Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. března 2024 09:40

Jdu si na sebe postěžovat, včera jsem se na poslední chvíli přihlásila na online přednášku o poruchách vazby a po hodině, kdy se cca začlo přecházet na to, co by pro mě bylo nový a zajímavý, jsem tvrdě usnula, muž mě ani nemohl vzbudit! Nejhorší je, že si vůbec nevěřím, kdyby to někdy opakovali, začátek v 8 večer je pro mě docela smrtící.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. března 2024 09:42

Potrefenáhusa Ta školka fakt pomáhá. Určitě je to i věkem, ale nám se malý ve skupince taky rozmluvil a je tam takových víc.

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 08. března 2024 09:43

Gatita no české čtení mě taky úplně nenadchlo, u nás žádná čítanka, dostává domů list se slovy s konkrétním písmenem, některá písmena procvičí komplet ve škole, takže třeba každé třetí písmeno pak vidím doma, a jsou to jen sloupce slov a k tomu pak pár otázek, něco zakroužkovat a tak, taková dost nuda, řekla bych. Tak čte doma Kvaka a Žbluňka, každý den jednu stránku, je teda striktní, když je na stránce jen jedna věta, přečte jen tu, protože "říkalas jednu stránku!"

Ale myslím, že ten příběh musí být záživnější, než jen slova.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2024 09:43

Zina (promiň) Záznam nemáš k dispozici? Já včera na gauči vytuhla tak, že vedle řvoucí dítě se mi akorát promítlo do snů. Trvalo pár minut než mi to došlo.

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 08. března 2024 09:50

Jos to je super s tou logopedkou. Nám ta naše taky navrhovala změnu osoby (se nás už chtěla zbavit ), nejdřív jsem to zavrhla, ale pak jsem si řekla, že to zkusíme, ale on na další schůzce projevil poprvé jakousi snahu o spolupráci, tak jsme zůstali.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. března 2024 09:51

Evaeva Není to, prý kvůli tomu, aby se lidi nestyděli klást i osobní otázky. Což na jednu stranu chápu, ale na druhou je to škoda. No a tobě se vůbec nedivím, musí to být chvíleam fakt extra náročný! Mimochodem než jsem včera odpadla, tak říkali, že dítě (hlavně ty první měsíce) pláče tak, že to dospělému působí až fyzickou bolest, aby se zvýšila šance, že se dočká reakce. Jako dává mi to smysl, jinak by se tý mordovaný matky kolikrát ani nedovolalo.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. března 2024 09:57

Přeruším trochu diskuzi, ale včera jsem dávala do cestovního vlákna tip na službu, která mi v zahraničí vytrhla trn z paty ohledně sedačky do auta pro juniora. Tak třeba by se to tady někomu hodilo taky, protože já o její existenci neměla ponětí. Jedna se o takové Airbnb na dětské vybavení půjčované přímo v místě od domácích. Je to Babonbo, tak třeba se to bude někomu hodit. 

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 08. března 2024 09:58

A my máme další velký krok k normalizaci, včera Viktor projevil zájem pít z kelímku (pije jen ze Zdravé láhve), vylemtal čtvrt litru vody, tak jsem navrhla, jestli nechce pít z hrníčku i ve školce, tak prý jo. Jeho láhev pro jistotu zůstala schovaná v šatně, ale učitelka před chvílí poslala fotku, že prý velký úspěch! 

Takže když jí rohlík a pije vodu z čehokoliv, s tím už se dá přežít skoro všechno!

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 08. března 2024 10:02

Zina na mne to sedi, ve mne ten mimini plac budil fakt naprostý zoufalství a hodně velky pnutí okamžitě zachránit 

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 08. března 2024 10:05
Reakce na Zina:

Potrefenáhusa Ta školka fakt pomáhá. Určitě je to i věkem, ale nám se malý ve skupince taky rozmluvil a je tam takových víc.

​ona se rozmluvila nejdriv doma, nakonec u ni proste jak se vsim ostatním bude platit, ze nerada dela, o čem si mysli, ze neumí. 
mladsi sice u těch nepovedenych pokusu taky řve, ale zkouší to dal, starší to s revem zahodila a dalšího půl roku se nepriblizila 

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 08. března 2024 10:07

Zina jo a zajímavý je, ze kočky se prej na tyhle frekvenci detskyho place naučily mnoukat, aby zvedly člověka do akce (tak to taky sedí )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2024 10:09

Zina já tohle mám až když ten pláč trvá dýl. Když nevím proč a tak. On u něj byl muž, ale asi si myslel, že jsem na záchodě, že to jinak není možný

Ale mimino je pohodář. Jako je nejhorší spáč z mých dětí, ale látka byla dost vysoko Přes den spí krásně, v noci se teda budí častěji než bych chtěla, ale jde to. Ale poslední noci byly trochu náročnější. Na gauči teda usínám běžně, ale dítě většinou slyším

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2024 10:10

Pinot Noir super

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 08. března 2024 10:33

Pinot Noir gratuluji! Moc se mi líbí přístup učitelek;-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. března 2024 10:55

Potrefenáhusa U nás taky doma, ale že to začal víc zkoušet, připisuju školce. To válení na zemi a kopání nohama a bouchání pěstičkama do země teda okoukal taky tam, abych byla spravedlivá :-D. 

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 08. března 2024 11:01

Zina naše ze školky taky něco rika, ale víc obratů má z Binga, abych byla spravedlivá 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. března 2024 11:05

Pinot Noir To je fakt super zpráva a mám z toho radost s vámi. Člověk dostane tolik věcí "zadarmo", že si tu nesamozřejmost uvědomí, až když se dostane nebo nahlídne  do situace, kde to samozřejmý není. My tohle nemáme s jídlem (i když to taky pořád není žádná velká sláva), ale hlavně s věcma, který souvisí právě s tím připoutáním, a každý malý krok je důvodem k oslavě.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. března 2024 11:11

Potrefenáhusa Binga zatím vůbec neznám, ani nevím, na čem běží? U nás jede pořád Peppa, z toho má docela dost slov, Cocomelon a úplně největší hvězda je poslední 3 měsíceLedový království, hlavně Elza. U toho teda hlavně zpívá a gestikuluje, až zjistí, že některý děti mají stejný šaty, tak je možná budeme muset taky koupit :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2024 11:28

ZinaBing má dost dílů na YouTube, občas běží na déčku. Je to taková praktická příručka pro respektující rodiče

Offline Kokoska
34775 příspěvků moje polička 08. března 2024 11:34
Reakce na Potrefenáhusa:

Zina naše ze školky taky něco rika, ale víc obratů má z Binga, abych byla spravedlivá 

​"blátivá louže" a "to bylo o fous"