Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 16. července 2024 08:16

letfenixa to je dobře

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2024 08:17

Muslik já mám chrániče od brotexu, aspoň dva na střídání. I když od rána do večera by asi uschl.

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 16. července 2024 08:57

MuslikJsem spokojena s timto: https://www.4home.cz/4home-chranic-matrace-harmony,-90-x-200/

Ale taky mam jeden navic, ktery navlekam, pokud se nehoda stane uprostred noci. Nicmene behem dne se to vypere i uschne.

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 16. července 2024 09:06

Kokoska a vieš čo je sranda? Kým mohol stáť len v korzete, tak som mu dala stoličku od kuch.stola preč. A nechce ju späť stále je na stojáka. Jak v bufete

Offline Kokoska
34881 příspěvků moje polička 16. července 2024 09:12
Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 16. července 2024 09:22

Muslik Máme dvě sady, na 3 lůžka, takže celkem 4 ks kupované tak různě - přímo obchod s matracemi, makro, snad i Lidl, a za den neuschne ani jeden. I když spíš proto, že prostě neproschne, ale je potřeba aby oschnul z obou stran. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 16. července 2024 10:23

Nemate tip na kožený široký sandaly s volnou patou? Velikost 26-27, frodda jsou úzký a koely se delaj asi s volnou patou až od 27 a ty jsou velký 

(campery mám v merku, ale leda zlevneny)

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 16. července 2024 13:23

Boli sme u zubárky, zas mal kaz na šestke , ale boli sme na bicykloch!

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 16. července 2024 14:06

My jsme dnes ve Zlíně, na hrací výstavě Lega a Dupla. Kostky sice dobré, ale voda je ještě lepší

Offline Suya
příspěvků moje polička 16. července 2024 16:50

A my dneska v zoo a po usednuti do auta pri odjezdu me do zad pichla vosa, vlitla mi pod saty. Ty jo si nepamatuju z detstvi ze to takhle boli?!? A nahrata lzicka pul hodiny pote nefunguje, vyzkouseno za vas

Edit: Beru zpet, nahratej flek se zmensil na tretinovou velikost oproti druhymu bodnuti, vsechna cest autorce metody

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 16. července 2024 21:30

Potrefenáhusa co takový naturino? 

Nebo tady.
Jsou velký, tak vzít tu 26.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 16. července 2024 21:31

Suya děkujeme, že ses za nás obětovala  

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 16. července 2024 22:34

Tabea Dekuju, ukládám, ony asi nejsou nikde na českých stránkách, odkud bych radši, vzhledem k pravděpodobnosti vracení...

vcera si úplně brutálně zrasovala paty v keenech, tak nevim, jestli na ne nezanevru, je teda možný, ze už potřebovala větší, ale jsou strašně uzavřeny a gumovy :-( ponožky do nich furt dávat nechci 

má odreny cely paty i místa pod kotnikem 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 16. července 2024 22:34

My dneska byli na super výletě v Botanicusu v Ostrý, moc prijemne mne to překvapilo, ani mi to nepřišlo nějak zvlášť drahy (dite ještě ty dílny nevyžaduje), fakt moc pěkný to bylo, ještě je vedle ne moc zelenej rybník s malou plazi na koupání, skvelej den 

a malý dite od vecera blije jako šakal, už třikrát

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2024 22:37

Potrefenáhusa fakt jo? Kluci do nich jeden ponožky nosí a druhý ne. Ty koely by jí to, myslíš, taky dělaly? Mně ty volné paty na to přijdou spíš horší.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 16. července 2024 22:44

Evaeva má ty nohy fakt naprosto strašlivý, ty děti asi v těch nohách opravdu jak se všude píše nemaj moc cit, protože zacala skučet, až když jsme po celodenním chození po plzeňský zoo popojeli kousek autem k rybníku a měla vystoupit...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2024 22:52

Potrefenáhusa botanicus je super, ani s těmi dílnami to nebylo zlé (syn je naopak vyžaduje všude už x let )

Kluci nikdy nohy zrasované neměli, chudinka teda.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 16. července 2024 22:55

Evaeva mne to prave fakt přišlo snesitelny, i ceny za jídlo a pití. Dva dny predtim jsme byli v Ledcicich v Historyparku, bylo dražší a nebylo tam vůbec nic, to fakt hodně nedoporucuju, ja z toho byla dost otrávená 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2024 23:03

Potrefenáhusa jo, vždyť píšu, že to bylo v pohodě.

My byli i v tom history parku a kluci byli nadšení a nechtěli domů, vydrželi jsme klasicky do zavíračkyJestli to byl ten samý. Byli tam taky nějaké dílny, vezli jsme domů x věcí, viděli divadlo a ještě hledali detektorem kovů.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 16. července 2024 23:06

Evaeva jo, ten detektor tam byl, alw na to je ještě malá, za pade si tam uplacala z hlíny hada, ale jinak tam nebylo skoro nic, jen vedro