Muslik ja ťa chapem. Ja teda ten rast privolavam v globále ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Moc prosím, jaké máte tipy na audioknihy pro děti (9 a 6 let)? Dokola poslouchají Děti z Bullerbynu a Doktora Proktora, obojí je super, ale už by to chtělo obměnu. Děkuju předem!
marieuPipi dlouhá punčocha od Báry Hrzánové, ta je dokonalá. Pak máme ještě paní lary Fáry, ale ta je mi trochu protivná, jsem zjistila.
Muslik dceri taky noha moc nevyrostla. Ja mam ted dilema, jestli ji koupit nove sandaly a nebo ji na ty dva mesice nechat lonske, co je ma uplne presne, palec k okraji. Ale zatim nezakopava, tak to asi necham byt
nechala bych ji ty loňské. Udělala jsem to taky tak
marieu Mám uložené tipy: Mikulášovy patálie, Cesta do pravěku, Podivný případ se psem, Pan Kaplan má třídu rád. Nic z toho jsem zatím nezkoušela, asi začnu těmi dětmi z Bullerbynu.
marieu Prašina, Boj o ostrov od Ransoma, Hurvínek (ten se ujal nejvíc, synovci to citují neustále a notují si s dědečkem...)
eM bezva! To bude smršť novinek, díky.
marieu A ještě první díl Harry Pottera, co namluvil Lábus. To je geniální.
A v adventu Kouzelný kalendář od Josteina Gaardera (Abrhám, Sommer, Šafránková..., hudba a zpěv bratři Ebenové).
eM naše velká je strašpytla, s Harry Potterem ještě určitě počkáme. Kouzelný kalendář zní taky moc dobře. Díky moc.
marieu klukům se líbí ještě autopohádky, ale nevím, jestli to u vás uspěje. A pěkně namluvený je kvák a žbluňk od dyka a Prachaře. A ještě jsem si vzpomněla na pišlické příběhy. Pak máme načtenou i Martínkovu čítanku.
Je to asi spíš pro menší, ale audiopohádky a příběhy jsou dostupné na webu českého rozhlasu, vždycky je to tam tak měsíc a postupně to obnovují:
Myrtila Za tenhle tip moc děkuju já! U nás jedou audiopohádky na usínání, tak potřebuju dlouhý a většinu už máme oposlouchaný.
Len Není zač
my zase poslouchám ty kratší, syn u toho moc dlouho nevydrží.
Přijela jsem domů, máme tu na spaní neteř a sambo servíroval k jídlu varenou pohanku, listový salát a banán. Normálně brečím, já smíchy, ségra prej lítosti a bude ji prej dávat s sebou jidlo.
Mi to přijde dobrý. Pohanku vařím málo. Ale kuskus a salat máme normálně. Já bych za takovou večeři chválila. Lepší než pizza z mrazáku nebo rohlík se šunkou.
marieuJeště nezazněl Medvídek Pú!!!
Aranel toho s Ebenem máme, to byl hit cca před 2 lety souběžně s Modroočkem od Ypsilonky.
marieu Aha, tak toho jsem myslela ![]()
dzizisketa Šárka má velikost 98?![]()
Jako mně se na fotkách zdá taková rozumná a vyspělá, zatímco ta naše furt vypadá jako mimino...ale to číslo mě zaujalo. Já opatrně začínám s 86 ![]()
Mohučanka moje mimino má teď 80/86. Ale je to taky pěkný pořízek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články