JankaM ale vždyt ty seš hodně vysoká, to segra musí bý až dost:D. Já jsem jednou sambovi tak pyšně řekla "hele ony budou asi jako ta Petra, tvoje sestřenice". To je holka, že by ti namlátila prostě, vysoká a ramenatá a já bych byla ráda...a on z toho byl celej neštastnej, každej chce co nemá:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja Jo, to je vtipný, tchýně se mě pokaždé ptala, někdy ještě teď!
Ale já nemám nejmenší tušení, tak výšku beru podle velikosti oblečení, ale váhu nemám ani potuchy!! Jako fakt, ani přibližně, dceru třeba teď odhadnu už podle sebe, ale syn? Vůbec na to nemám odhad, 25? 30? 40? Kolik tak váží dítě v jeho věku? Vypadá prostě normálně.
Mimochodem, obě děti už jsou větší než já, syn mě předrostl o Vánocích, bude mu 12.
Ale ve třídě plné Asiatů kupodivu není zdaleka nejvyšší.
Než koupím novou, nebudete se někdo zbavovat Dupeto overalu 68/74/80?
Karja no já jsem taky zvědavá, u muže je obří část rodiny z otcovy strany, tchyně to naštěstí svym 1,60 trochu vyprumerovala, ale muzuv bratranec má teď třináctiletou dceru s 1,80 a strašlive se hrbí :-(, druhá jedenáctiletá je taky vyšší než já.
Někde je zvaž, když budeš mi příležitost, občas je to potřeba kvůli lékům nebo třeba rtg. Doktor odhadne, když není zbyti, ale nevím jestli bude mít japonsky doktor odhad na evropské dítě.
JankaM já většinu věcí taky neřeším, ale Viktor má nejextrémnější stravovací režim ne ze všech dětí, které znám, ale i ze všech, o kterých jsem kdy četla, takže tam člověka napadne, že může být problém, a to ani nemusí vidět fotky ze školky, kde to vypadá, jako když se mezi předškoláky zatoulal dvouletý.
continuity Tady jsou ty léky strašně podhodnocené, i pro dospělé. Nejsilnější brufen je dvoustovka! Ale zvážím je, samotnou mě to teď zajímá!
JankaM neresis, což znamená, že máš průměrné děti. Pokud jsi už od narození všude cepovaná, že dítě neroste a nepřibývá řešit začne i větší stoik než já.
tohle je aplikovatelný na všechno. ![]()
Pokud někdo něco neřešil/neřeší, tak to ve většině případů bude znamenat, že není co řešit. Jídlo, spaní, váha, chování, motorika, ...
MP Meri já bych tu asi měla mít nějaké superfity, vyloženě zimní. Nevím teda, jestli už by to malá zvládla?
Potrefenáhusa u nás bude překvapení, když budou mít víc jak 175
Z obou stran se sešly podměrečné rodiny.
Ségry mně nepřerostly ani jedna, ale těsně, pohybujeme se mezi 160 a 164
Pinot Noir já vím, u vás sleduji pokroky ![]()
většinu záležitostí neřeším protože nemusím, ale třeba oči a zuby jsme svého času řešili dost, ty zuby budou ještě aktuální, až vypadnou mléčné...
continuity Tady jsou ty léky strašně podhodnocené, i pro dospělé. Nejsilnější brufen je dvoustovka! Ale zvážím je, samotnou mě to teď zajímá!
Až jim budou nedej bože dávat antibiotika, proaktivně bych to hlásila.
Moje starší má při té své výšce 50kg a tuk na sobě moc nemá. To bych neřekla ani já, že váží tolik.
Rikal nekdo nejmensi dite ze skolky? ![]()
Za mesic ma ctyri roky, ma necelych 13 kilo a v zime jsem namerila 98cm. Uplne stejny typ je moje sestrenice (o vic jak dvacet let mladsi) , ta mela v prvni tride tech 16 kilo, jako 999 u nas to vidim na podobne rozmery.

Zuzuli Ta je roztomilá! ![]()
continuity Jo, to je dobrej point. Oni ještě antibiotika v životě neměli, tak mě by to ani nějak nenapadlo řešit. Teda kecám, dcera vlastně dostávala rovnou kapačkou při neuroborelioze (když už, tak už!), ale nějak běžně nemocní nebývají.
Vy si nedelate doma carky na futro, jak deti rostou? My jsme to doma vzdycky meli, takze i Tondovi delam. Prijde mi to hezky, pozorovat to:)
711990 my mame na poschodovej posteli. Len vdaka tomu tu viem hazdzat cisla, nieze by som si ich pamatala ![]()
Zuzuli my máme to dite v ty školce ale taky malý, asi jak je červnový, je tam jedno z nejmladších, čárka na futrech rika 103 cm

Evaeva 175 mi přijde zcela legitimní velikost, já mám 163 a vybrala bych si :-)
(superfity jsou úzký)
711990 ted uz budeme, kdyz budeme mit futra vlastni ![]()
711990 my máme na futrech, ale chtělo by to něco sofistikovanejsiho, je to docela nevzhledny a dite to kdysi pocmaralo fixkou, kterou nejde umýt, aniž by se to setrelo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články