ziginka My jsme si to taky takto plánovali, ale myslím, že teda nikdo to neřekl rodičům. Takže možná oslavuj:D
Vše o těhotenství a dětech
Mně napadly jen hity, a to jsem si hlavu lámala hodně dlouho.
tv vaše volba je jednoznačně nejlepší ![]()
Ginevra ty jo, tak to se omlouvám za mystifikaci. Co jsem to teda viděla v té reklamě? ![]()
my sme si tiez lamali hlavu s tym aky darcek pani ucitelke dame. mali sme rodicko (individualne tj ucitelka s rodicmi jedneho dietata) kde sme sa jej jednoducho opytali co by ju potesilo. je mlada, cerstvo po skole a prestahovala sa z opacneho konca republiky aj so snubencom. chystaju svadbu a zariaduju si byvanie takze si vypytala nejaku rastlinku v kvetinaci do bytu. syn dufam vyrobi nejake pekne venovanie na pamiatku co zapichneme do kvetinaca
edit: syn bude od septembra chodit na inu skolu a na tuto pani ucitelku budeme mat len dobre spomienky. bola to naozaj vyhra v loterii
Evaeva ta nealkoholická je taky ve světlé lahví. Ne úplně bílé, ale ne zelené. Teď to měli na školním plese a celkem se to dalo.

continuityto je klasika nealko, ale existuje i toto

Pinot Noir aha, to je jak z ledového království. ![]()
Pinot Noir continuity Já si to vůbec neměla v úmyslu koupit, ale právě jsem viděla tu reklamu.
Je ![]()
Já to teda nepila, jen to alkoholické nedávno na exkurzi v Bohemia sektu. A to je tlamolep hroznej.
Pinot Noir Já jsem si dneska představila, jak si chtějí doma učitelky udělat hezké odpoledne, načnou si to u bazénu a pak si tím vzpomenou na moje děti:-D:-D.
Jo jinak děti měliyodpolední program ve školce a přespávačku. Velkámalá se na to moc netvářila, tak jsme to nijak nekomentovali, ale říkali jsme si, že asi pujde, že se netváří nikdy na nic a pak je jí to třeba líto, že pujde domů po obědě a pak jí tam později odpoledne dovedeme...No ale netvářila se čím dál víc, tak jsem jí den před tím z toho omlouvala a učitelka mi říká "ano, my s ní nepočítáme, ona nám říkala, že s náma rozhodně odpoledne nikam nepujde". Ty jo uplně to slyšim, žádný kníkání "chci být doma s mamkou" ale "to já ani nejdu, vůbec, nebudu tady s váma spát ani odpoledne s váma nic dělat" s těma jejíma pohledama....... Chudáci učitelky fakt.
Karja mně se líbí, že to umí říct. Přijde mi to lepší než to kníkání. Ví, co chce.
Evaeva No to jo, ale nemusí být na druhé tak jako ošklivá. Ted nám přijede babička, a jako taky se na to moc netváří, ona k ní chová dost ambivalentní pocity, (no vlastně ted spíš negativní) bohužel, a myslím, že u nás doma to pustí mnohem víc, než když je u nich na návštěvě. Ale budu vědět a mířit směrem do lesů, až se s tím obrátěj na mě:-D
Karja tak ale je to šestileté dítě, to nebývají úplně mistři diplomacie. Děti jsou prostě upřímné no.
Úplně tichým hlaskem rikam, ze v těch nealkoholických variantách alkoholu nějak nevidim zadnej přínos a důvod, proč to pit
Potrefenáhusa Já si teda dávám nealko pivo, ovocné nebo i obyč, občas na tu hořkou chut má člověk chut a potřebuje pak řídit a to ovocné občas piju doma na osvěžení, chutná mi to víc než sladká limo. Jinak další nealka varianty alkoholických napoju si myslím snad nemají ani žádný extra odbyt na trhu
Karja jo, ale ty nealko sampusy, to mi přijde tak pro ty děti na symbolicky ťuknutí na Silvestra
Potrefenáhusa jj, já myslim, že to je i tak symbolicky třeba na oslavu pro ty co nemůžou pít
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články