Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
34793 příspěvků moje polička 28. února 2024 15:25

Jsou nejake masinky, ktere ty porodni bolesti dovedou dost verne napodobit. Jednou to bylo v TV, uz nevim, do koho to pousteli, ale kroutil se fest. Mozna by si to ten Herman mohl strihnout tak na 12 nebo 18 hodin, pak by ho podobne blbosti presly a jeste rad by si sel odpocinout na kolo.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 28. února 2024 15:31

Kokoska jooo to jsem viděla, takový lepíky na břicho a pouštějí do toho šťávu. Jen ať si to Herman zkusí, na celej den

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 15:36

Anema nedělá on nějaká videa?

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 28. února 2024 16:06

Hele mě už dlouho zajímá, jestli je to stejný Herman, který vedl Čítárny.cz. mně ten web byl hrozně sympatický, v době svého největšího rozkvětu to byla pecka, skvělý přehled o dětské literatuře, rozhovory, recenze, novinky na stříbrném podnosu. 

Ale pak se to nějak zvrtlo a začali hodně vrtat do politiky a od dětské literatury se odklonili spíš k společensko kritickému občasníku.

No a v redakci byl taky takový radikální Herman, co si říkal Mik. Myslím, že to je tentýž.

Offline Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 16:20

žluťásek nic o tom nevím, na wiki je uvedenej jen jako lobista za hazard...

Ale rychlým googlením, tady píšou, že Čítárny.cz založil Vít Herman, takže jich je takových asi víc

Offline Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 16:22

Evaeva tak dík, našla jsem jeho youtube kanál

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 28. února 2024 16:38

Anema byl to určitě Mik Herman, já jsem si s ním kdysi dopisovala kvůli diplomce, zvažovala jsem s nimi spolupráci. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2024 16:40

Anema těším se na další bizáry

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. února 2024 16:59
Reakce na Anema:

notna díky za recenzi. Přiznám se, že už se o různé výchovné směry zajímám hlavně proto, abych o nich pak mohla zasvěceněji diskutovat s kamarádkama, takže jdu hlavně po tom, co je populární (což Herman hodně je...)

​Fakt? Je populární? Jsem si kousek pustila a tedy divím se hodně, v dnešní době prosazuje manželství a úplnou rodinu, no odvaha mu nechybí. Pro mě jsou tyhle všechny návody na výchovu úplně wtf.

Offline Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 17:08

žluťásek jasně, já nevím, jen si myslím, že je to jinej Herman

Offline Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 17:10

Kan populární je, už jsem potkala několik lidí, kteří z něj byli nadšení, je dost známej. A prej ho kritizujou jen feministky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. února 2024 17:18

Anema Fakt? Zatím jsem v procesu poslouchání, jako neco beru, taky mám ráda řád, disciplínu a důslednost, ale s něčím teda nesouhlasím. A feministka jsem, nevěstě teda omluvně říkám, že jsem dělala co jsem mohla. :D   

Offline Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 28. února 2024 17:21

Anema ja ho poprve zaregistrovala pred par lety, kdyz s nim mela na dvtv rozhovor Emma Smetana. To bylo celkem vtipne aa jeho oblibu jsem v urcitych skupinkach zaregistrovala taky, kvuli tomu, jak prosazuje, ze matka ma byt roky doma s ditetem, a utvrzuje je o tom, ze jsou jedinecne a nenahraditelne a dat dite do skolky je zlocin.

Offline Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 17:33

Kan tak označuje své oponentky on sám. Ale v reálu ho kritizují třeba i psychologové, viz https://psychologie.cz/mama-mele-maso-marek-mate-mamu/

Zuzuli já ho zaregistrovala už někdy, jak se řešili ti 2letí ve školkách, pak se o něm mluvilo i tady. Jen mě nikdy dřív nenapadlo si ho fakt poslechnout. Loni jsem Hermana rozmlouvala jedné známé, ale vlastně jsem nevěděla konkrétně proč, kromě těch školek a matek u dětí do 3 let

Offline Anema
1276 příspěvků moje polička 28. února 2024 17:39

Kan a souhlasím, že žádné návody na děti nefungují, aktuálně mě Herman pobavil tím, že člověk má prej mimino po šestinedělí postupně trénovat, aby vydrželo neuspokojení své potřeby delší a delší dobu. Už se vidím, jak nad tím hladovým dítětem stojím a čekám tentokrát půl minuty, protože minule už jsme zvládli 20 sekud . Evaeva , chtělas bizár, tady je

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 28. února 2024 18:06

AnemaMně by zajímalo, jak dlouho vydrží hladovej Herman. 

Online Kokoska
34793 příspěvků moje polička 28. února 2024 18:16

Karja nebo sexuchtivej!

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 28. února 2024 18:19

Kokoska Jestli loudí nebo počká:D

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 28. února 2024 18:47
Reakce na Anema:

Kan a souhlasím, že žádné návody na děti nefungují, aktuálně mě Herman pobavil tím, že člověk má prej mimino po šestinedělí postupně trénovat, aby vydrželo neuspokojení své potřeby delší a delší dobu. Už se vidím, jak nad tím hladovým dítětem stojím a čekám tentokrát půl minuty, protože minule už jsme zvládli 20 sekud . Evaeva , chtělas bizár, tady je

​tohle si ale (bohužel) dost lidi fakt mysli a dělá 

Offline monis
1609 příspěvků moje polička 28. února 2024 18:50

Anema já jsem ho taky poprvé zaznamenala v debatě ohledně dvouletých dětí ve školkách. Tehdy mě příšerně vytočil, protože na tyhle chlapy, co chtějí ženám řídit život, ale nikdy nebudou řešit jejich problémy, jsem úplně alergická.