Evaeva mne to naopak přijde uplně ok, jako žádný extra vymejšlení, pro co by čloběk musel do horoucích pekel, ale říct si o něco bežně dostupnýho, co využiju, je úplně ok
Vše o těhotenství a dětech
Včera počas nekonečného čakania na ORL tam bola mamička s cca 2,5 ročným chlapcom a nonstop mu dávala lizatka, ale fakt, jedno dolizal, už vytiahla druhé. Uplne ma to fascinovalo.
letfenixa já jsem na ty lízátka fakt vysazená, teď jsem viděla v lese! dvouletý dítě s takovým tim obřím lízátkem ve tvaru dudlíku...
naše dítě to tahá ze školky, dávám to dozadu do kredence a myslim, že až bude mít v červnu narozeniny, budu jich mít těch pětadvacet pro celou třídu...
Okrem toho povinne hľadel do mobilu, takže mu bolo podchvíľou vynadane, že ten mobil je ulepeny.
Potrefenáhusa ale proč si neříct rovnou o tu stovku. Neříkám, když je to něco typu mléčná čokoláda, ale takhle konkrétní požadavky moc nechápu.
letfenixa Já mám v případě čekání s batoletem pochopení pro všechno, třeba by bez toho střihnul epickou scénu. My jsme včera docela dlouho čekali an poště a mít tam lízátko a vědět, že to pomůže, tak ho dostane.
Evaeva já se z jedny i druhý strany snažím o soudnost. Takže klidně zajedu pro prosecco z Lidlu, pokud je to něco co moc chci a třeba to má vyšší hodnotu. Kvůli obnošený bundě se obtěžovat nebudu a radši ji bez starostí pořídím na vinted ![]()
Stejně tak když nabízím něco já, obvykle to měním za nějakou snadno dostupnou věc nebo fakt přebytek, typu cukety v sezóně nebo jakýkoliv ovocný kapsičky bez cukru.
Tašce nošenýho dětskýho oblečení výměnou za velkou Nutellu, tři kindervajíčka a dvoulitrovkou koly se fakt zasměju ![]()
Evaeva tak to zas už bych to prodávala na bazaru, no
zas málokdy se najdou starý krámy vyměnitelný za jiný starý krámy
Evaeva ja zas nechapu, kdyz nekdo nechce menit, proc teda na tu nabidku reflektuje - viz segra Karji. jako nechce se mi do Lidlu pro prosecco/nutelu no tak ten inzerat preskocim, ne?
vzit si to a nedat nic to uz je ovsem vyssi level![]()
ja snad i tu parni zehlicku dam pred barak, kdyz to tak ctu
Zina no to mě hned napadlo, že možná měli byt všichni spolucekajici vlastně rádi. ![]()
letfenixa Tak větší sranda by byla, kdyby to bylo v čekárně u zubaře :o)
Ale teda pokud to dítě udrží v klidu tak zrovna tohle je místo, kde bych i lízátko vzala na milost.
žluťásek Ty jo, jak tak čtu, tak si tím, že to dávám za odvoz, odpírám docela velkou zábavu!
Potrefenáhusa já teď zažila asi tříletou holčičku s lízátkem na trampolíně! ![]()
V Tanzania parku, jsou tam ty velké čtvercové trampolíny. Na jedné byli naši kluci, jak mají trampolínu doma, tak už fakt zvládají různá salta, otočky ve vzduchu, skáčou opravdu intenzivně. A k nim se přidala ta holčička s lízátkem v puse! Jako za prvé bych vůbec nenechala svoje dítě vlézt na trampolínu k takovým dvěma klackům, a za druhé to lízátko, to je úplný vrchol. No a její rodiče na to normálně koukali a plkali spolu u té sítě. ![]()
Tak jsem zařvala na naše kluky, ať okamžitě přestanou skákat, že je tam batole s lízátkem, a teprve poté ti rodiče zareagovali a odvedli ji pryč, jakoby jim to vůbec nedošlo. Ale i tak ji poslali s tím lízátkem zase na jiné atrakce. ![]()
Pinot Noir
tohle je presne moje nocni mura, ze jeste to pak bude moje vina, ze moje dite zpusobi pad a nasledny zapichnuti lizatka do krku. Pripadne deti bez helmy potacejici se po parku na bruslich, odrazedlech nebo jinejch prostredcich. Mam z toho uplne hysterickej strach, ze do me vrazej, spadnou a prastej se do hlavy, ale bude to podle jejich rodicu moje vina.
Evaeva tak to zas už bych to prodávala na bazaru, no
u nás to je swap plus bazar. Ale asi je to důvod, proč mně tam nikdy nic nezaujalo, protože skončím u toho, že nechci běžet pro proseco ![]()
Pinot Noir
tohle nechápu naprosto vůbec. Já ani nemám ráda, když skáčou dvě děti různé váhové kategorie, natož tohle.
Zina pri čakaní s malými deťmi čakám čokoľvek. Aj záchvaty. Ako matku dieťaťa s opravovanymi všetkými zubmi ma to fascinovalo.
Evaeva na našich ihriskách sú len tie mini trampoliny v zemi, a našťastie som ešte na nich nevidela dieťa s lizatkom.
letfenixa tady na hřištích taky, ale ty trampolíny bývají u hospod a tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články