Suya Taky ksiry doporucuju, dvojcata se mi na nich parkrat houpala vedle kocaru :-D.
Vše o těhotenství a dětech
Kdopak má jet v pondělí na školku v přírodě, a kohopak jsem si dneska vyzvedla ze skolky s ukázkovým projevem na obličeji ukazujícím na 5. Nemoc? Že by třeba ředitelka zvedla telefon a zavolala, no to taky nic
takže se moc těším, jak budu zítra volat k dětské, a ptát se, jestli má starší po prodelane infekční pětce imunitu, nebo jestli mi doma zůstanou obe
rasaNori no správně by neměl jet nikdo ze třídy. V praxi je to tak, že do těch papíru se už něco napíše.
continuity no jsem trochu v pasti, uvidím zítra až budu mluvit s ředitelkou a dětskou.
continuity nebo jen jediná rasaNori protože ta už v pondělí možná bude zdravá ![]()
Pod jakým jménem mám v ČR hledat Glubschis?
(Plyšáky s velkýma třpytivýma očima)
Tabea tady se prodávají pod značkou TY, popř. Beanie Boss ty
žluťásek děkuju!
rasaNoriTonda to ma taky, cca od predevcirem to pozoruju, ale ve chvili kdy ma tu vyrazku na tvari tak uz je davno po ty nemoci...tu vyrazku bude mit klidne este 14 dni. Samozrejme zadny predchozi priznaky jako teplota nebo viroza predtim nemel...
Změním téma - nechystá se nějaké místní dítě taky v neděli na KYU Cup?
dzizisketa Jé, judo. My jsme navrhovali dceři, že by bylo super, kdyby chodila na judo (a to nejen proto, že halu má přesně naproti škole), ale ona odmítla i jenom se nezávazně jít podívat na ukázkovou hodinu ![]()
Užijte si to!
Syn byl teď nemocný a místo učení si četl a vyplňoval čtenářské listy do školy. Vždycky se snaží napodobit originální ilustrace, myslím že se mu teď skvěle povedly.

žluťásek to je boží ![]()
Pinot Noir Viki na vylete je zlatý!
žluťásek výborný ![]()
Pinot Noir já si říkám co to máte za zajímavý kalhoty... Než jsem si to spojila s převlečením v šatně ![]()
žluťásek Ty ilustrace jsou báječné ![]()
žluťásek ty ilustrace jsou vážně skvělý
Pobavila jsem se ráno u pekaře v návaznosti na včerejší diskuzi o svačinách na výlet. S prodavackou se přišla rozloučit tak tříletá dcera a pořád se ptala po donutu. Prodavačka ji říkala, že ho už má tatinek a že si ho sní v jeslich. Tak jsem holčičce říkala, jak se má, že jí budou děti závidět.
A prodavačka na to, že jedou na výlet parním vláčkem a že má s sebou donuty pro celou třídu. ![]()
Tabea :-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články