711990 já právě taky. Tak mám aai aˇtěstí a jsem odolný jedinec ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea jen podotykam, ze to jejich "bez cukru" obsahuje hodne cekankovy nebo repny vlakniny (protu sladkou chut) a ta muze nekoho hodne nadymat v tomhle mnozstvi.
este som nedocitala vlakno ale ty kokos uz viem preco ma niekedy v praci po obede boli brucho, je to tusim vzdy ked si vezmem tieto musli na ranajky! Nie je to teda take hrozne ako u vas ale asi to tiez smarim do kosa!
žluťásek kvoli tomu prejavu som ju davnejsie prestala sledovat a vidim, ze mi unikli dolezite informacie. Esteze mam parfumaniu :)
Haha, mně projev K. Fourové nevadí, informace dává užitečné a je to jedna z mála influencerů, které sleduju, ale lezou mi na nervy ty hadříky (pět fotek pruhovanýho rukávu), kavárny a hnědý filtry.
Ale recept na beránka nebrat, zkoušela jsem loni a je dost hnusnej. ![]()
Pinot Noir já nemuzu číst ani ty komentáře pod tim, ona působí fakt strašně arogantně, ale obsah má dobrej
Potrefenáhusa jo, arogantní je, jakmile se někomu něco nepovede, nebo nechutná podle jejího receptu, tak je pěkně nepříjemná. ![]()
Pinot Noir Lol, dovolila sis zkritizovat beránka? ![]()
Potrefenáhusajá ne, to beru jako svůj problém, že mi nechutnal, ale občas někdo píše, že se něco srazilo, nebo nedopeklo, a hned je za debila (ale tak jako podprahově) ![]()
Pinot Noir Jj, já taky jednou byla za debila, když jsem někam pod vychvalování řepkovýho oleje napsala, ze zatím všechny, co jsem koupila, smrdely nesnesitelně rybinou ...
Kupte si knihu, tam je všechno a nemusíte se furt ptát!
žluťásek dodala bych dve knihy ![]()
Ja je mam doma obe, ale na IG ji uz mesice nesleduju. Prave proto, ze mi prislo, ze ty jeji prispevky s rukavem v kavarne nebo ditetem bez hlavy (protoze se chci pochlubit s miminem na siti, ale taky ho nechci ukazat
), pro me nemaj zadny prinos. Ale knizky jsou super a recepty v nich taky vyuzivame.
Potrefenáhusařepkové oleje ti smrdí rybinou?
Tu paní si asi najdu.![]()
Zuzuli Nápodobně, taky jsem ji před nějakou dobou přestala sledovat. Má teď jiný priority, no, který mě ale zrovna moc neberou. Ale ty starší příspěvky jsou dobrý ![]()
Jojo, já podle ní peču svých pět druhů vánočního cukroví, a i nějaké další věci, věcně mi její příspěvky taky konvenují, ale ten její projev prostě nesnesu, to nedám. Jak verbální, tak rukávy v kavárně. A jsem ráda, že nejsem sama, chvíli jsem se bičovala, že jsem taková nesnášenlivá jedubaba, co se jí furt něco nezdá...
Mrs.Robinson jo souhlasím, knížky jsou dobrý, její projev mě poslední dobou taky neba. Takže taky nejsem nesnášenlivá jedubaba ![]()
Evaeva Já si jí taky najdu, ale instagram ne, spíš zauvažuju o té knize. Mně stačí že to sleduju tady:D
Začínám být v pokušení pořídit si instagram. ![]()
Potrefenáhusa mne zase smrdi ten slunecnicovy a vadi mi jeho pachut i hotovych potravinach ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články