Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 05. března 2024 09:20

Zina já to prave nemám kde susit, to špatně prodejny jsem darovala, věci po starší zdědí mladší a pak už to bude asi leda na podpal 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. března 2024 09:45

Lilly_Ku Já jsem jako bezdětná ani netušila, že nějaký vinted existuje, objevila jsem ho až s dítětem. 20-30 euro za kus už je docela dobrý, ale já bych tam nahazovala věci už koupený z druhý ruky, a kvůli potenciální stovce za dvě trička se mi je tu skladovat nechce.

Potrefenáhusa Právě sušit se mi tak nechce, to jen boty, bo ty pořizujeme nový a dobrý, a sem tam nějaký funkční oblečení.

Jinak s tím darováním za odvoz se mi minulý týden stala věc, která potvrdila, že jako obchodník jsem fakt marná. Zbavovala jsem se kuchyňský digi váhy, a jelikož jsme čekala smršť zpráv, tak jsme napsala za odvoz a hořkou čokoládu. Odpoledne přijela paní, já dala váhu váhu, ona řekla díky, a když už byla u auta, tak jsme si vzpomněla na druhoui podmínku transkace a volám na ní - kde mám tu čokoládu? A ona přes rameno houkla - čokoládu nemám, tu nemám ani pro sebe! skočial do auta a zmizela v oblaku dýmu.

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 05. března 2024 09:52

Zina lidska drzost je bezbreha.

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 05. března 2024 10:01

Zina já ty swapovací příhody miluju

naštěstí tady je to vyloučený 

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 05. března 2024 10:05
Offline Tabea
8067 příspěvků moje polička 05. března 2024 10:47

Zina hustý

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 10:51

Zina hlavně prodávat dvě trička podle mě ani moc nejde, vinted si něco přihodí, plus poštovné a jseš na dvojnásobku. Já teda prodávám akorát boty, pokud jsou zachovalé, zbytek jde buď do koše nebo do krabice. Doufám, že ségra bude mít děti, protože jinak nevím. (Já většinu těch věcí ani nekupovala. Například mimino teď má ve skříni asi pět svetříků a osm mikin, nemusím říkat, že nosí dvě mikiny dokola, tři body - košile asi taky moc nevyužije.) Věci po sobě nabízím segrám a mámě, leda vyloženě nenošené boty zkouším prodat.

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 05. března 2024 10:58

Evaeva jde, ale musíš toho mít víc a dát slevu při koupi víc kusů 

já mám pár kusů, se kterýma se neumím rozloučit, jak mi to připomíná ty malý mimina, jinak už je skoro všechno pryč, teď ještě čekám s postýlkou, jestli se vrátí bratranec teď z ameriky, že bych ji posunula k němu, v tý naší nikdy nikdo ani jednou nespal, postýlku jsme dostali starou, ale matraci jsem kupovala novou, tak kdyby ji užili aspon na pár dnů než se zaříděj po svým, bylo by to fajn 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 11:15

Potrefenáhusa my máme tři postýlky, plus jednu cestovní a ještě jednu po mámě. Tu jedinou bych vyhodila a tu jedinou nesmím

Já bych toho právě na prodej moc neměla, jako nové není asi nic. Ségra za to bude ráda, ale na vinted bych po takových věcech asi nesáhla. Prodávat se chystám akorát ty velké neskladné věci jako sedačku, kočár, možná ty postýlky.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 05. března 2024 11:19
Reakce na continuity:

Jako já mám celoživotně tlak spíš nižší, ale to co dnes předvedlo v ordinaci dítě (87/50) mi vyrazilo dech. Už chápu, proč to tím domácím tlakoměrem nešlo měřit. 

​Až do těhotenství jsem měla tlak max 90/60 Ono se s tím dá normálně žít. Omdlévala jsem akorát v pubertě. V dospělosti, až když byl pod 70/40.
Jestli se dcera sama cítí fajn, neřešila bych to. 

Dcera má tlak trochu vyšší , ale už taky teď v pubertě omdlela. Nejhorší je s tím nízkým tlakem ráno vstát. To je boj. Snidam zelený čaj. On ten tlak tak moc nevystrelí jako káva, ale drží se déle. 

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 05. března 2024 11:21

Predavam len veľké veci, teraz stoličky a softshell, niekedy topánky.  Zvyšok darujem. Švagrinej, susede, na burze bez peňazí, na FB. Teraz naposledy som darovala penove puzzle. Vždy ľudia donesú čokoládu. A pritom nič nepýtam. 

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 05. března 2024 11:37

Evaeva kde to skladujete? Ja bych se bála, ze letitý už to nebude chtít ani ta segra

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 11:42

Potrefenáhusa bude, ona to vůbec neřeší, nějakou módu nebo tak. Jsou tam i věci po malé ségře, takže patnáct let staré a normálně jsem je používala, ještě to zvládlo dvě kola u švagrové. Ale chci jí časem přesvědčit, ať do toho koukne i ona a sama řekne. Máme to v suchém sklepě, postýlky na chalupě na půdě, z tohohle pohledu není problém. My jsme taková divná rodina, máme i hračky ještě po mně a i pár leporel po mamce

Offline viktorka_od splavu
49230 příspěvků moje polička 05. března 2024 11:43

notna ja to mela podobne, ale v tehotenstvi mi ten tlak jeste klesnul. omldlevala jsem uz jako mala, hlavne v noci nebo rano o vstanuti z postele. v tom tehotenstvi jsem kupodivu neomdlivala, ale mela jsem uplne narkolepticky stavy, ze jsem treba nemohla slabosti vstat ze zidle

continuity nejvic asi pomohlo pribrat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 11:44

Potrefenáhusa je jí třicet, takže pokud to hodlá používat, tak extra dlouho to tu nebude.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. března 2024 11:51

letfenixa Mně nepřinesl nikdy nikdo nic, což je v pořádku, nic nečekám. Teď jsem teda udělal výjimku a soudě podle toho, jak to dopadlo, ani nic chtít nemám :-D.

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 05. března 2024 11:52

Zina Ježiš, segra Si ted něco kupovala a myslím, že tam bylo za balení velké nutely, tak se zeptala paní, kolik taková nutela stojí a dala jí penize.-D. Že jako nebude lítat po obchodech a shánět to:D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. března 2024 12:13

Zina Já jsem měnila pokojovky za Lotusky a jeden pán mi dal takový mega balení asi tři klasický balíčky v jednom velkým. Já teda u nás v tom swapu vidím velkej posun k lepšímu a už dlouho jsem na kreténa nenarazila. Ťuk-ťuk.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 12:17

Karjaúplně jí chápu! Ten původní záměr byl měnit za něco, co ten druhý má a nepotřebuje. U nás ve skupině vídám třeba za to a to proseco z lidlu, to by se mi taky nechtělo muset kvůli tomu do Lidlu 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. března 2024 12:18

continuity Mojí babi pomáhali lékorky ráno. Ona teda měla normálně ráno velmi nízký tlak a pokud měla kontrolní odběr na varfarin, tak sebou zaručeně někde sekla, kafe a frťana mi sestra nedoporučovala.