Jimik fuha tak to je des, co budes robit?
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa vím, že si to nemyslela vážně, ale asi nejde, aby tam byla sama? Protože takhle se chová někdy mladší. Třeba loni to dělal na cvičení. Když pak začal chodit sám, tak naprosto bez problémů. Otec by teda taky mohl zabrat.
A doma se vám cvičit daří?
Evaeva my resime stejnej problem, ale jakmile jsem rekla Tondovi ze budu cekat na chodbe, byla scena. Tak jsem ted "sla na curat" na zacatku hodiny a vratila se az na konci a fungovalo to uplne zazracne!
Mohučanka ďakujem za povzbudenie. Mne je strašne divné, že ho to neboli.
Jimik bože, a tersz čo? Nejaká súkromná škôlka?
711990 věřím! A nevadí, že tam nejseš? Že třeba nevíš, co a jak trénovat. My se logo zatím vyhli, jsem fakt ráda
Starší teda ještě neříká ř, ale snad naskočí samo. Doufám, že bráchové půjdou v jeho šlépějích.
Potrefenáhusa Hele syn chodi ke dve logopedkam a u jedne nepredvadi skoro nic. S druhou jde sam a minule mi rikala, ze z nej vypadly veci jako, boli me zada a jsem vycerpany
. Tu deuhou proste miluje. A to jsou obe mlade holky, jsou si i celkem podobne, proste bych nevidela rozdil. Ale syn si proste vybral slecnu Innu.
Jimik To je desny! Nejdeiv jsem myslela, ze spatme ctu ten rocnik. Rikam si aha, budoo mu cerstve tri. Pak mi to doslo....
Evaeva U nas jedna logopedka chce i me. Tam to nefunguje. Druha hned na prvni hodine rekla, ze idealni je rodic na chodbe. A syn za ni pokazde bezi jak oddany pejsek. Paradoxni je, ze to je holka tesne po skole, neni jeste ani klinicky logoped. Ale s detma to umi jak nikdo druhy
711990 Na prvni hodine mi "volal tatinek". Taky jsem se uz nevratila a od te doby to takhle funguje
Pokud to ma zafixovane, tak neboli. Dcera měla zlomenou klicni kost a až na nějaké extrémní polohy ji to taky vůbec nebolelo. Možná na dotek - tlak by to bolelo, ale to nebudeš zjišťovat.
Evaeva ja vim co trenujeme a jak:) ale ted je fakt problem s tim, ze se zasekl a nechce tam chodit vubec
Evaeva myslela jsem to vazne!!!! Už jsem ji to i rekla a ona: "Ale mami! Já neumim řídit!"
fakt, domluvily jsme se dneska i s tou logopedkou
tatinek už tam taky byl, ale na toho se taky věší jak opice
my dneska poprvé dostaly na cvičení nějakou konkretni hlásku, jinak předtim to byly úkoly na rozmluveni, ty grafomotoriky apod. Já se snazim třeba jeden pidiukol denně, no není to snadný
Jos 711990 Potrefenáhusa aha, nenapadlo mě, že to může takhle fungovat. To je super, věřím, že to může být pro spoustu dětí lepší cesta.
continuity no nemá. Korzet má len na jedlo a hygienu.
Leží, ale dáva sa na bok a v spánku aj na brucho. Ale jeho to bolelo len 1 deň, aj to podľa mňa len odreniny.
Malenge Evaeva Mrakoplas letfenixa Jos Já nevím, loni se nedostal taky a chodil na 3 dny v týdnu do dětské skupiny, nic lepšího jsem nesehnala. Jenže většina větších dětí bude ze skupiny odcházet (otázka po dnešku je kam a jestli) a aby byl 4 letý mezi dětmi s průměrem 2.5 roku mi nepřijde dobře a i vedení skupinky mi naznačilo, že by jim to úplně nevyhovovalo.
V jedné školce jsme relativně těsně pod čarou, ale případné volné místo bude jasné až na konci léta a nejsem si jistá, jestli tak dlouho vydržím s nervama, že to bude hop a nebo trop. A i ty drahé soukromé školky letos praskají ve švech. Musím se z toho oklepat a zkusit najít jiné, vzdálenější alternativy.
Jo a u té nově otevírané je prý zaskočilo, kolik se jim nahlásilo předškoláků. Prý čekali, že rodiče nebudou chtít děti vytrhávat z kolektivu. Evidentně si neuvědomují, kolik rodičů to tady musí pytlíkovat podobně jako já, aby dítě vůbec někam chodilo a ten poslední povinný rok, je často jediný rok, kdy se dostane do státní školky, resp. do školky s akreditací pro to předškolní vzdělávání.
Údajně to prý radnice zváží, že by někdy v průběhu podzimu otevřeli ještě jednu třídu. To je od nich moc pěkné, ale na podzim je trochu pozdě ![]()
letfenixa to je podle mě v pořádku. On to určitě nemá nijak dislokované a ani to nehrozí, když to je takto.
Neboj, bude to dobré.
Zni to hrůzostrašně, ale znám takové děti tři a ani jedno z nich nemá vůbec žádné následky.
Nejhorší bylo udrzet je v těch polohach, ale to jedno bylo asi čtyřleté.
letfenixa Držím palce, aby se všecho zahojilo jak má i když to třeba nebude nejrychlejší proces.
Ja jsem dneska potkala kamarádku s její kamaradkouu, tak říkám že slavíme to očkování a tak. Tak jsme se tak bavily o těch našich různých návštěvách a ona říká té kamarádce ,,hele tys taky říkala, že tam jednou honili po chodbě u zubaře chlapecka ne?,, . A ona říká, ,, jo to byla holčička, čekali jsme v čekárně u praktika a najednou strasnej rev, a přiběhla tam holčička a za ní ten rozlobenej tatínek a my si říkali, ty jo a teď jí tam zmydli, já to nechci vidět,, ,,a zmydlil,,? ,,Ne, jen ji tam objal, ale ona se fakt úplně klepala na té chodbě, my nevěděli co se děje, když tam byla sama, ,,A hele nebyla to fakt naše velkamala?,, ,,Ne, oni byli takoví tmaví, to byli nějací Romové,,.......no a co myslíte? Byli to oni (ona teda dceru moji zná, i jí dneska potkala, a muže mého taky od vidění).
continuity vieš čo, a dnes teda sme zažili to, čoho som sa trochu obávala. Už pred tými 2 rokmi, keď som ho vozila v bugine, tak občas na nás pristál zvláštny pohľad. No a teraz je v tom kočíku, leží, samozrejme sa rozprávame. A dnes sme odprevadzali babku domov, a tesne pred jej domom išli, z videnia ich poznám, prababka s pravnukom, toho času prvak, ale nie na našej škole. A ten chlapec úplne nahlas vykríkol- babka, pozri, veď to je veľký chlapec a v kočíku. Tá prababka mu povedala, že asi má nohu poranenu alebo niečo také. Tak moja mama že - má poraneny chrbát. Tak tá pani začala rozprávať, ako jej vnučka mala zlomenú steh.kost a aké to bolo strašné, že dobre, že ho takto povozime. A ten chlapec, úplne otras, behal okolo kocika, nazeral z každej strany, híkal, že aký veľký chlapec v kočíku. Tak som mu povedala, že už stačilo. L. samozrejme zúrivý, on nemá rád takúto pozornosť. Hlavne sa bojím, aby sa nezaťal, že nebude chodiť von.
letfenixa to věřím, že muselo být nepříjemné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články