Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3097 příspěvků moje polička 23. května 2024 10:59

Zuzuli toto měla dobře zpracované Dr. Knezková, vůbec jsem do té doby netušila že to může nastat. Ať je lépe. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:00

notna neviem ci som tu spominala..minuly rok som sa stretla po rokoch so spoluziackami zo strednej. S detmi sme skoncili na pizzu. Detom som objednala rauch dzusy zriedene vodou. Deti jednej kamosky chceli tiez a ona im to vyhovorila, v zmysle ze je to kentus a nech si daju radsej kofolu! Dalsia kamoska zas dava detom radler. 

Zrovna dnes sa ma syn pytal od kolkych rokov moze coca colu, ci mu dovolim az od 18 :) Viem, ze dnes uz sa na zaludok neodporuca, ale mne vzdy pomohla a tak mu teraz po lyzickach trocha davam. 

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:02
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa jo, to je nesmysl samozřejmě 

Já bych jim dala vodu s tím, že tu jim nikdo závidět nebude.

​Ježiš, ale to je hrozně dobrej argument pro všechno...jakože "holky, máte starý kola, ty vám nikdo nebude závidět". Celej můj život se tím mění!

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:04

Zuzuli Držim palce, ano, kamarádky dcera to měla jakoby z ničeho nic...ale blbý je, že ona vůbec netušila, že to existuje..Já to teda vím až díky jejímu vyprávění. Držim palce, ona to měla teda docela brzo pryč. A taky jakoby bez příčiny, že byla krátce před tím nějak nemocná jakoby běžně a pak toto. 

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:04
Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:07

Mrakoplas My jsme na téma cola, ted doma také měli diskuzi. Nemohli jsme se doma shodnout, jaký který nápoj, má kolik kofeinu. Myslím, že ty značkové dost, ale ty čepované noname, to asi je hlavně spíš cukrové....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 11:08

Karja no já to sice myslela jako argument pro učitelky, ale vlastně... Kluci na ty statusové věci zatím vůbec nejsou, uvidíme, co přijde.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:09

Mohučanka "Mami, co máme s sebou na svačinu?" "Tady chleba s vodou, to vám nikdo nebude závidět!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 11:09

Karja já zatím nedovoluju ani kofolu. Ale oni jsou spokojení s naředěný džusem nebo domácí limonádou, vrcholem je točená malinovka a tu pije jen mladší, starší nechce ty bublinky.

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:10

Evaeva jj no jasně, jen se mi to tak představilo, že jim to dáváš takhle ty doma.D. Ale víš co, oni napíšou do pokynu lahev s vodou a 5 rodičů donese něco jinýho, že jejich děcka vodu nepijou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 11:10

Mrakoplas ty radlery pro děti jsou hrozný zmar

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 11:11

Karja u nás bylo v pokynech pití, určitě měla spousta dětí i něco jiného než vodu, vždyť i v té školce to je pořád nějaký sladký džus. Ale aby kvůli tomu neměli žádné pití

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:12

EvaevaJá taky ne, ale tuhle to měly někde venku s příbuznými, tak jsme se k tomu dostali;-). 

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:13

Viktor se vrátil z výletu před čtvrtou. Měli mít s sebou dvě svačiny a oběd, láhev s pitím, náhradní oblečení a pláštěnku. Vešlo se mu to akorát do batůžku z Decathlonu. A to jeho svačina není malá, žadná tyčinka nebo rohlík s něčím, ale pěkně plná krabice vzduchu, on by biosaury z pytlíku nejedl. Takže tři svačinové krabice a Chytrá láhev. 

Byl zákaz bonbonů, lízátek a čehokoliv v čokoládě.

Pokud je výlet kratší a učitelka bere svačiny všem, tak zákaz vlastního jídla chápu, proč by měli cosi ujídat bokem?

Byl moc spokojený, doblý výlet, říkal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 11:14

Karja já myslím, že colu kluci považují prakticky za obdobu alkoholu že by si asi nedali, i kdyby jim to někdo nabízel 

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:15

Pinot Noir ty softshellky jsou top

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2024 11:16

Pinot Noir je dobře, že si to užil.

U nás měli sraz v půl osmé, takže kluci snídali už v půl sedmé a oběd až ve dvě, to by jen se školkovou svačinou nevydrželi. Ale bokem to neujídají, učitelky je posadili prý do restaurace:) a řekli jim, že teď je čas na svačinu z domova.

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:16

Pinot Noir byli v Průhonicích? To je dobrej cíl  

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:17

Potrefenáhusa ne ne, Staré Hrady.

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 23. května 2024 11:18

Pinot Noir áha, zmatly mě zidlicky a kašna 

nase dite chce teď porad jezdit na výlet vlakem, už jsme byli v Roztokách, tak teď zas něco vymyslet