DruI Jo, jako mne vůbec nejde o ten výsledek, vedle koho bude sedět, to bych si nějak nedělala dopředu starosti, neřešila to. O to blbější mi právě přijde ta cesta, to dítěti ,,zakázat,, a ještě takhle že to tomu druhému řekne.
Vše o těhotenství a dětech
Karja súhlasím. Starsi bude ten vyrusovatel a viem, ze by ho strasne ranilo, sa to dozvediet.
Pinot Noir continuity joj uz sa netesim, ja budem matka z tej opacnej, neziaducej strany :/
Mrakoplas No, tam se dostaneš, ani nevíš jak:D
Karja tak samozřejmě, vždyť píšu, že bych to udělala tak, aby se to nedozvěděli, ale reagovala jsem na to, že bys jim do toho nekecala. Já teda jo, byť nepřímo.
Karjano jak ste sa tam dostali vy, by ma tiez zaujimalo ![]()
Mrakoplas Jo no, ona se mě jako ptala, že jako vůbec neví, proč to ta maminka nechce. Tak jsem jí řekla, že asi že by spolu asi zlobily....Jakoby mě je to fuk, ona si poradí s kýmkoliv ale takhle jako bejt nešťastná z neceho čemu nerozumí, to mi přijde zbytečný
711990 Potrefenáhusa My k těm botám máme taky minilžíci co se vejde do kapsy ![]()
MrakoplasJá si myslím, že moje dcera patří do těch zivejsich děti, víš co, ona nás zná, že já řeknu něco holkam pětkrát a ony neposlechnou...my jsme je minule potkaly, ony se nějak honily, rodiče jim řekli nehonte se a ty děti normálně zůstaly stát v ten moment na místě a koukaly a čekaly až si dovypravime, moje holky hned ,,máš ji a pojďte jdeme támhle běhat,, a ty děti ,,ne, my nemůžeme,,. Hele já snad tohle viděla poprvý v životě fakt:D. Takže narušitelé no. Jako ta holčička je fakt takovej ten prototyp hodný holčičky, co se culi a je prostě taková fakt poslušná.
Noto souhlasím taky
Karja souhlasím, dětem bych to neříkala takhle napřímo. Osobně si teda myslím, že si to pořeší učitelka potom.
O syna stojí i jedna maminka. Už jsem jí varovala, že ve školce říkali, že syn kecá s kamarády, i když má poslouchat, ale vždycky ví, o čem je řeč. Tak ať si to rozmyslí
Oni jsou čtyři větší kamarádi a docela ve školce řádí, jestli budou spolu v jedné třídě, tak to bude pro učitele možná zajímavé ![]()
EvaevaOno se to v kolektivu ještě nějak vystříbří jinak;-).
Jimik 711990 Potrefenáhusa Evaeva díky! Ty kožený vypadají super, ale nejsou zase až zbytečný do Krkonoš na cesty a do lesa?
já sama tady vysoký vůbec nenosím a ona do teď chodila v bf šlupkách... Vlastně nevim co hledám a co za boty jí pořídit. Ale aktuálně má 2 zimní a v zásilkovně teď jedny Koely do města
Vzít ty kožene Keeny, tenisky a sandály? ![]()
Karja aha, tak to moji su presne taki ako tvoje. To by mne nevadilo :D Jezis ja sa tej skoly tak bojim! Fakt si neviem predstavit, co by nasemu pomohlo v klude a tichosti usediet. Asi len lepiaca paska.
Mrakoplas Jo, ona by je velkamala usadila trochu:D. Jo, to ona zas vydrží v klidu, pozornost má hodně dobrou a jako vydrží něco dělat v klidu, ale spis tak jako mě neposlouchá a prostě když si hraje, tak si hraje pořádně.
Karja podle mě se děti s rodiči chovají odlišně než v instituci, takže z tohohle bych fakt nic neusuzovala (být tou maminkou). Já si teď říkám, jestli nedělám chybu, když je mi to úplně jedno, hlavně ať je syn spokojený
Vždyť je to jen první třída.
MPLee klukům stačily ty nízké i do Alp, zase takové drsné terény nechodíme. Já mám taky jen nízké. Já kupuju na letní sezónu celoročky, sandály a ty trekovky.
EvaevaOno se to v kolektivu ještě nějak vystříbří jinak;-).
No právě. Po prázdninách bude zase všechno jinak
Pinot Noir tyto přesně, syn se kamarádí taky s takovým divokým chlapečkem, co se moc nesoustředí, nevnímá, pořád něco zapomíná, je hrozně roztěkaný. A jeho maminka si malovala, jak spolu budou kluci ve třídě a jak to pro ně bude všechno jednodušší.
No já jsem teda ani moc nechtěla, hehe. Ale řekla jsem to jen doma muži nebo kamarádce když byly děti z doslechu, nikdy bych to neprobírala před synem.
Nakonec chodí kluci každý do jiné třídy, jsou na chodbě vedle sebe, občas se potkají v družině nebo si je vzájemně vyzvedneme a hrajou si spolu odpoledne. A je to úplně ideální.
Naše paní učitelka taky točí zasedací pořádek ve třídě, aby se děti prostřídaly. Nesedí ani po dvojicích, mají taková hnízda po šesti letech, v průběhu týdne pracují na projektech ve skupinách, různě se to tam míchá. Přijde mi to super.
U nás ve školce lžíci na obouvání mají, ale už vidím dítě, jak ho učím to používat
Kolikrát mám v ruce mimino, obout se musí sami.
MPLee Já nevím co poradit, ale tyhle Keeny vydržely úplně všechno včetně loňského Norska, kde bylo počasí, že to vyústilo v největší tamní záplavy za posledních 25 let, protžení přehrady a dostat se domů byla únikovka v reálu. Junior v nich projde kaluží, bahnem, mokrým lesem s mechem a borůvčím, mokrou loukou a pokud do nich nenateče horem, tak pohoda. A jinak taky běhá v BF. My zase vůbec nevedeme holínky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články