Potrefenáhusa Zuzuli mně nevadí ani jeden, ale mám za to, že ten řepkový je "zdravější", tak kupuju ten. Jinak mi přijdou oba bez chuti.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Zuzuli mně nevadí ani jeden, ale mám za to, že ten řepkový je "zdravější", tak kupuju ten. Jinak mi přijdou oba bez chuti.
Jo, to mám stejně, jen teda u řepkového v okamžiku, kdy se začne zahřívat, tak cítím smrad těch smrdutých ploštic kněžic ![]()
V jídle to pak naštěstí není.
Haha, mně projev K. Fourové nevadí, informace dává užitečné a je to jedna z mála influencerů, které sleduju, ale lezou mi na nervy ty hadříky (pět fotek pruhovanýho rukávu), kavárny a hnědý filtry.
Ale recept na beránka nebrat, zkoušela jsem loni a je dost hnusnej.
Loni jsem taky zkoušela její recept na beránka a potvrzuju, nechutnal vůbec. Tvarohovou bábovku z jejích stránek ale mohu vřele doporučit!
mne na smazeni nejvic vyhovuje ryzovy olej, sice neni uplne levnej, ale mame flasku tak na pul roku minimalne, tak to nevadi. neprepaluje se a nechutna vubec nijak
Zuzuli Jj, taky to objevim i v babovce
Adina který je ten nechutný? Na stránkách má tři recepty na beránka, zrovna včera jsem koukala, že upeču toho smetanového...
Já mám nějaký snížený rozpoznávací schopnosti, jak to tu čtu, identifikuju akorát sádlo, ani to teda 100%. Nebo vlastně ještě sezamovej olej z opražených semínek, prootže ten je fakt dobrej a sezam je tam hodně cítit.
Adina který je ten nechutný? Na stránkách má tři recepty na beránka, zrovna včera jsem koukala, že upeču toho smetanového...
Právě toho smetanového doporučit nemohu
mnum ano, ten smetanový nám vůbec nechutnal.
Adina Pinot Noir tak dekuji za upozorneni, najdu jiny recept ![]()
Díky za diskuzi, Karolínu Four znám, ale nesleduju jí, irituje mě. Ale díky za doporučení na kuchařku (knihu).
Jinak já používám olivový olej, a kde se nehodí, tak slunečnicový, ale zdaleka nejlépe se mi smažilo na ghí.
Karolína Four mi občas na IG vyskočí, tak projedu novější příspěvky, má zajímavé informace a líbí se mi, že v diskuzi reaguje a odpovídá. Ale dala jsem si ji už taky sledovat, jsem zvědavá, jestli mě taky začne štvát :-)
Řepkový olej kupuju nejčastěji v Globusu tu jejich privátní značku. A asi jsem na něj zvyklá, nesmrdí mi. Když někdy koupím jiný, tak mi některé smrdí.
Repkovy olej mi smrdí, Karolinu Four som si našla a stále je vyfotena, ako si dáva vlasy za ucho, to irituje mňa. Baránka našťastie nepecieme.
mnum já doporučuju Pistáciového v těhotenství jsem ho pekla několikrát, přesto, že vůbec nebyly velikonoce
letos se na něj zase těším.
MPLee moc děkuju, pistácie já můžu a zrovna včera jsem nějaké objednala ze Světaplodů ![]()
Nemáte někdo tajný tip na levný dřevěný domeček na zahradu?
A opravdu úzké legíny, nebo hladké punčochy bez tlapek? Pro dceru pod sukně...
Karolínu Flur nesleduju, nemám instagram. Znám ji od Honzy Dědka, projevem mi přišla úplně v pohodě.
MPLee urob si sám ![]()
A úzke leginy, že ich musím ja L. navliekat, sú pletene z tchiba.
MPLee Mně přijde hodně uzké Pepco, to moje děti třeba vůbec nenavléknou. A nebo takové pletené z Kiku, ale ty jsou dost teplé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články