Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 20. června 2024 23:29

ziginka My jsme si to taky takto plánovali, ale myslím, že teda nikdo to neřekl rodičům. Takže možná oslavuj:D

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 20. června 2024 23:31
Reakce na Mohučanka:

Zuzuli myslím, že "rady"

​Mně napadly jen hity, a to jsem si hlavu lámala hodně dlouho.

tv vaše volba je jednoznačně nejlepší

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 21. června 2024 01:09
Reakce na Evaeva:

Karja ten ice je bez alkoholu 

​Není

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2024 07:16

Ginevra ty jo, tak to se omlouvám za mystifikaci. Co jsem to teda viděla v té reklamě?

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 21. června 2024 07:27

Ginevra Evaeva pravdu máte obě, ICE je i v nealkoholické verzi

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. června 2024 07:29

my sme si tiez lamali hlavu s tym aky darcek pani ucitelke dame. mali sme rodicko (individualne tj ucitelka s rodicmi jedneho dietata) kde sme sa jej jednoducho opytali co by ju potesilo. je mlada, cerstvo po skole a prestahovala sa z opacneho konca republiky aj so snubencom. chystaju svadbu a zariaduju si byvanie takze si vypytala nejaku rastlinku v kvetinaci do bytu. syn dufam vyrobi nejake pekne venovanie na pamiatku co zapichneme do kvetinaca

edit: syn bude od septembra chodit na inu skolu a na tuto pani ucitelku budeme mat len dobre spomienky. bola to naozaj vyhra v loterii

Offline continuity
43005 příspěvků moje polička 21. června 2024 07:29

Evaeva ta nealkoholická je taky ve světlé lahví. Ne úplně bílé, ale ne zelené. Teď to měli na školním plese a celkem se to dalo. 

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 21. června 2024 07:32

continuityto je klasika nealko, ale existuje i toto

Offline continuity
43005 příspěvků moje polička 21. června 2024 07:37

Pinot Noir aha, to je jak z ledového království.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2024 07:37

Pinot Noir continuity Já si to vůbec neměla v úmyslu koupit, ale právě jsem viděla tu reklamu. 

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 21. června 2024 08:35
Reakce na continuity:

Pinot Noir aha, to je jak z ledového království.

​Je

Já to teda nepila, jen to alkoholické nedávno na exkurzi v Bohemia sektu. A to je tlamolep hroznej. 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 21. června 2024 09:06

Pinot Noir Já jsem si dneska představila, jak si chtějí doma učitelky udělat hezké odpoledne, načnou si to u bazénu a pak si tím vzpomenou na moje děti:-D:-D.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 21. června 2024 09:09

Jo jinak děti měliyodpolední program ve školce a přespávačku. Velkámalá se na to moc netvářila, tak jsme to nijak nekomentovali, ale říkali jsme si, že asi pujde, že se netváří nikdy na nic a pak je jí to třeba líto, že pujde domů po obědě a pak jí tam později odpoledne dovedeme...No ale netvářila se čím dál víc, tak jsem jí den před tím z toho omlouvala a učitelka mi říká "ano, my s ní nepočítáme, ona nám říkala, že s náma rozhodně odpoledne nikam nepujde". Ty jo uplně to slyšim, žádný kníkání "chci být doma s mamkou" ale "to já ani nejdu, vůbec, nebudu tady s váma spát ani odpoledne s váma nic dělat" s těma jejíma pohledama....... Chudáci učitelky fakt. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2024 09:11

Karja mně se líbí, že to umí říct. Přijde mi to lepší než to kníkání. Ví, co chce.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 21. června 2024 09:13

Evaeva No to jo, ale nemusí být na druhé tak jako ošklivá. Ted nám přijede babička, a jako taky se na to moc netváří, ona k ní chová dost ambivalentní pocity, (no vlastně ted spíš negativní) bohužel, a myslím, že u nás doma to pustí mnohem víc, než když je u nich na návštěvě. Ale budu vědět a mířit směrem do lesů, až se s tím obrátěj na mě:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2024 09:16

Karja tak ale je to šestileté dítě, to nebývají úplně mistři diplomacie. Děti jsou prostě upřímné no.

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 21. června 2024 12:34

Úplně tichým hlaskem rikam, ze v těch nealkoholických variantách alkoholu nějak nevidim zadnej přínos a důvod, proč to pit

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 21. června 2024 12:38

Potrefenáhusa Já si teda  dávám nealko pivo, ovocné nebo i obyč, občas na tu hořkou chut má člověk chut a potřebuje pak řídit a to ovocné občas piju doma na osvěžení, chutná mi to víc než sladká limo. Jinak další nealka varianty alkoholických napoju si myslím snad nemají ani žádný extra odbyt na trhu

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 21. června 2024 12:43

Karja jo, ale ty nealko sampusy, to mi přijde tak pro ty děti na symbolicky ťuknutí na Silvestra 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 21. června 2024 12:53

Potrefenáhusa jj, já myslim, že to je i tak symbolicky třeba na oslavu pro ty co nemůžou pít