Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 05. března 2024 12:48

Evaeva mne to naopak přijde uplně ok, jako žádný extra vymejšlení, pro co by čloběk musel do horoucích pekel, ale říct si o něco bežně dostupnýho, co využiju, je úplně ok

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 05. března 2024 12:59

Včera počas nekonečného čakania na ORL tam bola mamička s cca 2,5 ročným chlapcom a nonstop mu dávala lizatka, ale fakt, jedno dolizal, už vytiahla druhé. Uplne ma to fascinovalo.

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:01
Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:05

letfenixa já jsem na ty lízátka fakt vysazená, teď jsem viděla v lese! dvouletý dítě s takovým tim obřím lízátkem ve tvaru dudlíku...

naše dítě to tahá ze školky, dávám to dozadu do kredence a myslim, že až bude mít v červnu narozeniny, budu jich mít těch pětadvacet pro celou třídu...

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:07

Okrem toho povinne hľadel do mobilu, takže mu bolo podchvíľou vynadane, že ten mobil je ulepeny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 13:08

Potrefenáhusa ale proč si neříct rovnou o tu stovku. Neříkám, když je to něco typu mléčná čokoláda, ale takhle konkrétní požadavky moc nechápu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:13

letfenixa Já mám v případě čekání s batoletem pochopení pro všechno, třeba by bez toho střihnul epickou scénu. My jsme včera docela dlouho čekali an poště a mít tam lízátko a vědět, že to pomůže, tak ho dostane.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:13

Evaeva já se z jedny i druhý strany snažím o soudnost. Takže klidně zajedu pro prosecco z Lidlu, pokud je to něco co moc chci a třeba to má vyšší hodnotu. Kvůli obnošený bundě se obtěžovat nebudu a radši ji bez starostí pořídím na vinted

Stejně tak když nabízím něco já, obvykle to měním za nějakou snadno dostupnou věc nebo fakt přebytek, typu cukety v sezóně nebo jakýkoliv ovocný kapsičky bez cukru.

Tašce nošenýho dětskýho oblečení výměnou za velkou Nutellu, tři kindervajíčka a dvoulitrovkou koly se fakt zasměju

Offline Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:13

Evaeva tak to zas už bych to prodávala na bazaru, no 

zas málokdy se najdou starý krámy vyměnitelný za jiný starý krámy

Offline viktorka_od splavu
49230 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:14

Evaeva ja zas nechapu, kdyz nekdo nechce menit, proc teda na tu nabidku reflektuje - viz segra Karji. jako nechce se mi do Lidlu pro prosecco/nutelu no tak ten inzerat preskocim, ne? 

vzit si to a nedat nic to uz je ovsem vyssi level

ja snad i tu parni zehlicku dam pred barak, kdyz to tak ctu

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:14

Zina no to mě hned napadlo, že možná měli byt všichni spolucekajici vlastně rádi.

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:21

letfenixa Tak větší sranda by byla, kdyby to bylo v čekárně u zubaře :o)

Ale teda pokud to dítě udrží v klidu tak zrovna tohle je místo, kde bych i lízátko vzala na milost.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:24

žluťásek Ty jo, jak tak čtu, tak si tím, že to dávám za odvoz, odpírám docela velkou zábavu!

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:24

Potrefenáhusa já teď zažila asi tříletou holčičku s lízátkem na trampolíně!

V Tanzania parku, jsou tam ty velké čtvercové trampolíny. Na jedné byli naši kluci, jak mají trampolínu doma, tak už fakt zvládají různá salta, otočky ve vzduchu, skáčou opravdu intenzivně. A k nim se přidala ta holčička s lízátkem v puse! Jako za prvé bych vůbec nenechala svoje dítě vlézt na trampolínu k takovým dvěma klackům, a za druhé to lízátko, to je úplný vrchol. No a její rodiče na to normálně koukali a plkali spolu u té sítě.

Tak jsem zařvala na naše kluky, ať okamžitě přestanou skákat, že je tam batole s lízátkem, a teprve poté ti rodiče zareagovali a odvedli ji pryč, jakoby jim to vůbec nedošlo. Ale i tak ji poslali s tím lízátkem zase na jiné atrakce.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:27

Pinot Noir tohle je presne moje nocni mura, ze jeste to pak bude moje vina, ze moje dite zpusobi pad a nasledny zapichnuti lizatka do krku. Pripadne deti bez helmy potacejici se po parku na bruslich, odrazedlech nebo jinejch prostredcich. Mam z toho uplne hysterickej strach, ze do me vrazej, spadnou a prastej se do hlavy, ale bude to podle jejich rodicu moje vina. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 13:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva tak to zas už bych to prodávala na bazaru, no 

​u nás to je swap plus bazar. Ale asi je to důvod, proč mně tam nikdy nic nezaujalo, protože skončím u toho, že nechci běžet pro proseco

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 13:40

Pinot Noir tohle nechápu naprosto vůbec. Já ani nemám ráda, když skáčou dvě děti různé váhové kategorie, natož tohle.

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:58

Zina pri čakaní s malými deťmi čakám čokoľvek. Aj záchvaty. Ako matku dieťaťa s opravovanymi všetkými zubmi ma to fascinovalo.

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 05. března 2024 13:59

Evaeva na našich ihriskách sú len tie mini trampoliny v zemi, a našťastie som ešte na nich nevidela dieťa s lizatkom.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2024 14:09

letfenixa tady na hřištích taky, ale ty trampolíny bývají u hospod a tak.