My ty rychle spunty detem koupili, jednou manzelovym vnoucatum a jednou mym. V obou pripadech to sotva ochutnaly, poprve to manzel dopijel, podruhe uz to nechtel vubec nikdo, je to fakt dost hnusny. Tak ted maximalne dzus s vodou, nabizela jsem i studeny ovocny caj, ale stejne chteji vsichni spis jen vodu.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Ten studený ovocný čaj mi taky děti nepijou, přitom kolikrát to má pěknou barvu i vůni, ale vůbec:D Asi je to spíš kolikrát naštve
Ano, ty rychlý špunty jsou hrozně hnusný, strašnej tlamolep. Jednou jsem to na nějaký oslavě nedopatřením ochutnala a to bych dítěti nikdy neudělala, takhle mu kazit vkus. To mu dám radši ochutnat sekt extra brut, stačí líznout a je klid - "fuj to je kyselý". ![]()
Kdyz me na tomhle detskym sanu s dobrym slozenim stve, ze to je vlastne Apfelschörle a da se to koupit za 35 Kc dvoulitrovka
Klasika no, detska prirazka
luciole aby ses nedivila, mladší například má rád kafe
Suya ježiš, ale dopíjet dvoulitrovku, to už po mně nikdo nemůže chtít ![]()
![]()
Dm má takovej navinulej detskej jablecnej dzus, když je hodně vychlazenej, má k bilymu vinu nebo cideru docela blizko...(a našim dětem nechutna, mne moc)
Potrefenáhusa jé, tak ten někdy zkusím, to by mi určitě chutnalo. Jak ho poznám? Je ve skle nebo v kartónu?
U nás to s vínem takhle zafungovalo. Naše dítě totiž miluje pivo - tu hořkou chuť, vždycky chtělo líznout pěny. Všichni rodiče mě ubezpečovali, že to přejde, vždyť je to pro dítě hořký. No nepřešlo. Teď si občas dá nějaký birell nebo radler bez cukru, jen se šťávou, protože régime (dieta nízkosacharidová, vysokoproteinová - to teď frčí u náctiletých) + posilovna. Jinak pije jen vodu, nic sladkýho. Jsem za ten náš benevolentní přístup nakonec ráda, když se tak různě dozvídám jak dost bývalých i současných spolužáků chlastá a hulí. Jo a kafe taky chutná, ale není dost zdravý. ![]()
luciole já myslela, že kafe se dneska za zdravý považuje ![]()
Jinak si myslím, že je to kombinace výchovy a povahy dítěte. Naši rodiče benevolentní, co se týče alkoholu, nebyli. Bylo jim teda jasné, že když jdeme v 16 se spolužáky do hospody, tak na suchu nesedíme ani jedna a doma nás nedrželi. Ale jinak za sebou nemáme žádný alkoholový úlet, nikdy jsme nepřišly domů opilé, já třeba ani v životě nezkusila cigaretu.
Potrefenáhusa díky
tv Ze života!!! ![]()
Kokoska U nás to bylo stejně, máma by se pro školu rozdala, taky moje kamarádka, která s ní chvíli učila, o ní mluví v superlativech, že když byla na pochybách, jestli je to dostatečně cool zaměstnání, moje máma jí jako starší kolegyně naprosto srovnala hodnoty a naučila ji tu práci milovat. Pamatuju se, jak jsem jako dítě musela pomáhat péct perníčky snad pro celou školu, totéž o Velikonocích, barvily jsme tuny vajec, furt jsme něco vystřihovali, když onemocněla uklízečka, chodily jsme se ségrou dokonce uklízet!!! (zadarmo!)...myslím, že jsem nešla na peďák hlavně proto, že jsem si myslela, že je to nejnáročnější povolání na světě! ![]()
Karja Já mám k alkoholu teda pozitivní vztah, ale nosit ho do školy mi taky přijde nevhodný. A po životě v Asii teda úplně, už jsem vám vykládala, jak jsem přinesla na oběd ke kamarádce pro cca 8-10 ženských jednu lahev vína a ony byly úplně v šoku? Jako "v poledne???"
Moje děťátko se vrátilo ze školy v přírodě. Že tam celý týden nosil stejné legíny a mikinu vůbec není nakonec to nejzábavnější. Přivezl domů krabičku se svačinou, co jsem mu udělala v pondělí ráno do autobusu
Puntíkatý zelený rohlíky a shnilou zeleninu. Krabičku na svačinu mu asi radši koupím novou ![]()
Tak keeny konečně pro své vlastnosti (slíbila jsem, ze můžou do vody) vzaty na milost! 
žluťásek a už mate vybaleno všechno? Třeba bude ještě nějaký překvapeni? ![]()
žluťásekblbý je, když to se svačinou dělá I dítě na druhém stupni. Už se konečně naučily ty řízky rozdat, ale v neděli večer to ze skautské výpravy vozily sice ne zelené, ale i tak už nepoživatelné. Letos snad poprvé s tím nebyl problém.
continuity Mne sa stalo ešte aj na strednej, že som zabudla v školskom batohu mandarinku cez vianočné prázdniny, mala som ju tam cca 10 dní, farbu zmenila úplne. Netýka sa to len mladších detí.
žluťásek nám se z plaveckého soustředění (neděle poledne až čtvrtek pozdě večer) vrátily zelený lívance. ![]()
continuity Vite, letos jsem s tím měla problém i ja:D Myslim, ze od začátku roku jsem si dvakrát vytáhla dost jetou svacinu z batohu, co vozim na sluzebky, vždycky večer před výjezdem na tu dalsi:D.
A máma půjčovala strejdovi moji tašku, co jsem vozívala před dětmi do Prahy a on z ní v nemocnici vytáhl kalhotky, nastesti teda ciste:D. Jako docela ostuda, ale jsou to zrovna moje nejoblíbenější, co jsem mela asi sedmery, na zadku bezešvé, ale v pase s krajkou a už je nedělají, takže mám radost:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články