letfenixa som sa tu len rozhliadla a teda, to je pech. Mal obrovské šťastie chudáčik malý. Držím palce , nech sa mu to dobre zahojí. A tebe posielam veľa veľa síl. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa uff, to je teda hrůza. Moc na vás myslím, ať se to v pořádku zhojí a nemá žádné následky ![]()
letfenixa no ufff, chudáček. Držím palce, ať je co nejdřív v pořádku a ať je ten proces léčby co nejsnesitelnější pro vás oba
.
letfenixa to ti přesně rozumím, kdZ si dcera rozbila tu hlavu, taky jsem jela na adrenalin a cestou z nemocnice jsem se úplně složila v autě a to jsem alespoň spala ve vlastní posteli.
letfenixa "jenom korzet" je stesti v nestesti, i s tou lavickou. Tak at se rychle hoji a je brzo doma. O prazdninach si odpocine, pekne se z toho vzpamatuje, uvidis. A tobe taky preju, at je brzo lip!
Ďakujem Vám všetkým.
Práve mi povedal, že sa tu začína cítiť ako doma ![]()
Je tu kľud, všetci sú milí.
Evaeva vieš čo, asi by som doma len premýšľala, ako to tu zvládajú a neodpocinula si.
Keď predvlani mal kludovy režim kvôli tej nohe, to bola ešte malina v porovnaní s týmto- len ležať na chrbte.
letfenixa Tyjo, chudák malý i chudák ty, hlavně aby se mu to dobře zahojilo!
Dneska jsem nerada vyslechla diskuzi dvou asi babiček. Šlo o oblečení vnuka,tak 3 roky. Jedna řekla, že kluk chodí do školky v teplakach,čili domů taky,protože se tam asi děti nebo ne všechny, neprevlikaji. Druhá šla pomalu do oblouku,že chodí po městě v teplakach . Tak fakt jen ze zajímavosti se ptam, jak to chodí.
stes moje děti ve školkovém věku chodí kromě svatby, velkých oslav a divadla v teplákách (a jejich obdobách - softshellkách a spol) kamkoliv, takže ano, i do/ze školky.
stes Do školky v teplákach chodili (vesnice), do školy už mají "kostelové" kalhoty/kraťasy. Letos bojujeme se starším (13 let), ten bohužel ty tepláky občas nosí.
Že jo...já děti nesleduju,ale tepláky u prcka na běžný chození kamkoliv, krome tech divadel apod. mi přijdou úplně cajk.
stes No, my chodíme ze školky domů přes hřiště, ve "slušných" kalhotách jedině na nějaké akce typu logoped, na to hřiště by jich stejně byla škoda :o)
stes do města jim dávám kalhoty (ehm v pase do gumy), ale po sídlišti nosí tepláky nebo softchelky.
Díky všem. Paní byla zřejmě v duši dámička . Zítra se na to trochu mrknu.
Naše dite ani to slusny oblečení nemá kam nosit, sukně i saty odmita, kalhoty na ni narvu jen zcela výjimečně. Takže leginy nebo softshellky.
ale ono je to dětský oblečení "do města" fakt pitomy, jak to na nich nedrží, skrti to a padá, ze se ji ani nedivim, ze to nechce. aspoň ty softshellky maj vysoký naplety v pase
Teplaky bol jeden z mojich predmaterskych omylov, kde som si naivne vravela, ze "moje dieta nikdy"
. Teraz ma kazdy jedny slusne nohavice a aj tie vytiahnu par krat za rok. Na nasom malomeste to proste nemaju kam nosit (okrem lekara a obcasneho divadla).
Potrefenáhusa
a jak sa v tom blbo lezie po preliezkach, slape na bicykli a vala v prachu!
Potrefenáhusa no ty klučičí kalhoty do gumy (asi joggers) jsou pohodlné jako tepláky, mají je i hodně široké. Ty jim právě dávám na školkovou besídku, když jdeme výjimečně do většího oc,... a klidně je pak vezmu i na hřiště, akorát mokro je blbý. Mají i kalhoty normálně na knoflík, užší, ale ty nosí fakt do divadla. Ale klukům je to teda relativně jedno, myslím, že by na strom lezli i v obleku ![]()
Evaeva ty současné klučičí kalhoty jsou fakt prima, syn má taky mnoho kusů do gumy v pase, vypadá to slušně a zároveň jsou pohodlné, měkké. Vyloženě slušňácké do divadla, na vysvědčení, ke košili má asi dvoje a i ty jsou myslím celkem v pohodě pohodlné. Syn mezi nimi nijak nerozlišuje, vybírá podle barvy, nikoliv podle střihu :)
Ve skolkovem věku tepláky nosil víceméně jen doma a do školky, ale od podzimu do jara trávil čas venku v softshellkách, ekvivalent těch tepláků. Jen jsme měli jednobarevné černé bez obrázků, vypadaly celkem slušně i do města.
žluťásek souhlasím. Kluci ty softchelky mají pořád zabahněné teda
Když jdeme do Alberta, tak to fakt nehrotím, ale do muzea jim je nedám (ani čisté)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články