Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 02. března 2024 10:07

Byli jste někdo v herně Sládkovna teď v Roztokách? Chtěla bych tam vzít děti vlakem a mám k tomu dva zásadní dotazy: pro jak velké děti to je, resp. dvouleté to dá? A co kočárek, dá se tam s ním? 

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 02. března 2024 10:12

Mrakoplas myslela som na teba, že si dlhšie nepísala. Zdravotné problémy sú vždy des máte toho tiež riadne nakopeneho držím palce,nech si čím skôr nájdete prežitelny systém.

continuity som hypermobilna a nikdy som s tým nič nerobila.

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 02. března 2024 10:16

letfenixa

Jej to robí problémy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 10:28

Pinot Noir já jsem si vymínila, že videa u stříhání ne, jen pohádky. U fiziho bych mu tu hlavu maximálně objela strojkem v nervu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 10:31

dzizisketa my nebyly, ale co jsem četla, tak kočár budeš muset nechat někde dole (což u vás nebude problém). Ale to muzeum je od vlaku fakt kousek, možná to zvládneš bez něj.

Že bysme to zítra taky zkusili? Tatínek by se prošel s kočárkem a já vzala kluky do herny. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. března 2024 11:42

V skolke maju piatu chorobu. Kto dostal teraz horucku ked mame ist na dve oslavy, deti mali spat u sestry a my so sambom volny vecer?

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 02. března 2024 13:08
Reakce na continuity:

Mohučanka

Jen jsem chtěla uklidnit Len, že neplatí, že kdo nevozí děti po kroužcích, je automaticky špatná matka. 

​Tak to souhlasím 100%, dcera měla ve školce jen pohybovky na doporučení fyzio, jinak byla do pěti ve školce, ale oni tam měli super programy. Ve škole mají nabídku keramika, gymnastika, fotbal, florbal, chodí tam na keramiku. Ale mimo školu má atletiku (navazující na ty pohybovky), lezení a tanečky (vyprosila si). A jen ty tanečky jsou v pochozí vzdálenosti.

Online Tabea
8067 příspěvků moje polička 02. března 2024 13:44
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. března 2024 13:48

continuity Já nejsem tenhle typ rodiče, ale třeba jeden kroužek by byl fajn. My na to taky nejspíš nebudem mít kapacitu, ale je to zatím dost vzdálený. 

Offline Gatita
8606 příspěvků moje polička 02. března 2024 14:59

Jdu sem s tipem na expozici Archevita v Roztokach. Moc pekne je to - artefakty, kosterni nalezy a hlavne je to a la skanzen se vsim vsudy, i s potuckem:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 15:04

Gatita nám se tam taky moc líbilo. Dokonce i mladšímu a to mu bylo tak 2,5. Vůbec nechtěl odejít, asi stokrát jsme shlédli ten film, kde staví dům.

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 02. března 2024 15:44

Ženy,  klobúk dole pred vami všetkými s prac.dobou do 16 a viac. Naozaj

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 02. března 2024 15:52

Gatita my jsme tam byli už 3x a určitě ještě půjdeme. Synovi se taky moc líbí. Zvlášť vyhrabávání kostry, od toho se nemohli s bratrancem odtrhnout a pořád ji zakrývali a objevovali znovu :)

Nedávno jsme byli v Techmanii a to jsem myslela na všechny ty zdejší zvídavý děti, že by si to určitě užily. Jsou tam expozice pro starší i moc zábavné věci pro malé děti. Akorát tam byla dost zima, zmrzlej muž chodil i v bundě, my se synem v mikinach a nebylo to úplně komfortní. Ale zas stokrát lepší než vydýchaný pretopeno. Jídlo podle očekávání docela tragický , ale kvůli tomu jsme tam nejeli, žejo.

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 02. března 2024 16:22

žluťásek A nevšimla sis, jestli jim tam ještě pořád visí cedule, že vyhráli asi třetí místo o nejlepší restauraci pro pracovní oběd? To jsem se fakt zasmála když jsme tam byli ve všední den, měli jenom řízek nebo smažák a k tomu hranolky, syn na mně ještě vydyndal takový jedovatě barevný donut, tak jsme to měli se vším všudy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 16:28

Myrtila to je v Plzni, že? Měla jsem stejný pocit, tu informaci o restauraci mají na webu. Dost jsme se pobavili při té představě, že tam někdo jde na pracovní oběd Donuty měli kluci taky. Ale expozice dobrá žluťásek my byli i na nějaké té vědecké šou a super, ten přednášející byl fakt zábavný.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. března 2024 16:28

dzizisketa Byli jsme před 3 týdny. Kočárek musíš nechat na nádvoří, začíná se hned schody, ale je tam podloubí. Náš 3 letý junior si to užil, ale většina těch atrakcí je pro starší děti. Vizuálně jsou pěkné, ale vyžadují celkem  pokročilou koordinaci ruka-oko. Pro ty nejmenší je kam plocha s kobercem na kterém jsou postavené domečky, autíčka, silnice a panáčci co se daji přestavovat. Je to hned vedle nádraží. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2024 16:31

Jimik byli jste tam o víkendu? Jak je tam živo? Kdybych na ten koberec vypustila (položila) mimino, samozřejmě s dospělým, ušlapou mi ho? Vím, že mají omezenou kapacitu, ale nevím, jak to vypadá, když je plno.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. března 2024 16:34

Evaeva byli jsme ve všední den, ale lístky kupuješ na konkrétní hodinu a max kapacita je myslím 20 dětí. Takže ušlapání nehrozí. My jsme plno neměli. On je ten prostor docela velký. Spíš bych u miminka všeho věku řešila čistotu toho koberce.

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 02. března 2024 16:44

Evaeva Jj, v Plzni, a expozice byla úplně boží, kdyby syn v té době ještě nepotřeboval v poledne spát, klidně bychom tam strávili celý den. Dodnes si na to pamatuje a chce si z toho prohlížet fotky

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. března 2024 16:44

Evaeva dzizisketa Pokud půjdete, doporučuji začít úplně vzadu a postupně se vracet k východu. Aspoň nám se to osvědčilo jako strategie jak se vyhnout čekání u jednotlivých atrakcí.