Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja neznesiem žiadne uzavreté topánky bez ponožiek, tenisky nosím s klasickými ponožkami, do poltopánok, balerín, lodičiek a pod. nosím silonkové ponožky k nohaviciam, k sukniam a šatám silonky.
JankaM no jsou to gumove crocsy...Doted jsem se snazila o barefoot. Potrefenáhusa No na ted o vikendu slouzila a muz mi poslal fotku z kola. Synek ma na sobe vrsek od pyzama a na nohou ty obycejne crocs, ty zahradni. Jsem mela malem mrtvici, ale nenadelas nic.
Tak jsem Ríšu od září přihlásila do atletiky a na parkour. On má radost, mě teda to, že jsem se připravila o pohodu družiny ve dvou ze čtyř dní, trochu se*e.
Ještě nevím, jak budeme tu logistiku řešit.
Pinot Noir parkur by se mi pro syna taky líbil, ale tady ho učí až od 18:30, to je na něj pozdě. Ale sám přišel s tím, že chce chodit plavat, tak jsem je přihlásila oba v době, kdy k nám chodí máma. Bude hlídat mimino a já budu mít půl hodiny čas
(atletiku má taky, on hrozně rád běhá)
Evaeva tady parkour končí v 18:30. Bude to celkem záhul.
Pinot Noir to je ale suprovej sport! tak at se Risovi libi:-)
Pinot Noir kdyby končil, ještě by to šlo, třeba za rok. Ale 18:30 až 19:30, to nevím, kdy by zvládl. Má to ve škole, tak jsem si říkala, že půjde z družiny, ale to těžko
Jinak to máme deset minut pěšky, takže bysme ho někdo vyzvedl, ale on už je večer unavený.
Vcera byl sambo s dětma na výletě a potkal tam jednoho kámoše s rodinou, říkal, že to bylo tak strašný, ty jeho děti, nespokojený, vztekaly se, brečely, prostě blbý období krát 2 krát ještě dlouhy prázdniny.. A že za ním přišly nějaké paní, zda by se o ty svoje děti mohl postarat:D:D. Prostě to okolí, kolikrát to vidí jinak no!
Evaevanám večery nevadí, ale zas to máme s cestováním. Snad to půjde skloubit, abych ho tam třeba vzala já a vyzvedl muž cestou z práce.
viktorka_od splavu díky! On po tom touží už tak dva roky, ale je to až pro větší děti. Vlastně jsem četla, že do deseti let to moc vhodné není, no ale vedou to zkušení sportovci, tak věřím, že to bude přizpůsobeno věku.
Pinot Noir jo, taky to tak někdy děláme. Kluci mají všechno poblíž, ale zase všude budu muset s miminem. Ale tchýně se teď docela angažuje, tam jí zapřáhnu
Škoda, že nemá nikoho na vyzvedávání po obědě, ty odpoledne zvládám, tohle by se hodilo víc. (Ne že bych nebyla ráda i za odpoledne)
Karja já nad tím pohledem zvenku, zvlášť teď se vzteklym batoletem, který jde do vrtule, jakmile ho člověk fyzicky omezí, docela často premyslim ![]()
teď jsme taky měli drobnou krizicku v tom Botanicu, muž se uklidnil až venku, když slysel jinyho otce řvát na svoje děti v nějakým hysterickym amoku, ze už s nima nikdy nikam nepojede
počítám, ze je to všude stejný
Potrefenáhusa u nás je muž kludnejsi, to už musí byť, aby zakričal. Stalo sa to možno 5-x.
Potrefenáhusa víš co je nejhorší? Čím je muž naštvanější, tím jsem klidnější. To ho musí štvát ještě víc ![]()
Potrefenáhusa Jojo, muž taky říkal, že byl v pohodě a spíš se usmíval, že už na to nemá, ale že doma mu to rupne:-D. Tak to je všude stejný".Evaeva Přesně, vždycky když se jeden vytočí, toho druhého to zklidní, a pak je za toho nejlepšího "jak on by to řešil v klidu že jo".
Karja jojo
Potrefenáhusa to se u nás moc nestává, objektivně mám větší pochopení pro dětské vrtochy (a nebo jsem si zvykla/rezignovala jsem
) Ale kolikrát bych už byla sama vytočená, ale on to zvládne i za mně asi![]()
Evaeva jo, to já taky, ale občas to pretece taky
Včera jsem seděla na záhrádce (takové hipsterské, lehátka a tak...) a vedle byla rodina s pěti dětmi, věkové rozmezí 0-5 let, nevím jestli byly všechny jejich, ale mimino určitě a většina zbytku je oslovovala mami, tati, jako masakr....a ten otec jim tak klidně, potichu a výhružně říkal: "až přijdeme domů, zalezete si do pokojíčku, mně je jedno co tam budete dělat, vemte si tam klidně křupky, dělejte co chcete, to je mi fuk, ale nikdo, opakuju nikdo nebude křičet a nevyjde ven dokud vám to nedovolím.....". ![]()
To minut někdo někde říkal, že měl domluveno s dětma, že prostě mezi 13-14 se nevylézá z pokoje a maminka odpočívá. Dětem bylo 2 a 4, potud dobrý. Ale ona jim tam po roce k tomu pribalila ještě roční mimino. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články