Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 04. března 2024 08:01
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa to se zlepší, staršímu už někdy vydrží triko třeba i tři dny 

​ty nekonečný hory prádla se někdy zmenší? Možná jsem si měla poridit kluky? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 08:30

Potrefenáhusa teď kolikrát skládám pět triček mladšímu a jedno staršímu. Ale skoro bych řekla, že holky na to budou lepší, že jim začne záležet na tom, jak vypadají

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 04. března 2024 08:51

Evaeva Akorat nevim, jestli to bude znamenat úbytek hadrů v kosi na pradlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 08:52

Potrefenáhusa no asi jen v malé mezeře mezi pátým a osmým rokem

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 04. března 2024 08:55

Máte některá zkušenosti z návštěvy dětské výstavy v ČT? Je to vhodné pro 2 a čtvrt lete dítě (které na žádnou českou tvorbu v tv nekouká a tudíž nezná), dá se tam případně někde nechat kočár?

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 04. března 2024 11:08

MuslikJá si teda nejsem úplně jistá, která výstava tam je teĎ, ale byli jsme už na několika. kočár se tam nechat dá v předsálí před výstavou. A znalost české televizní tvorby není podmínkou, oni tam mají vždycky něco interaktivního, co může přeskládávat, nebo to po zmáčknutí tlačítka bliká, dělá zvuk a tak. A hned po otvíračce tam ve všední den skoro nikdo nebývá, tak se může realizovat i malej prcek :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 11:19

Tak jsem poprvé byla sama se třemi v kavárně. Trochu jsem podcenila rozpoložení mimina, museli jsme utéct na zahrádku a kafe a dort jsem zvládla za pochodu Ale starší byli nadmíru hodní.

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 04. března 2024 11:24

Evaeva my už to vzdali, leda na stojáka venku a nejlíp, když mimi spí 

(naposled to teda zcela zařízla unavená starší, zatímco mimino spokojeně sedelo a koukalo)

Offline Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 04. března 2024 11:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva Akorat nevim, jestli to bude znamenat úbytek hadrů v kosi na pradlo

​Nebude

Nase paradnice se behem dne klidne ctyrikrat prevlikne, ze ted potrebuje jine saty/sukni/tricko... Ale zamatla porad vsechno

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 11:52

Potrefenáhusa nezapomeň, že moji už jsou velký. Mimino právě nespalo, ale chtělo, tak jsem musela vozit. On je jinak celkem zlatý. Kdyby mi to došlo dřív (), beru kafe sebou a jim koupím nějakou buchtu do ruky. No prostě jsem podcenila plánování.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. března 2024 12:04

Potrefenáhusa My mame dite jedno, a dva psi pubertaky. Zasli jsme do horske chaty na kolac. Pani dala medvedovi misku s vodou, bo a on se napije, je to vsude, pak si v te misce vetsinou umyje tlapy a jednIm mocnym machnutim ji vyleje. Takze jsem misku presunula ke zdi z jeho dosahu. Do dvou minut se syn zacal houpat na zidli, zatimco jsem pacifikováa maleho psa. A spadnul primo do te misky! Takze voda vsude a rev. My uz nikam nemuzeme

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 12:13

Jos

Nebudu lhát, nejlepší jsou v létě zahrádky nebo okýnka na horách.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 04. března 2024 12:32

Potrefenáhusa no a já měla nápad, vzít sama oběděti do termálů  navíc jsem zapoměla pásky a na pokladně jsem ukořistila aspoň jedny rukávky. No bylo to hrozný. oči jsem měla jako chameleon a po těch 2 hodinách jsem byla zralá tak na lahev rumu. 

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 04. března 2024 12:34

Evaeva starší dite už je taky celkem velký, ale občas dela vlny kvůli nejakymu (z myho pohledu) pseudoproblemu typu chci sedět v zidlicce pro mimina (kam už se nevejde) apod. 
Mimino je teď trochu sileny, už jsem to sem asi psala, v naši oblíbeny kavárně maj skleněnou vitrinu a tam starej kafemlejnek s pootevrenym suplickem, mimino ho chce moc moc a pokusy odvrátit rucicky mlatici do vitriny konci silenym revem (takže odchodem)

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 04. března 2024 12:35

MPLee  my se zatím neodvážili ani ve dvou...

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 04. března 2024 12:36

MPLee Ježiš, to mi připomíná první rok, když jsem brala obě děti koupat. Sice jsme měly všechno a mně to přišlo tak nějak za hranicí snesitelnosti asi tak jako všechno v té době, ale pořád to bylo lepší než když jsme zustaly doma, proto jsme taky jezdily...ale když jsme tam byly asi třetí den, tak lidi se tak jako odlepovaly od deky a pokyvovaly hlavou ve stylu "hele už jdou":-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 12:51

Potrefenáhusa no jasně, naše mimino je zatím v dobrém věku, mezi rokem a dvěma to v jednom nejspíš nepůjde i jen s ním.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 12:55

Karja mně při koupání dost zjednodušuje, že starší se bojí do vody Ale do bazénu bych s nimi nešla. Ve dvou to šlo vždycky, když člověk přežil nejdřív tu hysterii staršího a pak akceptoval, že je to klíště. Ale já s nimi chodila plavat na kojenecké plavání, takže jsem byla zvyklá na tu režii okolo, věděla jsem, co jim vadí, a i oni od mala věděli o co jde.Potrefenáhusa 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 04. března 2024 12:59

Mno, tak u nás podezření na spálu a zítra jdeme na streptest. Držte nám palce, ať vyhrajeme jiné číslo v loterii dětských vyrážkových horečnatých onemocnění a obejdeme se bez ATB

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2024 13:00

žluťásek to je dobrý, teda:(