711990 Tabea Jako nevěřily byste, kolik dětí přijde na inline tábor s totálně nesedící helmou, nebo s otráveným komentářem že to teda mají ty děti přetrpět... Celé pondělky jen nastavuju helmy nebo volám rodičům, že musí vyřešit novou helmu. Protože klidně dají dítěti "super kvalitní a bezpečnou helmu od tatínka", ale nějak jim nedojde, že helma na dospělého muže nebude uplně velikostně sedět 5 leté holčičce
Mě se teď vysmála jedna maminka na hřišti. Syn si hrozně chtěl půjčit jejich motorku, já to zakázala s odůvodněním, že nemá helmu a nemůže. A ona se otočila na svoje dítě a komentovala to "no tak chlapeček je asi nemotornej, když ho maminka nenechá nic vyzkoušet. To aby ho radši zabalila do vaty, viď"? Zamávala našemu synovi a s cca dvouleťákem bez helmy odfrčeli. Jako proč, proč proč...
Potrefenáhusa já teď prodala 5 párů bot jedné kupující! To mě hodně potěšilo. Dokud jsem měla jen dceru, tak jsem prodávala i oblečení. Měli jsme hlavně Lindex a ten šel dobře. Teď i Lindex a merino posílám kamarádce. Ale na Vinted kupuju v podstatě všechno. Už mám své oblíbené prodejkyně merina, setů oblečení na donošení a tak