Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2024 23:11

Potrefenáhusa my toho dělali víc, mleli mouku, dělali přívěsek z kůže, víc už si nepamatuju, byli jsme tam několik hodin. Nám trochu pršelo, ve vedru to tam bude úmorné. Ale je to spíš pro větší děti, my tam byli loni a bylo to spíš pro staršího.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2024 23:13

Potrefenáhusa pěkný je Zeměráj, ale to máte asi z ruky. Tak spíš kdybyste někdy měli cestu okolo.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 00:10

Evaeva píšu si, muz ma tenhle tyden dovolenou, ale blijici mimi nám ty plány asi dost pozmění 

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 17. července 2024 07:16

Potrefenáhusachudák s těma odřenýma nohama, ale fakt se podívej, jestli ji nejsou malé. Moje děti nosí keeny pořád, zásadně na boso a tohle se nám nikdy nestalo. 

Puchejre z bot jsme měli vzdy kvůli tomu, že jim byly malé. (Teda stalo se to takto moc jen jednou) Od té doby vím,že když si malé dítě stěžuje, že ji tlačí bota na patě, je to velikostí. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 07:20

continuity už jsem v noci objednala o číslo větší, malý dite blilo v polospanku celou noc v dvouhodinových intervalech, tak jsem měla mezi tím furu času

Teď zas 

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 17. července 2024 07:22

Potrefenáhusachudák malá. Ať je brzo v pořádku. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:01

continuity Dekuju! 

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:05

Potrefenáhusa chudinka, nemůže mít užeh? Snad to bude brzo lepší!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 08:07

Potrefenáhusa chudinka! My teď máme za sebou blicí epizodku, ale byla to vyloženě jednorázovka, pár hodin a den teplot. Tak ať to máte podobně.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:32

Potrefenáhusa ajaj, lituju vás obě. Ať je brzo fit a není to nic nakažlivého.

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:50

Potrefenáhusa Adelka mela neco podobneho  ale jen jeden den. Usnula pry nakonec na koberci oprena hlavou o blici kyblik. Taky jsem rikala, jestli to neni z horka.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:54

Já jsem ráda, že jsme všichni zdraví. Ale muž hlídá děti, plus sestřenici. Do toho přijel děda že spolu budou dělat plot. Oběd uvařit nechtěli, jen polévku, takže vaří, čeká na něj děda, děti tak jako bezprizorně. Bezesrandy se mi tady během 15 minut už 8krát otevřely dveře s otázkou, kolik soli...pak minuta... kolik oleje...to je horší než řešit při HO ztracené náramky! Ale po obědě snad pojedou na výlet!

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 17. července 2024 08:57

Kokoska jj úžeh to může klidně být, u nás si ho každé dítě jednou za léto pořídilo, když byly menší. většinou ve škole nebo školce, když pořádně nepily, ale to je hned. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 09:05

Kokoska u nás to byla evidentně infekce, protože prolétla celou rodinou. Ale dospělým bylo jen těžko.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 09:06

Jo, rikam si, ze buď vedro, nebo se napila z rybníku 

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 17. července 2024 11:20

Potrefenáhusa chúďa malé

Offline Adina
215 příspěvků moje polička 17. července 2024 11:29

Potrefenáhusaat jste brzy ok a nikdo jiny to nelapi! Ke Keenum, ja sama nedavam tu gumovou stelku, strasne se mi v nich poti nohy a pohodlne mi nejsou, deti je pouzivaly jako male vzdy u more, na pobihani kolem vody i jako boty do vody, s kozenou stelkou by to mohlo byt jine, ale ja sama jejich priznivec nejsem.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:28

Adina Jj, já je mám taky, ty uzavřeny dětský a taky je nenosim rada, schovavam si je do mokra (ale nedrou) - ale zároveň jsou lehký, ohebný, široký a dobře udrzovatelný. Ono na ty malý děti se otevreny sandaly skoro nedelaj, aspoň ne tady s těmi parametry, všechno to jsou spis uzavřeny boty s dirama, tak ty keeny ještě jdou a prakticky nemaj moc konkurenci 

Online žluťásek
8861 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:33

Já ty sandály seacamp úplně miluju. Nalepuju si do nich tenký antibakteriální vložky z dm, pak z nich ani nesmrdí nohy ani se nepotí, vlhkost vtáhne ta vložka. Jeden pár vydrží tak týden určitě, v balení je pět párů.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 12:33

Adina já do nich nosím ponožky mám s volnou patou, v mých číslech už jiné nemají. Kožené se ale dospělé dělají.

Potrefenáhusa teď se docela vyrojilo dost těhlech sportovních vyloženě bf. Záleží, jestli chceš smáčivé. Ty jsem našla akorát koely za dvojku, ale ty, co nejdou do vody, seženeš levnější.