Zuzulihaha tiez mam podobnu fotku. Este ked stoji pri tom najvacsom chlapcovi ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 čárky na futro děláme, ale dosud jen staršímu. Viki se včera nechal změřit poprvé v životě. ![]()
Vy si nedelate doma carky na futro, jak deti rostou? My jsme to doma vzdycky meli, takze i Tondovi delam. Prijde mi to hezky, pozorovat to:)
Po tom, co takhle změřily a začárkovaly na dveře všechny plyšáky, to už neděláme:-D Ale je to škoda!
711990 je to hezký, ségra má na chalupě. Mně to napadlo až pozdě, navíc ty naše futra nejsou bílý
Potrefenáhusa těch 175 mi nevadí, já mám 164, ale přecejen je většina chlapů větší.
Superfity úzký jsou, ale na týden na horách bych to neřešila. Kluci je dokonce obilí, když ještě nechodili a v Praze napadl sníh (na sáňky).
Evaeva sambo ma 173 (ako ja:) a budem rada, ked to ti nasi drobci dotiahnu aspon tam. V nasej rodine su vsetci mensi ako ja, dokonca aj otec, ale nikdy mi maly neprisiel. To ja medzi nimi trcim jak slon ![]()
Mrakoplas já i muž máme jednoho většího prarodiče, jinak všichni menší. Ale není to žádná hrůza, lehký podprůměr. Kluci bych řekla, že můžou být i o málo větší než muž.
Pinot Noir Já jsem si myslela, že máme velký dítě, pře mi to řekla pěstounka, až Potrefenáhusa a 711990 mi řekly, že asi bude drobnější. Ale tak nějak jsem tomu začala věnovat pozornost až ve chvíli, kdy to začala řešit dětská doktorka.
A ve skupince taky působí s jak s o rok/dva staršíma dětma, zachraňuje to tam jedna vietnamská holčička, co je stejně vysoká. Je to teda částečně tím, že je červencovej, ale je prostě drobnej celkově, taková hubená žížalka.
Až budete vybírat futra na to měření, vyberte si nejaké min na ráně. My to máme v obýváku kuchyni a nemožnost je umýt mě dost dere.
Ale nic z toho nevyctu, je tam vždy datum a musela bych to přepočítávat na věk. To už jednodušší sáhnout pro tu průkazku.
JankaM já většinu věcí taky neřeším, ale Viktor má nejextrémnější stravovací režim ne ze všech dětí, které znám, ale i ze všech, o kterých jsem kdy četla, takže tam člověka napadne, že může být problém, a to ani nemusí vidět fotky ze školky, kde to vypadá, jako když se mezi předškoláky zatoulal dvouletý.
Neboj, nejste v tom sami. Kamarádky syn jedl jen čistý vývar, rizoto /což byla jen rýže uvařená v tom vývaru/ a rajskou z toho vývaru s tětstovinami a jeden druh gumových bonbonů a pil jen šťávu z červeného sirupu. Nic jiného do úst nikdy nedal kromě těchto čtyř věcí. Ve školce ani ve škole celý den nejedl. Znám tento stav teda do jeho 10 let, teď už nevím, jestli má stravovací návyky pořád stejné. Naše děti už se nekamarádí. Ale klukovi je 14, je hubený, ale normálně vysoký a nemocný býval tak jako ostatní děti.
Kamarádka to jeden čas řešila, ale dětská psycholožka jí tehdy řekla, ať to nechá být, pokud nemá zdravotní potíže, že sama má takové dítě, které žije jen ze tří jídel. Pak to ještě zkoušela na dětské interně řešit, ale tam měli přístup, hospitalizujeme, vyloučíme vyšetřením možná onemocnění, dáme infuze a to kamarádka odmítla.
continuity Ona starší má asi dost svaly z plavání, ne? Kluci mají oba 154 cm, akorát mladší 54 kg a starší 43 (a ten to má teda jenom ve svalech, tuk žádný). Pevně doufám, že i ten starší to dotáhne aspoň na 180. Muž má 182 a je z jejich rodiny nejvyšší.
brrr jj, my jsme navíc všichni konstitučně takoví bytelni.
Akorát to mladší dítě je takové trochu víc subtilní, ale to ještě nemusí nic znamenat, u mě se to taky změnilo až po pubertě.
Moje děti byly i vnoučata jsou spíš mezi těmi menšími, ale oni nemají moc být po kom větší. V celém širém příbuzenstvu byli malí lidé, i chlapi, výjimkou byl můj táta se 180 a ségra, která je po něm hubená a vyšší. Syn trochu povyrostl až kolem 20, ale stejně má tak lehce přes 170 (odhaduju podle sebe). Doktorka vždycky říkala, že kluci rostou na vojně. Asi to funguje v tom období, na vojnu on už nemusel. A dcera si vzala taky malýho (ale šikovnýho) :)
continuity já byla bytelná od narození, ségry vůbec, ale přesně jak říkáš, po pubertě mají stejnou postavu jako já. (Akorát asi o 20 kilo míň
)
Prosim nemate tip na detske klavesy? Starsi ich dlhodobo pyta. Raz sme mu jedny kupili, drahe jak slak a strasne boli, klavesy sa nedali pouzivat na klasicke tony, len na divnozvuky. Starsi je tak trochu hudobny Ross Geller, takze hroza to bude aj tak, ale dokupim k tomu celej rodine spunty do usi ![]()
My máme na zarubni pribity meter z preglejky, s mnohými čiarami, lebo plysaci Karja
Dnes za mnou prisel zak, ze ho hrozne boli zub, ze to nemuze vydrzet. Kouknu mi do pusy a tam neco desive cerneho, lesklo se to. Premyslim, zda muze mit cernou plombu nebo je to kaz. Jak to prohlizim, uz ma slzy v ocich, ze to moc boli. Tak to asi budeme muset volat rodice... Najednou mi to docvakne. Kluk ma porad neco v puse, on si mezi zuby narval tuhu od tuzky a zlomil
takze probehlo shaneni paratka a "operace". Musim rict, ze kooh-i-noor ma fakt pevne tuhy. ![]()
Lamicka
promin ale to je uplne presny, proste prace ve skolstvi
711990 jo
Dnes jsme jeste meli vypadnuty zub, 2x lepeni zraneni (v obou pripadech temer neviditelne), je to obcas sranda, jindy ani ne (zaludecni viroza ve tride). No... chce odolnost a odhodlani. ![]()
My dnes kontrola u zubaře a kluci oba v poradku, uf, konečně jedna dobra zprava! Sice to malý v čekárně obrecel, což se u nej nikdy nestalo, ale i tak tam pak statečně sel. Mne se sice sype jedna víc jak dvacetiletá plomba, ale zub snad zachránit půjde, takže celkové dobre skóre.
myslela jsem na Pinot Noir , jak to zvládli...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články