žluťásek na mne jsou strašně uzavřeny, já mám v létě nejradši co nejvíc otevreny boty
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa ale do lesa je ta uzavřená špička super. Jinam je nenosím.
Adina Potrefenáhusa moje děti mají teď troje letní boty - ty keeny, birkeny, co nosí jako přezůvky do školy, a nějake páskované sandály a když jdou někam pobíhat nebo třeba na dovolenou, kde ví, že bude různé, si vždy berou ty keeny.
Evaeva mne přijdou všechny prave strašně zavreny, ani na sportovních nijak netrvam, můj ideál jsou kozeny sandaly dostatečně široký, třeba něco jako jsou klasicky dětský birkenstocky, jen kdyby byly ohebnejsi (v těch malých číslech jsou jak prkno) a širší
continuity Jj, myslím, ze proto je má 90% děti :-))
ale překvapeni, tady ve školce je nemá skoro nikdo! Stejně jako tam nestaly jediný demary
Vždycky je vidět, který byly na zalandu nejlevnější. Všechny děti pak mají stejný
syn má už třetí rok tmavě modrý, co jsem nakoupila v akci za petikilo do foroty. Chce červený, ale ty byly za patnáct set, tak to smůla no ![]()
žluťásek koukni na eobuv, já tam včera koupila růžový za 970,-
ale ty za 500 na zalandu na konci sezóny jsou ještě příjemnější
Potrefenáhusa já si říkám, že když muž může prakticky celé léto nosit tenisky, tak to chlapům asi nevadí ty uzavřené boty
Bez té kryté špičky si to u kluků představit nedovedu. I když je fakt, že na hřišti se často zouvají.
Vždycky je vidět, který byly na zalandu nejlevnější. Všechny děti pak mají stejný
syn má už třetí rok tmavě modrý, co jsem nakoupila v akci za petikilo do foroty. Chce červený, ale ty byly za patnáct set, tak to smůla no
Přesně
Já loni brala čtvery a potřebovala jsem je ve dvou barvách, to bylo laborování.
Evaeva nebo jim to i vadí, ale nemůžou tak chodit do práce.
U nás se to taky nehodí, už jsem dostala cerez za podřízeného, který chodil v kratasech. Já sama v nejakých slapkach taky chodit nemůžu, co úplně neznamená, že by mi to nevadilo.
continuity zrovna do práce má takové celokožené, ale taky jen s dírami jako jsou ty keeny. Tenisky nosí normálně na ven, ani se nezuje někde u vody, když se zastavíme. A nestěžuje si. Oni vyloženě dresscode nemají, akorát se nehodí chodit jak na pláž.
Dnes pri písaní som zistila, ako sa píše veľké písané q.
A pri matematike mi vytiekli nervy ![]()
Potrefenáhusa my máme ty Affenzahny, ty by asi byly úzký, ale jsou boží. Syn má Rantaan od Reimy, ty jsou taky super. Ty jsou celý hodně měkoučký.
MPLee a jak jsou ty aff široký? Já namerila naposled nohu cca 16,3x7
Potrefenáhusa já koukala na tabulky a jsou, ale píší pro široké paty, tak to nic. Oni ani ty keeny nejsou bůhví jak široké, starší by potřeboval ještě o fous širší. (A já taky)
Evaeva já teď kupovala keeny 29, na bosonozce maj šířku 73, tak pro ni je to dost
ty affenzahny by asi měla 26 nebo 27 a ty pisou jen 67
Potrefenáhusa mně přijde, že se zužujou se vzrůstajícími čísly. Nebo jestli je to tím, že on už má ty "juniorské".
Evaeva je to možný, ale tak ona ta noha taky neroste do sirky furt dal pryč
Potrefenáhusa no jemu asi jo
Mladší jí má užší (v tom poměru samozřejmě) Ale já mám nohu širokou 10cm po dětech a ty keeny bych taky potřebovala širší, přitom opticky mi moje noha široká nepřijde ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články