Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 24. května 2024 22:48

Malenge u nás stejně, mě to teda překvapuje, ale oblečení ze školy je zničené mnohem víc než ze školky, resp. ve školce neudělal díru na ničem, ale manšestráky ve škole vydržely dva měsíce, a to je střídá, má kalhot dost. Tepláky z tělocviku jsou děravé všechny. To jsem teda nečekala. 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 24. května 2024 23:05

Já zrovna potřebuju dokoupit trička a jsem docela na vážkách, jestli radši ty kvalitní pevný nebo nějakej lacinej šunt na sezónu, kde mi nebude tolik vadit, že to vytahá přes kolena nebo proděraví špendlíkem placky. 

To natahování oblečení přes kolena, úplně trpím a přesně vím, že jsem dělala totéž a věcně za to dostávala vyndáno.

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 24. května 2024 23:57

žluťásek já teď kupovala trika tady

https://www.sandratex.cz/cs/100-premiova-tricka-s-potiskem-pro-deti

Ty jsou teda na natahování přes kolena bezvadná , jsou dost široká, takový čtvercový střih. Nejdřív jsem nadávala, že jsou to široké plachty, ale pak jsem se rozhodla, že to budu považovat za moderní oversize model. Protože kluci jsou nadšení a střih vůbec neřeší. Mají tam super výběr barev, kromě těch na fotce máme i žluté, vínové, krásné zářivé barvy.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 25. května 2024 00:25

Malenge To sinsay je doca ruzny, nějaký tričko je jak hadr na podlahu a druhé se ani nehne. Ale jde to vidět už na první pohled, takže to poznáš. Na kalhoty typu džíny mi přijde dobrý a levný Reserved, když jsou slevy je to za pár korun a je to dobrý, trička nic moc, jak co.Teď jsem objevila na mallu tu značku winkiki a ti mají trička teda hodně dobrá, to se fakt ani nehnulo, ale nevím, do jaké dělají velikosti. 

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 25. května 2024 00:33

Karja já štěstí na dětská trika z Reserved nemám (na rozdíl od svých ), všechno hrozné hadýrky. A kalhoty i tepláky pro nás úplně nepoužitelné, krátké a na šířku dvojnásobné. Ale super lehkou kšiltovku odtud máme.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 25. května 2024 00:38

Pinot Noir Tak tu super lehkou kšiltovku mame taky. Jinak ano, je to spíš loterie;-)

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 25. května 2024 01:46

Pinot Noir u nás trička s jakýmkoliv obrázkem neprojdou ani za nic, jakž takž to toleruje ještě na pyžamu. Ale triko pouze jednobarevné, už ani pruhy nechce

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 25. května 2024 08:09

žluťásek ani kočička neprojde?

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 25. května 2024 08:24

Pinot Noir diky za recenzi, reserved je můj obchod, ale kluci ani náhodou, ty kalhoty jsou obři. Nějaké triko máme a tu lehkou ksiltovku bych zrovna dost potřebovala koupit, nepamatujes si na nějaké označení? Jak ji poznat?

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 25. května 2024 08:26

žluťásek ta jednobarevna trika by měly mít ty obchody, kde si lidi nechávají natisknout svoje reklamní hlášky, nebo bez potisku, ale cenově nevím...

a jak ti je? Já už jsem to od malého chytila taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2024 08:26

Malenge přemýšlím, jestli jsem v Reserved někdy koupila něco dětského myslím, že jednu parku. Kalhoty teda ani nebudu zkoušet. Lehké kšiltovky máme s dekáče.

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 25. května 2024 08:44

Malenge koukala jsem, a už ji nemají

Ale ty z Decathlonu vypadají taky dobře, koukala jsem na ně minulý týden a říkala si, že jak se ztratí ta z Reserved, vím, kam jít pro náhradu.

Evaeva my máme celkem nesmrtelnou bundu z Reserved. U triček (nějaká máme, protože Minecraft) mě štve, že se hrozně vytahají kolem krku. Vypadá to hned dost vágusovsky. 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 25. května 2024 09:25

Z Reserved má jednu softshellku, lebo dinosaurie kostry

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2024 09:31

Pinot Noir trička mně tam nikdy nezaujaly. Ale to vytáhání kolem krku je blbý

Mně tam poslední dobou ty bundy přišly drahé, ale jestli vydrží. Ta naše parka je "na lepší", takže se samozřejmě neonosila.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 25. května 2024 09:35

Pinot Noir pche, ani kočka, ani Minecraft, ani Pokémon ani nic má to už dlouho, žádný hasiče, vlaky, nic co měl rád ho nepřesvědčilo. Ale mně se to teda taky nelíbí, takže mi vlastně vyhovuje, že chce jednobarevný

Malenge ty reklamní bez potisku mají často divnej tvar, spíš bez tvaru. Teď nově ještě nemá rád široký, oversized mi řekne, že je mu velký, že to nechce. Ehm... Ale miluju ho za všech okolností

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. května 2024 09:41

Mna teda hodne sklamal lindex, kvalita triciek tam isla za posledne roky dole a ceny hore. Za tricko 12 eur a je to tenka handra. Tie kupene pred par rokmi su pevne aj po dvoch detoch. 

Plus som teraz porovnala dvoje rovnake teplaky velkosto 110, jedny maju par mesiacov, jedny su nove. Rozdiel cca 3 cm na dlzku

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 25. května 2024 10:09

Já teď na ty děti takřka výhradně kupuju na vinted, ale furt mi přijdou skvělý tricka next. Ale myslím mi taky někdo říkal, ze mu dorazily blby žluťásek ? A nový teda stojej už fakt ránu 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 25. května 2024 10:23

Potrefenáhusa já na vinted šetřím jen na sobě, dítěti kupuju nový asi mě to spíš nikdy ani nenapadne, hledat tam trika nebo šortky. 

Teď mám next v košíku na zalandu a říkám si, jestli to už není přepal. Bohužel nebejvá na lounge za lepší cenu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. května 2024 10:48

Potrefenáhusa ked tricka z vintedu su taky risk. Uz sa mi stalo, ze aj mikina dosla s totalne spranou farbou. Next tricka su dobre, kupujem na vinted aj zalando ale niektore typy sa sprali a roztiahli do dlzky, coz vyzera fakt blbo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2024 10:55

Mně hlavně na vinted nebaví to hledat ty malé kusy. Možná to neumím, ale asi se mi ještě nestalo, že bych narazila na balík třeba pěti triček. Spíš něco přihodím, když kupuju bundu nebo tak.