mnum Dik za zajimave okenko. Dneska zrovna jsem se par hodin starala o meningokokovou meningitidu, rousku jsem si dala az po intubaci na urgentnim prijmu
. Proste neklidny pacient no. Ale jsem na A+C ockovana a dite ma vakciny obe, protoze meningokok je moje nocni mura u deti.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no nemelo by se. Proste nekdo do rodiny streptokoka dotahl a tri ze ctyr se nakazili, ti se maji lecit, ten ctvrty zdravy by se nemel vubec ani vytirat, pokud nema klinicke priznaky onemocneni, prave proto co jsem psala uz ve vyssich prispevcich.
notna taky mě to napadlo, protože zpoždění odeslání celkem často používám. ![]()
Jos meningokok je nocni mura vsech. Ale zda se ze docela ty mimina rodice davaji proti meningokokovi ockovat, i kamaradka co ma vlastni obvod mi rikala, ze v podstate vsechny kojence ma proockovane.
mnum Tak to je strasne dobre. Navic je to ted plne hrazene (jinak je to palka).
mnum teď, jak je to plně hrazené, tak se ani neptají. Lehce v nadsázce, samozřejmě bych mohla odmítnout.
A díky za odpověď
Potrefenáhusa hmm, nepotěšila jsi mě. Já chci jen malý, ale jako představovala jsem si tak do 6 a to neni. Našla jsem v Polsku, ale nezasílají k nám a kvalita bude buhvíjaká...
MPLee Podobný jako Potrefenáhusa má na zahrádce i kamarádka a taky, lezou z toho třísky, vruty, padají tomu dveře... hodně se ho už naopravovali a brzo prý půjde na podpal. Taky jsem chtěla domeček, ale když jsem to viděla, říkám si, jestli nebude lepší nějaký plastový kýč. Nakonec jsme postavili dřevník a dítě zabralo kumbál na zahradní nářadí, co je jeho součástí, tak je asi vyřešeno ![]()
A jinak, je jaro, takže boty
změřila jsem synovi nohy a objednala troje boty. Podle mého měření mají všechny o cca 4 mm na délku méně, než psal eshop, a k tomu synovi za týden! povyrostla noha o 3 mm. Takže boty posílám zpátky a nevím, co bude nosit, z těch třech jsem našla ve větším čísle už jenom jedny, je to všude nějaký vyprodaný.
Myrtila no plastový od smoby, už bazarovyl máme doma na terase. Ten je asi nesmrtelný, ale fakt hnusný a před 100 letou roubenkou ho nesnesu ![]()
Potrefenáhusa Myrtila u nás se stala věc nevídaná, oběma dětem jsou boty z podzimu. Starší dokonce tvrdil, že mu jsou velké
Ale pohorky, co nosil loni a byly mu větší, letos neobuje.
Evaeva jj, taky nosi boty z podzimu, naštěstí jsem ty nový o číslo větší koupila fakt dost letní
Potrefenáhusa já podzimní vždycky kupuju stejné jako jarní, nízké kožené nezateplené.
MPLee My jsme si ho stloukli sami, vypadá do hrozně a mám pocit, že to sambo delal snad delší dobu než ten barák. Já bych se na domecek vykašlala. Jestli chceš dát za něco peníze, koupila bych jim nějakou tu hraci sestavu. Kamarádka kupovala kdysi takovou pirátskou loď, přišlo mi to příšerné drahé, ale když teď vidím, jak si s tím vyhráli, tak se jim to všechno vrátilo. Je to pískoviště s klouzackou. Nebo můžete koupit takové to sčko s houpačkami a skluzouvkou a trochu ho vytunit, ségra tam měla domeček, pak děti vyrostly a měly tam pár těch horolezeckých výčnělků. A nebo ten domeček skuz vyhledat přes Sbazar nebo bazoš, občas tam inzerují takoví samodomo truhláři, co to mají jako takový přivýdělek.
Evaeva mne už prave s tím počasím, kdy je minus a pak rovnou 25, přišly nízký kozeny celorocky na jaro skoro zbytecny, tak jsem koupila takový částečně látkový tenisky
Potrefenáhusa ty nekupuju, ale kolektivní sandály jsou připravené (a plátěnky plně zastoupí). Akorát budou potřebovat něco na svatbu a to keeny nebudou úplně ideální
Zrovna tam by se plátěnky hodily.
Evaeva My platenky užili loni moc i v kombinaci s keenama.
Karja ten pozemek je maličký. Mají tam klouzačku ve svahu, houpačky a lezeckou stěnu na kůlně. Pískoviště u sousedky. Ale domečky frčí hodně u obou a je tam na to akorát místo... No ale možná jim tam postavím nějaký stan no :D
MPLee hoď deku přes štafle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články