Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:23

Ovšem Viktorova tvorba... . Dostává výtvarné činnosti domů, protože ve školce se odmítá účastnit. Tohle byl zrovna ten pracovní list, o kterých tu byla řeč - měl vybarvovat konkrétní kytku určenou barvou. Tak to on ne, musel vždycky vzít jinou barvu, než jsem řekla, a vybarvit s ní jinou kytku. Pak zjistil, že když bude fixou čmárat dlouho na jednom místě, udělá se tam díra, takže to celé proděroval a bylo po úkolu. 

S ním si ještě užijeme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 19:37

Pinot Noir on je skoro stejně starý jako náš mladší, ne? Jemu jsou čtyři a půl. Tenhle úkol by možná splnil ve školce, pokud by měl náladu. Doma bych ho ani nedonutila si k tomu sednout. A že by vybarvoval takhle pěkně? No vlastně jsem nikdy neviděla, že by cíleně něco vybarvoval

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:43

Pinot Noir 

Ten obrázek je prostě

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:46

Pinot Noir Teda Ríša je fakt talent. A Viktor alespoň hezky vybarvuje, když už má jinak vlastní názor na to kde má být jaká barva :o)

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:47

Evaeva no on právě všechno umí, pečlivě vybarvovat, stříhat, všechny ty úkoly s písmeny a počty koláčů jsou pro něj malina. Ale prostě nechce.

Offline continuity
42825 příspěvků moje polička 06. března 2024 20:05

Pinot Noir pokud to umí, jen se mu nechce, vůbec bych to neřešila. 

Navíc klidně to může být tak, že se mu nechce, protože už mu to nic nedává..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 20:09

Pinot Noir já myslím, že z toho vyroste. Jsou to opravdu prťata, když nechtějí, nedonutíš. Syn ty věci zásadně nedělá, když se cítí pod tlakem, ale paradoxně mám pocit, že on tu školu jednou bude zvládat lépe. A pokud to Viky umí, tak bych to neřešila vůbec, ze školky ho vyhodit nemůžou

Offline Kokoska
34775 příspěvků moje polička 06. března 2024 20:41

Pinot Noir obrazek od Risi A Viki vybarvuje opravdu moc pekne.

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 06. března 2024 20:55

Pinot Noir

Viky mi připomněl, jaká švanda to byla, dělat díry fixou

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:13

Pinot Noir no to je krásny obrázok!

Offline viktorka_od splavu
49224 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:24

Pinot Noir jezuuu

49224 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:26

Pinot Noir domaci ukoly ze skolkybych se na to..

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:33

viktorka_od splavu to nejsou úkoly, on opravdu odmítá se účastnit čehokoliv, u čeho se sedí u stolku. Tak mi jednou dali domů obrázek, který měli jen vymalovat vodovkami, on si ho hrdě nesl domů, furt o tom mlel, jak napustíme vodu, pak bude "milovat" a pak se to nechá uschnout... A druhý den to šťastně nesl do školky a učitelka mu to pověsila na nástěnku vedle ostatních, on to od té doby vždycky ukazuje... Tak jsme to tak začali dělat, no. Není to nic povinného, on to chce doma dělat. Ale tak nějak po svém, no. Diktovat barvy si nenechá.

49224 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:41

Pinot Noir jo taak, jestli chce tak to je jina:-))

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:44

Takže jsem si ze školky vyzvedla dite s nudlí...a teď večer teploměr vesele zablikal skoro 39

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 22:12

Pinot Noir asi se v té školce cítí trošku pod tlakem nebo tak něco. Je fajn, že to chce dělat aspoň doma

Offline Kokoska
34775 příspěvků moje polička 06. března 2024 22:18

Potrefenáhusa slovy nasi Adelky "notík má nue moť", jeji bracha kasle a ja to chytla od nich.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 06. března 2024 23:01

notna Já dceru chápu, jsem podobný osobnostní typ. Všechno, všechno má tisíc konsekvencí, které musím vzít v potaz a můj nezastavitelný mozek neustále vymýšlí stovky možností, co můžou nastat. Někdy bych si chtěla jen tak mozek vypnout a nechat ho v klidu jen něco pozorovat a neřešit. Je super, že to s ní probíráš, já jsem tuhle možnost v rodině vůbec neměla a zdá se mi to moc fajn. 

Online Garfie
28488 příspěvků moje polička 07. března 2024 01:44

Pinot Noir To je krásný!

Karja Ejkiki je top! Jak já mu rozumím! Dcera je na mě pořád naštvaná, protože mi dělá problém rozlišit její dvě nejlepší kamarádky, jedna je Shu-li a druhá Shnun-lin. Je to tady úplný chaos, protože většina těch korejských a čínských dětí má nějakou přezdívku, ale zároveň v seznamech jsou pod originálním jménem, navíc je často taky používají, takže místo abyste si zapamatovali jedno jméno, musíte si zapamatovat, že ZhengranLi je Franklin, do toho se to ZhengranLi čte úplně jinak než píše (protoe v originále má jméno v kandži), takže když se seznámím s jeho matkou, vůbec netuším o jaké dítě jde.

A takových je ve třídě třeba polovina. Plus totéž u dospělých, protože nějaká Číňanka nebo Korejka se vám přestaví třeba jako "Rachel", ale pak o ní všichni mluví, nebo ji oslovují "Jiyun Siu" a vy vůbec netušíte, že je to vlastně jedna z vašich nejlepších kamarádek!

Online Tabea
8061 příspěvků moje polička 07. března 2024 06:28

Garfie

Pripomnela jsi mi teams meeting, kde bylo víc lidí, Američani a Číňani. Každý Asiat si samozřejmě říkal nějakým anglickým jménem. Měla jsem pak Michaelovi něco poslat a dost mi to trvalo, než jsem ho odhalila jako Ding.Hong@.......com