Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44552 příspěvků moje polička 22. března 2024 14:17

Tak už je to tady! Dostali jsme se do období, kdy vůbec nedokážeme naplnit poptávku po našich dětech, najednou je všichni chtěj...furt "dovez je, kde jsou dneska, a co dělaj" No toto trvalo, než si uvědomili všichni jaký přínos ta děvčata jsou!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. března 2024 14:30

Karja no.. jestli to nechce víc dětí

Online Karja
44552 příspěvků moje polička 22. března 2024 14:35

bublifuk To vubec, to je těma bratrancema, odrostou a ty další už by byly liché

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. března 2024 20:30

dzizisketa No tohle, kde je to miminko?!?!

Offline JankaM
3095 příspěvků moje polička 22. března 2024 20:35

dzizisketa ňuňu. 

Vy všechny máte ty děti jak z katalogu, naši pokud jim vydrželo chvíli čisté oblečení, tak aspoň tu pusu měli vždycky upatlanou.

Offline viktorka_od splavu
49232 příspěvků moje polička 22. března 2024 21:46

JankaM a sopel az na bradu

jako ja to nechapu, dyt uteklo par mesicu a tady nektery ty miminka uz chodi do skoly

Online Tak Betty
6111 příspěvků moje polička 22. března 2024 23:09

viktorka_od splavu hele viď,  co děti se tady narodilo , roste to jak z vody.

Online Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 23. března 2024 06:13

Vyzkoušely jsme tuhle to nový hřiště ve veltrusich, co nám radila myslím Suya a je vazne super. Akorat tam teda v prubehu dopoledne přišly dvě školní tridy, zabraly ho a vzbudily malý dite. 
Boty dostaly na frak, u nás jsou hřiště taky vysypany, tak jsem zvykla

daly jsme si pak kafe a koláč, potkaly zameckyho kavarenskyho kocoura, bezva to bylo 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 07:04

Potrefenáhusa to hřiště vypadá vážně skvěle! U nás je štěrk skoro všude, ale časem se roznese a dá se v tom aspoň chodit. Ale mladší z toho svého času lovil neuvěřitelné věci na ochutnání

Online Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 23. března 2024 07:13

Evaeva no to je u nás a je to peklo, chodí na to hřiště mládež večer pařit a krom různých zbytku jídla, obalů, zatek od piva, víček od limonad a krouzku z plechovek tam jsou i vajgly, různý ostrý plasty, občas rozbity sklo, po silvestru si tam starší dite umazalo kalhoty od nějaký látky z vnitřku petardy, to už jsem byla hodně vztekla, bohužel, hřiště tu jsou jen dvě 

Malý dite teda kdyžtak zere i to kameni, ale ta schopnost vylovit ten největší hnus je vazne ohromující 

Offline Suya
příspěvků moje polička 23. března 2024 07:18

Potrefenáhusa Jo, to jsem zapomnela varovat, na boty je to fakt vyzivny

Online Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 23. března 2024 07:29

Suya my dekujem za tip a uvítáme kdyžtak další :-) mne se ještě líbilo hřiště v Nelahozevsi hned u zámku, jsou tam docela dlouhý klouzacky, dite to má rádo :-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 08:05

Potrefenáhusa rozbité sklo se bohužel dá najít i tady. Ono máš celkem jedno, kolik je kde hřišť, víc hřišť, víc lidí, víc bordelu. 

Online Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 23. března 2024 08:23

Evaeva to jo, ale můžeš si lip vybrat, tadyto je neoploceny, ale zas je na něm lanovka a vodní prvky, druhy je oploceny, ale zas zároveň školní, takže často školní děti mezi miminama na prolejzackach a taky ty pohazeny chipsy a nudličky z čínský polivky...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 08:28

Potrefenáhusa na všech je to stejný. Ale máš pravdu, s plazícím dítětem jsem vybírala ty s tartanem. Ale bordel je všude, to je úplně jedno, jestli je oplocené nebo ne (tady). A jak jsou větší, tak si víc vybírají podle vybavení.

Online Karja
44552 příspěvků moje polička 23. března 2024 09:07

Potrefenáhusa Ja se musím smát, vždycky na těch fotkách z profilu nebo zezadu vidím svoje děti. Tuhle jsem husičku schválně ukázala sambovi a on se zeptal, kde jsme byli:D. Jak ještě mame tu stejnou zimní bundu:D

Online Potrefenáhusa
38742 příspěvků moje polička 23. března 2024 09:14

Karja já myslím, ze máme fakt hodně podobny děti, taky mate tu druhou trochu světlejší, ze jo :-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. března 2024 09:17

Potrefenáhusa Tady je taky skoro všude štěrk. Vloni na jaře všechny nově vysypali a všichni jsme odtud chodili jako sněhuláci. Teď po zimě už mi to přijde o dost lepší.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2024 09:22

Zina z nového je víc toho bílého bordelu Na hřišti musí být dopadová plocha, štěrk, tartan, písek nebo tráva. Pro větší děti mi přijde o trochu nejlepší ten písek, ale celkově si moc nevybereš.

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 23. března 2024 11:58

Máte někdo pro děti větší svačinove boxy s více přihrádkami? Můžete mi nějaký doporučit? Už mě nebaví na vylety tahat x krabiček.