Co mají vaše děti za turistické kalhoty? Decathlon má úplně blbé velikosti, 5 - 6 let je synovi malinká, 7 - 8 obří. Nic mezi nemají.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka tak to jo, na dlouhodobý plánování to smysl mít bude stravovat se podle seznamu. Každopádně jestli to nestačí, tak by se měl asi nechat proklepnout.
Tak tu počúvam VEĽKÉ plány na tohtoročnú tortu.
A tú krásnu motylikovu od Pinot Noir spravím asi sebe.
Dekuju moc vsem za tipy, znovu darovat pujdu po mesici od neuspesnyho odberu, tak uvidim, jestli ty doplnky maji nejakej efekt, kdyby me znovu odmitli, tak to reknu na ty preventivce, at se na to pri odberech zameri. Stejne je to fuska to darovani nacpat mezi cestovatelsky omezeni, zkorigovat to s menstruacnim kalendarem a pak cloveka stejne odmítnou :-D. A kdyz to vyjde, tak je mi pak stejne blbe a den prolezim na gauci.
Boty ![]()
syn má aktuálně 2 páry kožených koel vel 23, které už mu jsou tak tak a měl by mít dávno větší. Pak reima bf tenisky a sandály 22, taky na hraně s velikostí. Porovnáním stélek těch bot jsou stejné, i když podle tabulek na erbu se mají lišit o cm. Nicméně jsem tedy na Vinted koupila Koel tenisky 24 a jsou obří, Vivo barefoot tenisky a odstávají mu od kotníků. Reimy mu každou chvilku z nohy spadnou, nesedí mu ideálně. Já už nechci! Nemáte někdo na prodej prodyšné lehké tenisky na nohu 137x65mm? Úzká pata a nižší nárt? ![]()
Evaeva alpine pro, unuo a kilpi máme aktuálně.
Edit: vyhlídlé mám od drexiss, ale na letošek už jsme zásobení.
Evaeva opakovane trollkids ze zalando lounge, jdou odepnout nohavice a udelat sortky. Pro nas je dulezite, ze maji regulovatelny pas.
letfenixa a co si plánuje? Nějakej Minecraft podle pravítka vyřízneš. ![]()
Gatita ten pás by byl fajn, i když on se teď celkem osvalil. Ale teď je asi nemají.
Evaeva my máme letní softshellky Dupeto. Jsou to úplně super lehké jakoby šustákové kalhoty, nejsou nepromokavé, jsou rychleschnoucí. Pod kolenem mají knoflík, dají se založit na trictvrtaky. Akorát letos jsem je prosvihla a loňské už budou jen na ty trictvrtaky :-)) doufám že jste budou doskladnovat další, jsou skvělý
nohy jsem měřila včera (a dneska objednala starší nový celorocky) a naše malý dite má 135x65 a dobře mu sedi fare bare, teď má 22 - jako nejsou to fancy boty, ale pro ty ploutvicky nejmenších děti jsou fakt ideální. Akorat je blby, ze se je umí velmi dobře sama sundat

Pinot Noir prosim ta ty mas tiez takych slizov ako ja, ake nosi Risa nohavice do skoly? Edit.a maju gombiky? :/
Boze ja uz by som mala pomaly aj vybavu do skoly kupovat, zatial ma len batoh. Zas sa zobudim na konci augusta ![]()
Pinot Noir tri poschodia so zmensujucim sa priemerom, 1.krem čokoládovy, 2 krem jahodovy, 3.krem biely 'normálny ', všade dzemy a ovocie. A vyzdobit to chce nejako Minecraftovo !
Mrakoplas ja som vlani zhanala platnove nohavice na gumu v páse, kúpila som v Pepcu, má odtiaľ aj rifle, alias dievčenské jeggins.
Akú výbavu? Na prezuvky máme sandále, na telesnú normálne tričko, tepláky, kratasy, mikinu, ako tenisky má oficiálne papuče od fare.cz s bielou podrazkou. Akurát výtvarnú som dávala dokopy podľa zoznamu.
letfenixa my mame od skoly cely zoznam pomocok, ktore kupit (zosity, pera, vodovky atd, je toho cela strana).Plus papuce, tenisky mu uz budu na jesen male..
letfenixa nooo, má smělé plány! ![]()
letfenixa když máte na přezůvky sandále, co nosí L. v teplém září?
My máme srpen volnější, tak budu nakupovat. Ale tolik toho nebude, akorát výbava penálu a výtvarka.
žluťásek na ty jsem vlastně taky koukala. No potřebuju je celkem asap, letos jsem to krutě podcenila.
Mrakoplas nosí kalhoty z H&M - plátěné, "oblekové", džíny i manšestráky, všechny s těmi zmenšovacími gumami s knoflíčky uvnitř a s knoflíkem vpředu. Ve všech kategoriích mají vždycky nějaký slim střih a ty mu sedí.
Pinot Noir jo, kalhoty z hm kupuju taky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články