Potrefenáhusa Jeje, nejraději bych ji objala, chudinku. :-( Hele, moje děti se účastnily karnevalu snad jednou, vždycky byly nemocné! A to marodí tak jednou do roka...
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas s Lukáškom by si nemala žiadny problém, je 5-x denne, ani o tuk viac.
Garfie je to smůla, no
letfenixa Lukasko ma zaujimave rutiny.
Hlavne je to kritické cez vikend, keď mne sa nechce nič a on chce vedieť program.
letfenixa uz umi psat, tak at si hodi na papir nejake navrhy, pak to spolu proberete. Muze se tim zabavit od tech peti rano, nebo kdy to vstava :)
Kokoska to vies, teraz sme na záhradke, má nakresleny plan vodnej nádrže, za chvíľu bude odo mňa betón pýtať.
A začínam sa obávať tej zmeny času. Teraz zaspí o 8 večer a vstávame 5,30 s budikom, niekedy cez vikend vstane o 6, niekedy ma zobudí o 5 a povie mi láskavo: neboj sa mama, vstávame až o hodinu.
Asi to bude problém po zmene času. Som zvedavá.
letfenixa Viktor přestal spát odpoledne, takže chodí spát nejpozději v 19:30. Takže se vrátilo vstávání ve 4 něco. Dnes vyklouzl z postele ve 4:20.
Ale pokud nemá kakání, nechá mě spát do sedmi a nic po mně nechce.
letfenixa Pinot Noir to by ale změna času mohla pomoct. Dost bych vám to přála.
Evaeva schovali jsme se před deštěm do pekařství a já si na tebe vzpomněla. K. si čte, já piju kafe a je tu totální pohoda. Tvůj čas ještě přijde ![]()
žluťásek hele, já si nestěžuju. Já si čtu na hřišti
Ale musím říct, že mimino má na kluky dobrý vliv. Málokdy se z domu vypravujeme jen já a děti. Naposledy jsme šli k doktorovi a oni se oblékli ještě dřív než jsem vůbec vydala pokyn, mladší si dokonce navlékl i mikinu a bundu a obojí zapnul. Normálně stepovali hotoví v chodbě asi deset minut před plánovaným odchodem. V kavárně se to dá, dort je zabaví. Naposledy byli jak z reklamy, akorát to zazdilo mimino![]()
Nicméně od čtení si slibujeme velké věci ![]()
EvaevaK je zlatej, umí se chovat slušně už dlouho, ale bez knihy nebo časopisu že by vydržel třičtvrtě hodiny po mně nic nechtít, to spíš ne. Dneska jsem ho vyzvedla z družiny a přinesla nový číslo časopisu, takže ho tam shltnul na posezení.
Teď jede v komiksech, absolutně zbožňuje čtyřlístek a ty velký souborný knihy jede na jeden zátah. A teď ho začal bavit SpongeBob ![]()
žluťásek je si myslím, že tohle kluci zvládnou možná v pubertě, až vytáhnou mobil
Jima ta mužská energie dost cloumá a mám pocit, že jak jsou dva, tak se ještě násobí
Takže slušně se chovat umí oba, ale jen chvilku.
Kluci jsou teď na lyžích, muž mi posílá zprávy. Včera prý byli už v půl deváté na lanovce a ve čtyři starší brečel, proč už jako musí domů. A mladší normálně lyžuje ![]()
![]()
![]()
2!
dzizisketa super!
dzizisketa všechno nej! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články