Potrefenáhusa do lehu
já ho neudržím ani takhle. Doufám, že brzy začne sedět, ale zatím nedělá ani šikmé sedy. Já takhle teda vozila všechny, tak jsem zvyklá.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusaoni teda ve sporťáku moc spokojení nebyli, takhle to bylo mnohem lepší. Ale pak už se to nedalo. Ale většinou to chtělo nějaké jídlo a vydrželi jen chvíli. Zlepšilo se to až s chůzí.
Zuzuli držím palce na správnu diagnózu a rýchle zotavenie ![]()
Evaeva my máme to starší dite dost staticky, ji se to podle mě nelíbilo tak dlouho na brise a rvala tak moc, ze to neslo vydržet
ted máme korytkovej kocar a pro ty nejmenší sedící děti mi to přijde mnohem lepší, ze se tam nemůžou tak rozvalit, jak v klasickym sportaku, naše maly dite sedí aktivně už asi 3/4 roku a jezdí tam zhroucena úplně děsivě (dlouhodobe a pravidelně v korytkovym nespí, takže jsem to vyhodnotila, ze mi korytko neva a jsem rada)
Hláška dne: Paní asistentko, já mám v aktovce bazének.
Měla. Naštěstí napuštěný jen vodou. ![]()
My jsme si teď střihli kolečko všemožných vyšetření (včetně sono kyčlí, zdravím Zuzuli) , abych zajistila, že má boreliózu. První dávka atb nezabrala.![]()
Len a muzu se optat jaky atb / jak dlouho mela?
viktorka_od splavu penicilin na 14 dní. Trochu víc jsem se teď ponořila do studia léčby a je to úplná věda.
Len jo to je:-( kdybys ji dokazala zajistit infuze ceftriaxonu bylo by to skvely. budu drzet palce mocmoc
Potrefenáhusakluci taky seděli zhroucení. Podle mě teda nikdo nevydrží aktivně sedět několik hodin, ale taky mně to štvalo.
Mimino ani ne, že by bylo tak pohyblivé. Teda jako je ale hlavně doma, venku na hřišti to zase není taková hitparáda. Ale v kočárku chce vidět, takže jezdí v kleku nebo ve stoje
Ted sed bych uvítala hlavně z praktických důvodů, kvůli krmení někde venku, taky tahání menšího kočáru na dovolené a tak.
Evaeva Já jsem v tomhle stádiu dávala stříšku na korbičce dopředu, aby se o ní mohla dcera pohodlně opírat. Syn jako surikata nejezdil asi vůbec.
DruI no jo, takhle to vlastně vozil první. Zkusím to zase. Ale on chce stát, dělá to i doma, jakmile má příležitost. Jako není na to ještě úplně připravený podle mě, uvidíme, co se zítra dozvíme má rhb
Mohučanka tak to já doufám v lepší informování ze ŠvP, nejlíp v podobě fotek. Říkám si, že bych asi byla nervózní. Teda to si říkám teď, ve skutečnosti si vzpomenu tak ve čtvrtek... ![]()
DruI hele a to to dítě vydrží čučet hodinu do nebe nebo řve tak moc, že ho holt posadíš? V kočárku spát prakticky přestal, takže celou dobu bdí a to by se podle mě zbláznil nudou
Evaeva Skvela surikata
A bojim se dopredu! Ksiry mam koupeny, jeste jsem je nepouzila, ale uz je to na hrane, peruje na kolenou a hryze boky
. Jak to mate prosim pridelany ke korbe?
Jinak ja za vedra jedu tenhle model strisky

Suyakdyž odhrnu matraci mám tam takové kovy, tak za ty. Akorát mám nějaké krátké kšíry, tak jsem je musela ještě prodloužit. Vozila jsem je v tašce asi tři týdny, pak mi málem vystoupil, tak si říkám už je čas. A po přidělání jsem zjistila, že jsou krátké a může akorát ležet na břiše. A pak jsem si vzpomněla, na co jsem používala ty další pásky, co mám v šuplíku ![]()

Suya Tak to dneska přidělej, protože já to měla takhle na hraně a pak mi vyskakující dítě zachytila kamarádka. To je dobrý dobrý a pak najednou hups...
Karja přesně, zaperuje třeba poradne dopředu...
Evaeva Parada, diky, myslim, ze tam mame neco podobnyho. A mate pravdu no, dole v kosi mi jsou platny jak mrtvymu zimnik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články