Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. března 2024 13:45

Potrefenáhusa Mně přijde ideální náš setting dva lidi na jedno dítě. Takže jde i muž a hraje si s dítětem a já jezdím na tobogánu nebo plavu ve velkým bazénu. Jeden na jednoho bych to teda taky dala, ale jak se ráda koupu a plavu, tak se mi nějak nejde nastavit na to, že nic z toho se konat nebude a budu obsluhovat dítě. To už s ním radši potmě mrznu venku na hřišti, respektive já mrznu a on nechce domů.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. března 2024 13:46

žluťásek Držím palce, ať je to něco jinýho, ideálně něco, co bude za den dva pryč!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 14:07

Zina dva dospělí a dvě děti jsou taky dobrý. Vystřídáme se u nich, když si hrají v brouzdališti. Mladší syn se teda s pomůckami plácá zdatně, takže když nechci podávat výkony, tak plavu okolo něj.

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 04. března 2024 14:57

Bola som dnes so zdravým dieťaťom na ORL, aby mu mohla pozrieť mandle. Zvacsene jedny aj druhe, za nosnymi čaká viacfarebny hlien na svoju príležitosť. Rozhodne mi odporučila operáciu,  keďže sme už všetko možné vyskúšali. Tak je objednaný na 4.7. Ešte mám skúsiť nejakú inú formu konvičkovania a soľnú jaskyňu pochválila moc, že chodíme. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. března 2024 17:40

žluťásek ajaj, drzim palce. Nas ma piatu chorobu, to je ta z lepsich variant :) 

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 04. března 2024 17:41

žluťásek držím palce!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. března 2024 21:57

Jaj som si nadbehla. Chcem darovat mech detskeho oblecenia, dala som inzerat do miestnej darovacej skupiny. Polovica ludi, co mi napisala, zjavne nema ani dieta v tom veku. A tej druhej polovici sa to bojim darovat, ze sa s tou prvou poznaju . Mne sa tak s nikym nechce dohadovat. Bolo by mi jedno, komu to darujem. Len nechcem, aby skoncila polovica v smetiaku, ked to budu nejaki pripadi triedit na predaj. 

Hracky uz radsej posielam do Rehraciek, tam aspon nemusim s nikym komunikovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 22:02

Mrakoplas nemáte tam nějakou charitu, pěstounský sklad nebo tak něco? To budeš mít asi jednodušší.

Já mám přidruženou stížnost, prodávám nějaké boty po dětech a v podstatě akorát odrážím podvody.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. března 2024 22:06

Evaeva iba cerveny kriz ale ten teraz zbierku oblecenia nerobi. A uz mi tu zavadzaju dve velkosti po mladsom :/ 

A kde predavas topanky? Ja uz to vsetko davam len na vinted, zatial mam len dobre skusenosti. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 22:10

Mrakoplas no právě jsem to hodila nejen tam, ale i na fb marketplace. Vinted je proti těm podvodům dobře chráněný. Ale teď jsem prodávala pleny po dětech a i na fb to šlo dobře a celkem bez podvodníků. Já se moc nebojím, že bych to nepoznala, ale nebaví mě to.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. března 2024 22:24

Evaeva tiez som predtym v pohode predavala na marketplace ale ako pises, prestali ma tie podvody bavit. Ale zas na vinted sa tiez najdu spekulanti. Predavala som nove cos saty s visackou za 15 eur, totalne pod cenou a aj tak mi tam chodili ponuky na 7 eur a podobne. Tak urcite

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 22:39

Mrakoplas jo, to se teď hrozně rozmohlo. Ale zase když si něco uložím, tak mi kolikrát přijde nabídka na nižší cenu.

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 05. března 2024 00:21

Mrakoplas ja to nechávam na jarnú burzu bez peňazí. 

A predavam rastúcu stoličku a na bazoši sa ozval podvodník a tak dôveryhodne to vyzeralo zo začiatku

Offline Jimik
příspěvků moje polička 05. března 2024 00:47

Uff, noční podávání léků rozespalému dítěti je fakt masakr pro všechny zúčastněné a stejně si nejsem jistá kolik sirupu skutečně spolknul a kolik vyprskal kolem. Junior má antibiotika po 8 hodinách, chjo.

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 05. března 2024 07:14

Jimik soucitim, po zkušenostech jsem se na to teď u te angíny už regulérně vykaslala a jednu dávku dostal tesne před spaním, co nejpozději, druhou ihned po probuzení a tu třetí jsem vypocetla přesně mezi ne, po 8 h to samozřejmě nebylo, ale nevěřím, ze je to taková tragédie a ten nárůst životního komfortu pro celou rodinu za to rozhodne stal. Držím pěsti, ať to mate co nejrychleji za sebou a ať mu dobre zaberou.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 05. března 2024 07:18

Mrakoplas a co je to za velikosti? Byla bys to kdyztak ochotna poslat?  my ted mame dost spotrebu, ale potrebovala bych tak 86-98...

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 05. března 2024 07:34

Malenge jo, přesně tak jsem to dělala s ATB u Ríši posledně. On navíc spí max 9 hodin, tak to podle mě nemůže hrát takovou roli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 07:36

Malenge na mých atb psali minimálně 4h od sebe, takže si myslím, že je to celkem fuk, jestli je to osm nebo deset.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 05. března 2024 07:57

Evaeva Pinot Noir Malenge Díky za účast, když on si junior upravil od nového roku denní režim na 12 hodin spím, 12 hodin bdím a nic mezi tím. To už si netroufnu. Jsou to první antibiotika vůbec, tak se snažím dodržet všechna doporučení.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. března 2024 07:59

MPLee mam 92 a ked dnes vytriedim, tak aj 98. Ja by som ti to poslala rada, ale to budu dva velke mechy . Su tam sice niektore nove veci, ale vacsina nosenych, to neviem, ci by sa ti za taku vahu postovne vyplatilo :). Ale kludne mi napis, co presne by sa vam hodilo a mozem poslat len cast veci.