MPLee tak bohužel, mám 74/80 :(
Vše o těhotenství a dětech
Zítra jdeme na endokrinologii (bude odběr krve, už teď mám nervy), tak jsme trénovali měření a vážení - Viktor měří 104 cm. Za tři měsíce mu bude 5. Je to ještě v normě? Jak jsou na tom jeho vrstevníci?
Pinot Noir Tonda ma stejne, 5 mu bude v zari. Vazi 18 kilo. Nohu ma 18cm.
MPLee Ja bych mela kombinezu IELM 92, zeleno-cerna :)
Pinot Noir ty percentilové grafy jsou v průkazce. Mladší bude mít víc, tipuju 108, váží 17 kilo, pět mu bude začátkem října. Ale už v podstatě dorostl bratrance, co je o rok starší (pětiletou prohlídku má tím pádem za sebou a žádný problém). Takže bych řekla, že jste v normě.
Ať vám to dobře dopadne ![]()
Pinot Noir starší měl na 5leté 105 cm a 16,5kg. Malej je od narození větší, prohlídku mám za měsíc a myslím, že bude mít tak 110cm.
Zítra držím pěsti, ať to proběhne co nejlíp (i když to bude určitě děs) a přeju ti pevné nervy. Nás čeká příští týden akce podjazyková uzdička a radši na to nemyslím.
Pinot Noir Podle diagramu to vychází na nějaký desátý percentil? To nevypadá špatně. Možná si to ověř, jen jsem nahlédla.
Držím palce, ať to zítra zvládnete co nejlíp.![]()
Nedávno jsem se pokoušela změřit Rosťu, vyšlo mi 112. Váží 21 kilo. Pět mu bude v květnu. Noha 29 ![]()
Uááá, dceři bude za měsíc 7, měří 124 a váží 20! Noha 31/32 ![]()
O tý malý ani nemluvím, ta je prostě pidi.
dzizisketa Tolik váží Ríša
(teda o kilo víc, 22)
Len Malenge Evaeva 711990 Díky všem, tak to není zas tak hrozně málo, někdo holt nejmenší být musí.
Váha teda trochu horší, 14,8 kg, ale na jeho životní styl to jde. Nohu má jak Popelka, 16 cm.
Uááá, dceři bude za měsíc 7, měří 124 a váží 20! Noha 31/32
Hele, Ríša 124 cm a 22 kg, je mu skoro 7 a půl.
dzizisketa nohu 29 má mladší taky. Ale 21 kilo má starší (s nohou 31)![]()
Ale mimino má zatím našlápnuto, ve 4 měsících měl o kilo víc než starší.
Mohučanka taky mi to nepřijde žádná hrůza. Starší má šest a půl, měří 118 a váží 21.
Pinot Noirjasně, ale zase mi nepřijdou tak podvyživení
Syn je tak nějak normální.
důležitější než momentální výška je jestli si dítě drží svoje pásmo dlouhodobě. Ale třeba propad o jedno pásmo ještě nic neznamená, často je to dočasné (píše matka děti ve 3-10 percentilu).
Prostě je potřeba to posoudit v nějakém kontextu. Ale vy taky víte, že pořádně nejí, na endokrinologii to určitě zvládnou
přeji vám, ať je to co nejschůdnější. ![]()
Pinot Noir K. má taky jen 22 kg a 125 cm. Začaly z něj padat kalhoty. Snad už s jarem ubyde nemocí, je takovej bledej pořád.
Mohučanka Já si pořád nedokážu představit, jak jsem byla pidi, když jsem v šesti letech měla 16 kg. Ale když si prohlížím fotky, tak jsem vlastně nebyla hubená, prostě jenom drobná.
Pinot Noir nasi mladsi su rovnako "stari" a na Vianoce mal vysku 102cm, tak mozno ho Viktor aj predbehol :)
Starsi bude mat o dva tyzdne 7 rokov, vysku ma 120cm a naposledy vazil 19,7 a 20,8 (podla toho v aku cast dna). Ale vacsinou uz tych 20 kil prekona juchuu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články