Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jimik
příspěvků moje polička 10. března 2024 19:55

Mrakoplas no nazdar Snad na tom záznamu něco najdou.

Online žluťásek
8848 příspěvků moje polička 10. března 2024 20:03

Mrakoplas tyvago! No já už si říkala, že bych taky už syna mohla nechat jít na hřiště samotného, nic nebude! Tyjo, úplně je mi z toho zle. Brrr 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2024 20:05

Mrakoplas to je hustý tedaBudu muset znovu poučit děti 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. března 2024 20:44

Tu sa myslim viackrat spominal Pamycon..toto som prave zhliadla, v popisku to ma rozpisane

https://www.instagram.com/reel/C4WAm7vL2O9/?igsh=MWRoZzdmbjQ5MjhxaQ==

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. března 2024 20:45

Evaeva no, nasi pouceni su a vlastne sa zachovali dobre, syn sa pytal preco ho foti a hned isli za mnou. Jediny, kto sa nezachoval spravne, som ja! Lebo som to najprv vobec nepochopila

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. března 2024 20:51

Mrakoplas Uf, nic si nevyčítej. Dobře, že jsi to nakonec nahlásila! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2024 20:56

Mrakoplas já sama nevím, jestli bych to vyhodnotila správně, po bitvě je každý generál, to si nevyčítej. Ale dětem určitě neškodí to připomenout. Já moc nevím, jak k tomu přistupovat. Táta nás vždycky hodně varoval, ale výsledkem je taky to, že se dodneška bojím sama v paneláku do sklepa. Tak hledám správné cesty.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. března 2024 21:07

Len aj sa mi tym teocha ulavilo, viac uz teraz  nespravim. Bohuzial ja som malo duchapritomna a absolutne neasertivna osoba, ale skusim si doma nacvicit reakciu pre pripadne nabuduce. Ale ked mne je blbe si takeho cloveka aj odfotit . Akoze ked som bola priamym svedkom niecoho ocividne zlého, tak som sa vzdy ozvala..ale takto vaham az kym nie je neskoro. 

Evaeva podel sa prosim ak prides na tu spravnu. Ja som deti asi troska vystrasila, tym, ze som sa bala aj ja.

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 10. března 2024 21:08

MrakoplasVíš co, ono na tvém místě si myslím, by málokdo zareagoval nějak ,,správněji,,. Kluk ti řekl, pak si mě fotil, tak nepochopíš o čem je řeč, tohle nepředpokládáš....Tak jsou děti šikovní, že hned přišly! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. března 2024 21:22

Karja hej, jeden sa boji aj clenov rodiny a druhy je strasny zvanil . Ale nie, superski su .

Online Garfie
28488 příspěvků moje polička 11. března 2024 04:27

Mrakoplas Strašný zážitek, ale vůbec si to nevyčítej, člověk přece nechce vidět ve všem nějaký zlý úmysl a a podezřívat každého, kdo na dítě promluví. 

Shodou okolností jsme tady ten falešný pocit bezpečí probíraly včera v hospodě.Kamarádka má dva syny na prvním stupni a vrací se s nimi do Rumunska, říkala, že svět (v Japonsku) je pro ně naprosto bezpečné místo a vůbec nemají vycvičené instikty. My byli v zimě v Austrálii, šli jsme do divadla a parkovali jsme kus od něj, k divadlu jsme museli parkem, dost velkým, v parku stany s nějakou podivnou mládeží, takový squaterský typy, kolem psi...jako žádný stres pochopitelně, ale zpátky asi v jedenáct v noci to děti automaticky stočily k tomu parku a ještě remcaly, že je to daleko, když jsem je donutila jít naokolo. Taky mají poněkud snížený práh citlivosti na nebezpečí.

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 11. března 2024 06:01

Ježiš mária, Lukasko je nepouceny, lebo a) sa vobec s nikým nerozpráva, b) nikde nechodí sám,  c) bojím sa, že keď ho poucim, nikdy nikam sám nepôjde. 

Minule ho v reštaurácii nejaký postarší pán volal k sebe, že poď ku mne, niečo ti dám, ani naňho nepozrel a obišiel ho.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. března 2024 07:22

Mrakoplas ja mám.podobny zážitek, kdy si nás s dcerou fotil nějaký typek na pláži.  Normálně se zrcadlovkou. Fotil teda i okolí, to jsem zjistila, když jsem na něj nabehla s otázkou, co to dělá,  proč to dělá a ať to přede mnou okamžitě vymaže. Něco nesouvisle blekotal,  omluvil se, vymazal a vypadl. Já bych v tom tvém případě asi nějakého echt uchyla neviděla. Ten si nerozbali stativ, ještě za přítomnosti rodičů.  Ale že nemá co fotit cizí děti,  o tom žádná.  Řešila bych to hned na místě a s ním.  Policie s tím nic dělat nebude.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. března 2024 07:55

Raduza ale on ma asi nevidel, bola som na druhej strane. Je to ihirsko v parku, neoplotene, kriky okolo. Aj ta druha pani bola kusok odomna. No a ten stativ aj fotak neboli vobec profi, take sunky. Na lavicke mal hodenu taku tu pruzkatu tasku jak z trznice. No neposobil doveryhodne :) Ale ty si dobra, ze si sa hned ozvala

Garfie je to tazke, ked clovek nechce deti strasit ale zaroven ich naucit urcitej ostrazitosti.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 11. března 2024 09:51

https://www.instagram.com/doc_chocholouskova?igsh=amk4aWRnYmFncTJz

Dětská psychiatricka, kterou sleduji na IG otevírá ordinaci a bere nové pacienty. Třeba se to tu bude nekomu hodit. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. března 2024 12:28

Mrakoplas aha, tak to vypadá fakt na nějakého pomatence. No každopádně přeju ať ho už nepotkáš.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. března 2024 15:22

Než začnu prolézat vinted, nebudete se někdo zbavovat softshell výbavy na hubenou holku 98/104 a normálního chlapečka 86/92?  

Online žluťásek
8848 příspěvků moje polička 11. března 2024 16:56

MPLee já mám nějakou malou kombinézu z Tchibo, ale nevím velikost, kouknu večer, jo?

Offline Jimik
příspěvků moje polička 11. března 2024 18:43

Já mám klučičí Unuo kalhoty 92/98 a Dupeto overal 74/80/86.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2024 19:26

Jimik kdyby MPLee nechtěla, možná bych si vzala ten overal. To je ten s ťapkami, že?