Jos vďaka za tip na blog!
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas bolo to vlani, február a marec. Ten prvýkrát nebol, vtedy v mraze dostali na pitie 0,5l minerálku. Keď išli v marci, trvala som na to, že bude mať svoj čaj. Ako erar dostali každý malý dzusik, ako pitie na celý výlet ![]()
Dôvod bol, že aby si nezavideli.
stačí, když se tam jednou dítě poblilo a mysleli si, ze z domácí svačiny.
letfenixato mi přijde úplně mimo, myslela jsem fakt na ty zdravotní rizika. Jakože by si děti záviděly láhev s vodou nebo termosku? Co budou dělat ve škole?
JosNa Ostravsku toho bude hodně, kde je majitel nebo velký zákazník někdo z Asie. Kamarádka dělá ve firmě, která vyrábí disky nejen pro nějakou asijskou automobilku a jedna příbuzná zase někde poblíž Frýdku - Místku dělá zdravotní sestru pro Kiu/Hyundai? S vedením komunikují v ang, takže to Češi nebudou.
continuity Asi, že někdo třeba má nějakou mirindu nebo nějakou takovou limonádu, ale přijde mi to jako nesmysl tak jako tak, to takto řešit.
Mrakoplas ježiš, tyhle svačiny v osm mívají u nás, když jdou někam po Praze. To vůbec nechápu:) Ale na výlet jim udělají housky sebou a ještě pak mají svačinu z domova. A obědvají až ve dvě. (Jiné školky v okolí jezdí na celý den, u nás ne)
Tak nase mala si asi k tem malem vyrazenym zubum pridala zanet prave kycle. Ted jsou s tatinkem v motole na ortopedii a ja cekam na zpravu, co rikali na utrazvuku.
letfenixa to je teda hodně pitomý důvod ![]()
U nás nosí na hřiště kelímky a vodu v lahvi, tak by mohli udělat takhle. Malý džusík, to není žádné pití.
Zuzuli ježiš! Myslíš, že má tu parainfekci nebo jak se to jmenuje? Snad bude brzy v pořádku.
Uff at je brzo v pořádku. Snad to nebude nic vážného. ![]()
continuity Asi, že někdo třeba má nějakou mirindu nebo nějakou takovou limonádu, ale přijde mi to jako nesmysl tak jako tak, to takto řešit.
mirindu?
Proboha, co pijou skolkovy děti?
Evaeva uvidime. Zacalo ji to vcera vecer, prestala chodit, ze to boli, v noci uz moc nespala a dneska rano uz kricela pri kazdem pohybu. Podle pediatricky by to mohlo byt po infekci, pred tremi tydny dva dny zvracela. Takze jsem je odvezla do Motola na ten ultrazvuk a letim do prace, at stihnu dodelat projekt, co ma byt do zitra odevzdany, abych s ni pak mohla byt doma.
Zuzuli držím palce ![]()
Potrefenáhusa tak třeba jedno ze třídy to mít může. Kluci si na vodu nestěžovali ![]()
Evaeva ale ze by si to navzájem záviděli? To je desnej argument
letfenixa maly dzusik
to by nasi kricali smadom uz po dvoch hodinach.
Mladsi bol na vylete vcera, dostal do krabicky jablcko, kesu oriesky, zopar celozrnnych krekrov a asi 4 gumove cukriky. Podelil sa s kamaratmi a oni zas s nim. Nie je treba si zavidiet.
No a starsi dnes vylet zmeskal, lebo od utorka lezi doma a zvracia.
Zuzuli drzim palce.
Potrefenáhusa Mirinda ještě asi dobrý. Kamarádky učitelky ze školky říkají, že někdo dá dítěti klidně i kofolu nebo colu. A při námitce si vyslechnou, že jim do toho nic není.
Potrefenáhusa jo, to je nesmysl samozřejmě
Já bych jim dala vodu s tím, že tu jim nikdo závidět nebude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články