Tak už je to tady! Dostali jsme se do období, kdy vůbec nedokážeme naplnit poptávku po našich dětech, najednou je všichni chtěj...furt "dovez je, kde jsou dneska, a co dělaj" No toto trvalo, než si uvědomili všichni jaký přínos ta děvčata jsou!
Vše o těhotenství a dětech
Karja no.. jestli to nechce víc dětí ![]()
bublifuk To vubec, to je těma bratrancema, odrostou a ty další už by byly liché
dzizisketa No tohle, kde je to miminko?!?!
dzizisketa ňuňu.
Vy všechny máte ty děti jak z katalogu, naši pokud jim vydrželo chvíli čisté oblečení, tak aspoň tu pusu měli vždycky upatlanou.
JankaM a sopel az na bradu![]()
jako ja to nechapu, dyt uteklo par mesicu a tady nektery ty miminka uz chodi do skoly![]()
viktorka_od splavu hele viď, co děti se tady narodilo , roste to jak z vody.
Vyzkoušely jsme tuhle to nový hřiště ve veltrusich, co nám radila myslím Suya a je vazne super. Akorat tam teda v prubehu dopoledne přišly dvě školní tridy, zabraly ho a vzbudily malý dite.
Boty dostaly na frak, u nás jsou hřiště taky vysypany, tak jsem zvykla ![]()
daly jsme si pak kafe a koláč, potkaly zameckyho kavarenskyho kocoura, bezva to bylo

Potrefenáhusa to hřiště vypadá vážně skvěle! U nás je štěrk skoro všude, ale časem se roznese a dá se v tom aspoň chodit. Ale mladší z toho svého času lovil neuvěřitelné věci na ochutnání ![]()
Evaeva no to je u nás a je to peklo, chodí na to hřiště mládež večer pařit a krom různých zbytku jídla, obalů, zatek od piva, víček od limonad a krouzku z plechovek tam jsou i vajgly, různý ostrý plasty, občas rozbity sklo, po silvestru si tam starší dite umazalo kalhoty od nějaký látky z vnitřku petardy, to už jsem byla hodně vztekla, bohužel, hřiště tu jsou jen dvě
Malý dite teda kdyžtak zere i to kameni, ale ta schopnost vylovit ten největší hnus je vazne ohromující
Potrefenáhusa Jo, to jsem zapomnela varovat, na boty je to fakt vyzivny ![]()
Suya my dekujem za tip a uvítáme kdyžtak další :-) mne se ještě líbilo hřiště v Nelahozevsi hned u zámku, jsou tam docela dlouhý klouzacky, dite to má rádo :-)
Potrefenáhusa rozbité sklo se bohužel dá najít i tady. Ono máš celkem jedno, kolik je kde hřišť, víc hřišť, víc lidí, víc bordelu.
Evaeva to jo, ale můžeš si lip vybrat, tadyto je neoploceny, ale zas je na něm lanovka a vodní prvky, druhy je oploceny, ale zas zároveň školní, takže často školní děti mezi miminama na prolejzackach a taky ty pohazeny chipsy a nudličky z čínský polivky...
Potrefenáhusa na všech je to stejný. Ale máš pravdu, s plazícím dítětem jsem vybírala ty s tartanem. Ale bordel je všude, to je úplně jedno, jestli je oplocené nebo ne (tady). A jak jsou větší, tak si víc vybírají podle vybavení.
Potrefenáhusa Ja se musím smát, vždycky na těch fotkách z profilu nebo zezadu vidím svoje děti. Tuhle jsem husičku schválně ukázala sambovi a on se zeptal, kde jsme byli:D. Jak ještě mame tu stejnou zimní bundu:D
Karja já myslím, ze máme fakt hodně podobny děti, taky mate tu druhou trochu světlejší, ze jo :-)
Potrefenáhusa Tady je taky skoro všude štěrk. Vloni na jaře všechny nově vysypali a všichni jsme odtud chodili jako sněhuláci. Teď po zimě už mi to přijde o dost lepší.
Zina z nového je víc toho bílého bordelu
Na hřišti musí být dopadová plocha, štěrk, tartan, písek nebo tráva. Pro větší děti mi přijde o trochu nejlepší ten písek, ale celkově si moc nevybereš.
Máte někdo pro děti větší svačinove boxy s více přihrádkami? Můžete mi nějaký doporučit? Už mě nebaví na vylety tahat x krabiček.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články