letfenixa to je dobře ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Muslik já mám chrániče od brotexu, aspoň dva na střídání. I když od rána do večera by asi uschl.
MuslikJsem spokojena s timto: https://www.4home.cz/4home-chranic-matrace-harmony,-90-x-200/
Ale taky mam jeden navic, ktery navlekam, pokud se nehoda stane uprostred noci. Nicmene behem dne se to vypere i uschne.
Kokoska a vieš čo je sranda? Kým mohol stáť len v korzete, tak som mu dala stoličku od kuch.stola preč. A nechce ju späť
stále je na stojáka. Jak v bufete ![]()
Muslik Máme dvě sady, na 3 lůžka, takže celkem 4 ks kupované tak různě - přímo obchod s matracemi, makro, snad i Lidl, a za den neuschne ani jeden. I když spíš proto, že prostě neproschne, ale je potřeba aby oschnul z obou stran.
Nemate tip na kožený široký sandaly s volnou patou? Velikost 26-27, frodda jsou úzký a koely se delaj asi s volnou patou až od 27 a ty jsou velký
(campery mám v merku, ale leda zlevneny)
Boli sme u zubárky, zas mal kaz na šestke
, ale boli sme na bicykloch!
My jsme dnes ve Zlíně, na hrací výstavě Lega a Dupla. Kostky sice dobré, ale voda je ještě lepší ![]()

A my dneska v zoo a po usednuti do auta pri odjezdu me do zad pichla vosa, vlitla mi pod saty. Ty jo si nepamatuju z detstvi ze to takhle boli?!? A nahrata lzicka pul hodiny pote nefunguje, vyzkouseno za vas![]()
Edit: Beru zpet, nahratej flek se zmensil na tretinovou velikost oproti druhymu bodnuti, vsechna cest autorce metody ![]()
Potrefenáhusa co takový naturino? 
Nebo tady.
Jsou velký, tak vzít tu 26.
Suya děkujeme, že ses za nás obětovala
Tabea Dekuju, ukládám, ony asi nejsou nikde na českých stránkách, odkud bych radši, vzhledem k pravděpodobnosti vracení...
vcera si úplně brutálně zrasovala paty v keenech, tak nevim, jestli na ne nezanevru, je teda možný, ze už potřebovala větší, ale jsou strašně uzavřeny a gumovy :-( ponožky do nich furt dávat nechci
má odreny cely paty i místa pod kotnikem
My dneska byli na super výletě v Botanicusu v Ostrý, moc prijemne mne to překvapilo, ani mi to nepřišlo nějak zvlášť drahy (dite ještě ty dílny nevyžaduje), fakt moc pěkný to bylo, ještě je vedle ne moc zelenej rybník s malou plazi na koupání, skvelej den
a malý dite od vecera blije jako šakal, už třikrát ![]()
![]()

Potrefenáhusa fakt jo? Kluci do nich jeden ponožky nosí a druhý ne. Ty koely by jí to, myslíš, taky dělaly? Mně ty volné paty na to přijdou spíš horší.
Evaeva má ty nohy fakt naprosto strašlivý, ty děti asi v těch nohách opravdu jak se všude píše nemaj moc cit, protože zacala skučet, až když jsme po celodenním chození po plzeňský zoo popojeli kousek autem k rybníku a měla vystoupit...
Potrefenáhusa botanicus je super, ani s těmi dílnami to nebylo zlé (syn je naopak vyžaduje všude už x let
)
Kluci nikdy nohy zrasované neměli, chudinka teda.
Evaeva mne to prave fakt přišlo snesitelny, i ceny za jídlo a pití. Dva dny predtim jsme byli v Ledcicich v Historyparku, bylo dražší a nebylo tam vůbec nic, to fakt hodně nedoporucuju, ja z toho byla dost otrávená
Potrefenáhusa jo, vždyť píšu, že to bylo v pohodě.
My byli i v tom history parku a kluci byli nadšení a nechtěli domů, vydrželi jsme klasicky do zavíračky
Jestli to byl ten samý. Byli tam taky nějaké dílny, vezli jsme domů x věcí, viděli divadlo a ještě hledali detektorem kovů.
Evaeva jo, ten detektor tam byl, alw na to je ještě malá, za pade si tam uplacala z hlíny hada, ale jinak tam nebylo skoro nic, jen vedro
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články