Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:35

žluťásek na mne jsou strašně uzavřeny, já mám v létě nejradši co nejvíc otevreny boty 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 12:37

Potrefenáhusa ale do lesa je ta uzavřená špička super. Jinam je nenosím.

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:38

Adina Potrefenáhusa moje děti mají teď troje letní boty - ty keeny, birkeny, co nosí jako přezůvky do školy, a nějake páskované sandály a když jdou někam pobíhat nebo třeba na dovolenou, kde ví, že bude různé, si vždy berou ty keeny. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:38

Evaeva mne přijdou všechny prave strašně zavreny, ani na sportovních nijak netrvam, můj ideál jsou kozeny sandaly dostatečně široký, třeba něco jako jsou klasicky dětský birkenstocky, jen kdyby byly ohebnejsi (v těch malých číslech jsou jak prkno) a širší 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:39

continuity Jj, myslím, ze proto je má 90% děti :-))

ale překvapeni, tady ve školce je nemá skoro nikdo! Stejně jako tam nestaly jediný demary 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:41

Vždycky je vidět, který byly na zalandu nejlevnější. Všechny děti pak mají stejný syn má už třetí rok tmavě modrý, co jsem nakoupila v akci za petikilo do foroty. Chce červený, ale ty byly za patnáct set, tak to smůla no

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:43

žluťásek koukni na eobuv, já tam včera koupila růžový za 970,- 

ale ty za 500 na zalandu na konci sezóny jsou ještě příjemnější 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 12:47

Potrefenáhusa já si říkám, že když muž může prakticky celé léto nosit tenisky, tak to chlapům asi nevadí ty uzavřené botyBez té kryté špičky si to u kluků představit nedovedu. I když je fakt, že na hřišti se často zouvají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 12:49
Reakce na žluťásek:

Vždycky je vidět, který byly na zalandu nejlevnější. Všechny děti pak mají stejný syn má už třetí rok tmavě modrý, co jsem nakoupila v akci za petikilo do foroty. Chce červený, ale ty byly za patnáct set, tak to smůla no

​Přesně Já loni brala čtvery a potřebovala jsem je ve dvou barvách, to bylo laborování.

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 17. července 2024 12:54

Evaeva nebo jim to i vadí, ale nemůžou tak chodit do práce. 

U nás se to taky nehodí, už jsem dostala cerez za podřízeného, který chodil v kratasech. Já sama v nejakých slapkach taky chodit nemůžu, co úplně neznamená, že by mi to nevadilo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 12:56

continuity zrovna do práce má takové celokožené, ale taky jen s dírami jako jsou ty keeny. Tenisky nosí normálně na ven, ani se nezuje někde u vody, když se zastavíme. A nestěžuje si. Oni vyloženě dresscode nemají, akorát se nehodí chodit jak na pláž.

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 17. července 2024 17:25

Dnes pri písaní som zistila, ako sa píše veľké písané q.

A pri matematike mi vytiekli nervy

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 17. července 2024 19:02

žluťásek Mně se vloni povedlo sehnat duhové a asi jich bylo na zalandu fakt málo, protože ty jsme ještě nepotkali jsou to tyhle,a když vidím tu cenu, gratuluju si podruhé, protože byly asi za 700

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. července 2024 19:10

Potrefenáhusa my máme ty Affenzahny, ty by asi byly úzký, ale jsou boží. Syn má Rantaan od Reimy, ty jsou taky super. Ty jsou celý hodně měkoučký.  

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 19:39

MPLee a jak jsou ty aff široký? Já namerila naposled nohu cca 16,3x7

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:28

Potrefenáhusa já koukala na tabulky a jsou, ale píší pro široké paty, tak to nic. Oni ani ty keeny nejsou bůhví jak široké, starší by potřeboval ještě o fous širší. (A já taky)

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:49

Evaeva já teď kupovala keeny 29, na bosonozce maj šířku 73, tak pro ni je to dost 

ty affenzahny by asi měla 26 nebo 27 a ty pisou jen 67

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:51

Potrefenáhusa mně přijde, že se zužujou se vzrůstajícími čísly. Nebo jestli je to tím, že on už má ty "juniorské".

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 17. července 2024 20:53

Evaeva je to možný, ale tak ona ta noha taky neroste do sirky furt dal pryč 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2024 20:55

Potrefenáhusa no jemu asi joMladší jí má užší (v tom poměru samozřejmě) Ale já mám nohu širokou 10cm po dětech a ty keeny bych taky potřebovala širší, přitom opticky mi moje noha široká nepřijde