Karja ja to objevila pred par lety, kdyz jsem hledala neco, co by vypralo zlute skvrny z latkovych plen. A tohle tehdy stalo asi 29 korun, tak jsem to zkusila. A kupuju to porad dal. Nedavam to do kazdeho prani, jen kdyz tam prave potrebuju neco opravdu vyprat.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Potrefenáhusa Tyjo, dobrý vědět, mám tu přichystanýho Jelena (teda Jelínka) pro mimino a postupně jsem k tomu chtěla přihazovat i synovy věci, všechny onálepkovaný samozřjemě.
Myrtila no ale jelinek je ![]()
Potrefenáhusa Jj, ten je dobrej, i toho docela dost vypral
jsou to ještě pozústatky po starším
(chudák dítě bude mít poděděný i ten prací prášek
)
Potrefenáhusa aha, tak v tomto to je! Máme malý kôš na prádlo!
letfenixa náš vypadá celkem malý, ale těch šest praček se do něj vejde. Až kolikrát koukám, co všechno se vleze![]()
Dítěti bylo dneska diagnostikováno astma. Dala jsem si ho vedle sebe do postele, aby byl pod dozorem. Jsem zvědavá, jak v tom houkání a pískání budu spát...
držte se!
Taj jsme asi prasata roku, jsme 2 dospělí a 2 školní děti a peru 1-2 týdně max, dělím jen světlé, tmavé, ručníky a povlečení a kapesníky na 90. Ty když se nasbiraj na várku, tak 4x do roka. Dno koše na prádlo je pod těma kapesníkama, ale dno koše na žehlení jsem ještě letos neviděla ![]()
To abych vám trochu vylepšila průměr ![]()
JankaM dno koše na žehlení jsem neviděla roky. Ale spíš bych řekla, že prasata jsou ti, co musí prát častěji (my třeba)![]()
Evaeva
no vsak som pisala, ze sme Mašurkovia (to bolo prasiatko Emila z Loenebergy a nas otec si casto povzdychol "Mašurko" ked na nas pozrel
)
Heh, ja si pamätám, ako som si s malými deťmi maľovala, že bude menej prania až vyrastú a teraz sú synove veci o toľko väčšie, že periem rovnako veľa, len menej vecí...
Makara děkuju! Noc byla příšerná, tak snad aspoň přes den už to bude lepší.
Tabeachudák ![]()
Držím palce
Tabeaaké hukanie a piskanie? Ja mám astmu, diagnostikovanu v 18, ale mala som ju už niekoľko rokov predtým nediagnostikovanu. Užívam kortikoidy a veľmi dobré sú cviky na dýchanie od Dr. Bukovskeho.
letfenixa houká a píská to v něm jak dýchá. Včera měl sprej 3x 2 fouky za odpoledne, ale noc byla maso, i když spal v polosedu. Tak snad to do večera poleví.
Tabea uf, to je mi líto. Držte se.
Můj bratr má astma od raného dětství, máma vždycky vzpomíná, jak hrozné byly noci s tím pískotem na hrudníku, při každé, i lehké viróze se to zhoršovalo. Informací bylo málo, nikoho s astmatem neznali, měli jen nějaké strohé informace od lékařů, tak se opravdu báli o jeho život.
Evaeva U vás to chápu, ale vy jste dva dospělí, tři děti a z toho jedno mimino, tak to je jasný, že u vás pračka pojede hodně, tady ale někdo psal, že pere ve složení jako máme my jednou denně, nebo že 3x za týdne pral naposledy za svobodna.
Jako dítě toho vygeneruje hodně, to je pravda, s jedním tričkem na den taky nevystačíme ani náhodou, ale zase ty jeho věci jsou všechny ještě hodně malý, do pračky se jich vejde fakt hodně najednou, tak mi to chvíli trvá, než i s našima věcma složí na jednu pračku.
Hlavně se prosím vás nikdo nedotkněte, vůbec nemám potřebu do toho někomu mluvit, jen mi to srovnání zajímavý. A pak jsme taky ráda, že nemusím tolik prát, protože peru sice ráda, ale skládání do skříní a případný žehlení mě fakt hodně nebaví.
Zina no skládání...hromada výpraného je kolikrát vyšší než prostřední dítě ![]()
Já nemám srovnání s časy "za svobodna", ještě před rokem nebo dvěma jsem měla úzkou pračku na 4 kila, takže jsem samozřejmě prala častěji. Máš pravdu, že do velké pračky se těch triček vejde fakt hodně.
Evaeva já se hrozne snazim, aby ta míra vypranyho neposkladanyho pradla nepřekročila nějakou únosnou mez (a aby s k poskladanymu neuklizenymu nedostalo batole)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články