kg mu prošlo rukama a vynesl do 4.patra bez výtahu při rekonsturkci bytu. Se ho musím zeptat, jestli si to číslo ještě i po 20 letech pamatuje. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:45

Anema mno...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 12:46

Anema Potrefenáhusa muž někde vyčetl, že je to prý srovnatelné s kopem do varlat Z tohohle přechodového rituálu kluky radši vynechám

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:47

Karja u nás jsou 2 školky a jsou poloprázdné. Takže právě berou všechny, kdo jde kolem  Ředitelka si pamatuje holčičku, co dřív bydlela v naší chalupě. Před 20 lety. Když jsme si šli pro přihlášku, hned vzala malou za ruku a ukázala jí školku. Nakoukly do každé třídy a představovala jí slovy "tohle je holčička, která sem chce chodit s námi. Budeme jí mít rádi, žejo?" A celé to bylo hrozně fajn. 

Online Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:51

notna stejní suchaři jako my! Dodnes jste se mohli vozit v tétéčku!

Online viktorka_od splavu
49233 příspěvků moje polička 28. února 2024 12:52
Reakce na Evaeva:

Anema Potrefenáhusa muž někde vyčetl, že je to prý srovnatelné s kopem do varlat

​tak urcite, pokud by ho nekdo kopal do varlat 24 hodin mohlo by to byt podobny