Přijela jsem domů, máme tu na spaní neteř a sambo servíroval k jídlu varenou pohanku, listový salát a banán. Normálně brečím, já smíchy, ségra prej lítosti a bude ji prej dávat s sebou jidlo.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva presne s tymi istymi velkostami je problem aj u nas. ja som mu nechala tu obrovsku. dlhe nohavice maju na spodku nieco cim sa daju stiahnut a kus latky tak netaha za sebou
Karja a polívku jí dal?
Sambo je hustej. A neteř byla spokojená?
eless to mají jen ty pro menší děti, ne? Ty, co jsem koupila, to nemají. Jedny mají aspoň ty gumy v pase, ty hezčí ani to ne
Jdu to ještě jednou prozkoumat.
Pinot Noir ked normalne z hm su mu hrozne siroke a nikdy neviem najst, ktore su slim fit. Aspon v appke mi to neukazuje :/
Karja
zaujimave kombo
Mrakoplas když rozklikneš produkt, tak dole jsou takové dvě šipky, jedna bez popisu a druhá materiály. Střih je vidět po rozkliknutí té první.
Evaeva ahaaa dakujem. Ziadne okrem rifli (to neda na seba) som v slim fit nenasla ale snad do septembra cosi naskladnia.
Mrakoplas syn je taky hubenější a sedí mu i ty chinos normálního střihu. Akorát mi přijde, že mají posunuté velikosti, kupuju spíš menší.
EvaevaNo to poznáme podle toho, jestli k nám ještě někdy přijde:D.
Evaeva no takych hubenejsich poznam, ktorym sedia normalne strihy. Nas je bohuzial este o nejaky ten cm uzsi. Obcas sa cudujem, ze ho tie spajdle nohy unesu a nezlomia sa
.
Evaeva no nedal, ta babicka to vedela dopredu ![]()
SunEclipse To byl děda:D:D Až se babička dozví zítra o pohance, máme oběd každej den:D
Evaeva má 2 páry sandalov.
Mrakoplas vďaka tomu lezaniu L. zje ešte menej ako obvykle, to sú ešte len šparatka ![]()
Evaeva netusim ktore modely to maju a ktore nie. tiez som kupila vel. 7-8 rokov. konkretne tieto su nejake tenke a daju sa ozdipsovat pod kolenami na kratase
eless ty, co prodávají u nás, to nemají
taky máme odepínací
Jen pro pobavení, já řeším zcela opačný problém s botami, dcera má velmi malou nohu (a to není žádný malý titerny prcek). Jak já bych ráda kupovala botičky plus hlavně mám doma nekonečné množství bot od kamarádky, často i zcela nenošené, vsech druhů a barev, a už druhým rokem čekám, kdy do něčeho doroste... ve dvou a tri ctvrte jsme stale na velikosti 21 max 22 u neceho. Je mi jasné, že někdy doroste, ale předpokládám,že to určitě jak na schvál netrefim sezónně a v lednu budu všechny ty střevíčky vyhazovat do popelnice:)
Muslik nerouhej se!!!!!!
Mne to teda nijak zvlášť nevadí, ty boty furt řešit, jenom furt nechapu, proč jsou na ty nejmenší ty boty tak úzký, nase obe děti začínaly se šířkou 6,5 a to i v barefootovych botech maj málokterý, ta noha už pak do sirky moc neroste, takže od nějakých 25 už je naštěstí větší vyber
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články