Evaeva jo, u nás v šatně tuhle plisnila maminka holcicku za softshellky od blata, já tohle vůbec neresim, jen teda řvu kvůli louzim v normalnich botách
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa no přesně, proto nosí věci na ven
Potrefenáhusa O kombinéze mi ani nemluv, já jsem koupila velké malé, jenže je tak teplá, že se to nedá nosit. Chtěla jsem ji vrátit, ale zapomněla jsem na to... Měla ji jednou, jak u nás bylo tolik sněhu a přišla celá spařená, to je normálně kombinéza na severní pol a to stála nová asi jen 800:-D
Potrefenáhusa Prosim tě, já jsem byla si koupit něco od jedné paní a představ si, jí děti chodí děti na zahradě po venkovní dlažbě a pak to má špinavý:-D. Mají chodit po trávě, no ty jo...člověk aby se bál pak šáhnout na zvonek!
Karja já fakt nechapu, kam na to ty lidi chodej, já jsem rada, když jsou na zahradě a nemusím je nijak řešit...no ale naše boty a oblečení už teda od jistyho veku prodávat fakt nepujde
Potrefenáhusa Naše díte se zabahní se mnou i se školkou, se školkou možná dokonce trochu víc. Ale já bahno taky neřeším, jenom reguluju, jestli se leze do louží podle toho, jaký má boty. A víc než bahno mě teda drásá, že jak má ob týden rýmu, tak jsou všechn svršky hned oslintaný, protože dýchá nosem a nudle si utírá do rukávů (je s tím fakt strašně rychlej).
Karja jakou kombinezu mate? Já koupila Tchibo, tepla je taky dost
Zina nudle do rukávu utiraj všichni...ale naše jsou stejně po jednom jídle většinou na prevleceni
Potrefenáhusa Jj, ale to bude také tím, že to budou nosit delší dobu, ta sezona nošení se prodlužuje... ted už velké malé taky kupuju pořádné věci (to mě přejde až budou mít holky stejnou velikost:-D, což bude tak za rok no)-
Potrefenáhusa jo, pod Tchibo kombinézu staršímu ani nedávám mikinu, pokud není nějaký velký mráz.
Prodat nejde skoro žádné oblečení, softchelky nepřežijí ani od staršího k mladšímu.
Potrefenáhusa My máme lewro a je v ní fakt jak kulička, myslím, že je teplejší než ta Tchibo, já to na příští rok prodám, to je k nošení fakt jen do nějaké vyloženě činy, když je zima, do toho chumelí a je fakt nevlídno....což bude asi tak dva dny v roce:D
Potrefenáhusa to se zlepší, staršímu už někdy vydrží triko třeba i tři dny
Potrefenáhusa Jj, ale to bude také tím, že to budou nosit delší dobu, ta sezona nošení se prodlužuje... ted už velké malé taky kupuju pořádné věci (to mě přejde až budou mít holky stejnou velikost:-D, což bude tak za rok no)-
jo, to taky, ale stejně má leginy prodreny z koberce, na trickach nevypratelny fleky od rajsky a o botách radši nemluvím
hezky clanek
výbornej! Díky za odkaz. Kéž by takový byli všichni učitelé.
MPLee asi bych se s oblečením zařídila podle toho, jak školka funguje. Chodí ven za každého počasí, nebo jak je zamračeno, zůstanou uvnitř? Chodí v zimě na zahradu nebo na procházky?
V naší školce byli na zahradě dopoledne i odpoledne za každého počasí. Ve školce jsem nechávala holínky, někdy i boty na zničení, v zimě kombinezu a bundu a kalhoty do mokra z Tchibo. Písek a bahno se na věci lepili jen nějakou dobu, pak se to zas oloupalo. ![]()
Potrefenáhusa No, povídej mi o flekách od jídla, syn obvykle v tričku posvačí, takže fleky, a jak přijde ze zahrady, nechá si mikinu, a v té poobědvá, takže další fleky, a obvykle si nabryndá polévku do klína, takže s tím vezme i legíny, a každý den má kopmletně nový outfit ![]()
Tohtoročna zima bola taká mizerná, že Lukasko nemal kombinezu oblecenu ani raz.
letfenixa tady byl sníh jeden týden, bohužel většinu z toho byli nemocní
Pak byl ještě jednou nějaký poprašek.
Evaeva ano, sneh bol 2 týždne, presne v rovnaký čas ako bral antibiotiká na anginu. Prvý deň, čo bol v škole, boli ešte zvyšky snehu a hlaseny dážď, tak som ho hnala sa rýchlo sankovat, kým to všetko zmizne.
letfenixaten týden v kuse je na Prahu dobrý, ale jinak to stálo za prd. Ještě teda zamrzl rybník, to bylo super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články