Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 16:07
Online Karja
44552 příspěvků moje polička 23. března 2024 16:44

Zuzuli No ty jo!Tak co si dáš jako první?:D. 

Online Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 23. března 2024 16:49

Karja haha, to mne přesně napadlo (já bych zacala tím kyselým želé )

Online Karja
44552 příspěvků moje polička 23. března 2024 17:03

Potrefenáhusa Já tím ruzovym králíkem

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 23. března 2024 17:19

Potrefenáhusa nejdriv ty kysely pasky, pak ty "maliny", potom kinder cokolady:D

Offline Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 23. března 2024 17:28

Karja 711990 Potrefenáhusa dala jsem si ke kafi kinder bueno

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 17:35

Zuzuli moje řeč, to bych zabavila já

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 23. března 2024 17:42
Reakce na Zuzuli:

Vite, co to je? To je "velikonocni koleda", co dneska privezli tchanovci nasemu triletemu jedinackovi... 

​To znám! Někteří prarodiče nemají soudnost, nechápu. Tohle bych vzala k nám do "krizového šuplíku" v práci.

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 23. března 2024 17:50

Zuzuli v naší rodině je tohle problém max na 14 dní.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 18:05

continuity u náa by to taky zmizelo. Ale víš co, je to nutný pro tříleté dítě?

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 23. března 2024 18:42

Evaevavšak 14 dni bez dětí. S nima max tři dny

Online Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:13

Zuzuli nene! 

Online Karja
44552 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:20

ZuzuliHele naši by toho taky byli schopni, ale boji se nás už:D zrovna dneska děda přinesl pytlicek hrášku:D. Tchyne nám v létě balila 750g pytel gumových bonbonu, no nevzali jsme si to překvapive.

Online Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:25

Karja tak pytel gumídků by se u nás neztratil! Ale všechny ty sušenky, buena, čokovejce a figurky, to u nás nejí nikdo. Naštěstí nás nikdo nezásobuje. 

Online Karja
44552 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:27

Pinot NoirTohle byli takový megatucnaci;-). Jako hezky a dva po obědě stáčejí. Já teda sežeru všechny tyhle přebytky, bohužel. Ale moje děti by to jako přebytek nikdy nevyhodnotily. 

Online Gatita
8606 příspěvků moje polička 23. března 2024 19:36

Zuzuli to znam... moje mama byla dost proti cukru uz pred triceti lety, takze sladkosti se u nas moc nevedly, story o cukrovce a zkazenych zubech jsem poslouchala odjakziva. A co myslis? Na Velikonoce i Mikulase je toho vzdy hromada, a ruzne jim sladke podstrkuji. Jako ne nejak strasne moc, to jim nechci krivdit,  ale opravdu casto, a ono se to nascita (neco dostanou ve skolce, neco malo doma, na vyletech a podobne) a je z toho kvantum denne. Ale teda ty vase sladkosti bych vyluxovala hned, sezeru vsechno, co se doma objevi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 19:49
Reakce na Karja:

Pinot NoirTohle byli takový megatucnaci;-). Jako hezky a dva po obědě stáčejí. Já teda sežeru všechny tyhle přebytky, bohužel. Ale moje děti by to jako přebytek nikdy nevyhodnotily. 

​To je přesný. Nás teda naštěstí nikdo tolik nezásobuje, tchýně to bohužel dělá plíživě během celého roku. Když se to posčítá, nebude to nic moc. Vidí se s ní teď skoro každý den, pokaždé dostanou minimálně jeden bonbón. V pondělí je vyzvedává z kroužku, vždycky jim koupí nějaký šáteček. To by bylo ok, ale dva najednou by teda být nemusely a mohla bych pokračovat.

Online žluťásek
8848 příspěvků moje polička 23. března 2024 20:23

tv já mám yumbox xl a je teda fakt mega. Nevím jestli bych ho doporučila, já si v tom nosím jídlo do práce, na výlety mi to připadá hodně těžké. Ale ven na hřiště je to prima, jak jsou ty jídla lákavý nesmichany, vypadá to hezky. Máme i nějaký roztomilý napichovatka, ty používám na různý šťavnatý ovozely, že pak nejsme celý upatlany od jahod a pomeranče. 

Synovi jsem chtěla koupit ten yumbox panini, ale nakonec jsem od něj upustila, přijde mi to zbytečně těžké. Už takhle se mi nelíbí váha aktovky, když má víc úkolů a nese to všechno domů.

Nejvíc nejlepší je stejně nerez krabička z DM s pohyblivou dělící přepážkou. To byl fakt nejlepší kup.

Online Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 23. března 2024 20:28

žluťásek mne přijde nejvíc nejlepší nerez ikea s plastovými prihradkami, tu z dm mám taky rada, ale třeba nakrajeny jabko mi z nerezu přijde hnusny, v tom plastu je to lepší. Ale pro nás už to začíná bejt malý 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 20:31

Potrefenáhusa já mám z ikei plastovou, mají dvě velikosti a má vyjímatelné "mističky". Samotná krabička těsní dobře, ale dát dovnitř třeba mokré borůvky a kousek buchty není úplný nejlepší volba. Ale děti jí nosily do školičky a pro tyhle účely sloužila dobře.