Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:37

Tabea achjo, snad bude brzo lip 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2024 09:41

Potrefenáhusa k poskládanýmu neuklizenýmu se nesmí dostat ani ti staršíJá jsem ráda, když se k tomu dostanu dvakrát týdně, reálně spíš jednou. Trička teda skládám hned, abych je nemusela žehlit. Nebo si občas uděláme s mužem pěkný večer u prádla, já skládám větší kusy a on ponožky a spodní prádlo.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:44

Evaeva já nezehlim nic, akorat se snazim vyndat a povesit pansky kosile co nejdriv 

No, je to fakt taková nekonečna práce 

Online Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:58

Zina u nás třeba muž chodí denně do posilovny, takže denně hodí do prádla navíc spodní prádlo, kraťasy, triko, ručník, o víkendu ještě dvě prostěradla ze sauny. Já věci na cvičení třikrát týdně, z toho dvakrát s ručníkem. 

To je dost velká hromada, která byla i za bezdětna.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2024 10:03

Potrefenáhusa já taky nežehlím téměř nic. Košile muž nosí výjimečně. Žehlím teda kalhoty a asi dvě trička. Ale ty ostatní věci kromě triček můžeš klidně vyndat ze sušičky zamotané tak, jak jsou. Když to udělám s triky, tak už na žehlení budou.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 01. července 2024 10:03

Pinot Noir to musel být pro rodiče stres jak blázen. Já věděla, co mu je, měla jsem foukadlo a do nemocnice bych ho případně dovezla tak do půl hodiny a stejně to bylo hodně nepříjemný. 
Já měla astma tak do 30, pak už jen při nemoci a v těhotenství, takže jsem si dovedla představit, jak se cítí, ale jako divákovi mi to přišlo horší. 

Děkuju všem za podporu, začíná se to lepšit.  

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 01. července 2024 13:09

Zina Asi taky záleží, jak má kdo velkou pračku? My máme na 8 kg, tak nejede až tak často, ale s menší bych prala asi taky denně - a jsme jedno dítě, dva dospělí a pes (který sem tam vygeneruje špinavý ručník nebo deku). Když nad tím tak přemýšlím, počet praček před dítětem (byla na 4 kg) a teď je cca stejný, jenom s tou osmikilovkou narostl ten objem.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 01. července 2024 15:09

To skládání a uklízení prádla mě tolik obtěžuje, že často povlečení v tom koši leží tak dlouho, že ho pak rovnou použiju při převlékání postele a ani se nedostane na své místo

Oblečení se snažím skládat průběžně, jak to přeteče, už není cesty zpět než tomu věnovat půl dne a to je moc strašný. Naposled po mé nemoci a návratu syna ze ŠVP, pozůstatky mám v ložnici ještě teď

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 01. července 2024 15:13

Ja skladam zo sušiča rovno do skríň, nemám žiadny medzistupen, a najlepšie mi to ide, keď som nas..naštvana, ako dnes, to dieťa si už tak zvyklo na obsluhu, že až

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 01. července 2024 15:17

Tabea som trochu zmätená, myslíš astma ako astmaticky záchvat? 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 01. července 2024 15:56

žluťásek mne pak ve sklepe moc chybí ten pradelni kos, nerada to stosuju v ikea taskach 

mne hlavně zmaha ten management, jak je to v tom sklepe, aby se mnou nejlíp nikdo nešel, nikdo moc mezitím neřval nebo se neprizabil. Ale zas se tam dá jít rovnou ze zahrady, to je výhoda (pokud zrovna není špinavý pradlo o dvě patra výš) je to vopruz, byt je v tomhle mnohem snazší, tady je i cesta na záchod kolikrat kovbojka 

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 01. července 2024 16:16

Potrefenáhusa by ste potrebovali nejakú rúru na spustenie špinavého prádla do pivnice.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. července 2024 16:17

Zina ty si tusim spominala, ze pracujete z domu, to tiez dost spravi. Plus my mame malych babrosov dvoch . Obidvaja sportovy kruzok, takze 2x do tyzdna veci naviac. No, nazbiera sa to.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 01. července 2024 16:28

letfenixa Jj, záchvat. Chytilo ho to prvně a hned dost silně.

Dneska jsem s nim ještě byla u Dr, prý má foukat min do konce týdne. Rovnou ho zvážili, že tam byl po roce. Tak aspoň vím, že jsem včera nosila sem a tam 30kg.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2024 16:43

Potrefenáhusa no hele, i v bytě je to momentálně kovbojkaobdobí řvu jakože umírám, když nesedí máma metr ode mně (a i to je někdy sen) nám začalo nečekaně brzy Asi je to vázané na lezení a ne věk.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 01. července 2024 16:50

Potrefenáhusa byt je možná lepší, že nemusíš nosit prádlo daleko, ale po dovolené tři dny překračují hromady špinavého prádla v předsíni, protože koš nám tak na tři (úzké) pračky. 

Peru to, jak to stíhá schnout. U nás je suchý vzduch, tak to není úplně neřešitelný, mám dva sušáky, ale víc než dvě běžné úzké pračky + jednu jemného prádla tam taky nepovesim. 

Žádný koš na vyprané prádlo nemám, jen jednu půlku poličky ve skříni, kam dávám věci, co musí žehlit a nevisí ha ramínku. Každopádně si to musím před žehlením vždy vyndat z těch skříní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2024 16:54

continuity já mám ten koš na čisté skládací, aby šel uklidit, takže kromě hromad přeskakuju v chodbě tenKoš máme vestavěný ve skříni, tam se vejde tak pět velkých praček. Ale dní, kdy v chodbě neleží prádlo na vyprání, moc není. A na půlce poličky mám to žehlení.

Offline Suya
příspěvků moje polička 01. července 2024 16:57

Prosim, kdo jste tu bral zelezo, tusim Pinot Noir ? Meli jste dobre zkusenosti s Floradixem? Predepsali nam Maltofer, ale bojim se zacpy, syn ma blby zkusenosti... Dekuji

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 01. července 2024 17:08

Tabea a fúkať ma čo? Ventolin?

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 01. července 2024 17:11

continuity je to proste vopruz všude 

Evaeva naše mimino to ještě nepustilo, a to je skoro o rok starší než vaše...zrovna dneska jsme si říkali, ze má fakt velky  stesti, ze je tak moc moc rozkosna

jeste teď najela do standardního batoleciho módu ne, ne, neeeeeee