Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 13:46

Aranel já to neznám, ale zní to zajímavě. Nicméně moje děti tyhle pohybové úkoly v rámci hry nesnáší

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 19. července 2024 14:07

Aranel jo, to je Moje první hra, tu syn miloval moc. Ale pro tříletou už mi to přijde trochu jednoduchý, jsou tam úkoly jako zatleskej, chytněte se za ruce, jak dělá pejsek...

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 19. července 2024 14:11

žluťásek No, s mým tříletým je i ta první hra s krtkem složitá ;o) Ale teda hlavně proto, že on strašně nesnáší, když má něco dělat na povel.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 14:26

DruI kluci na povel taky nikdy nic dělat nechtěli. Mimino je moje první dítě, které dělá paci, paci na pokyn

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 19. července 2024 15:01

continuity souhlasim s tim, co jsi radila Pinot Noir. V te casti se sebevedomim mas urcite pravdu, vsimla jsem si, ze syn si brutalne neveri, ale doma to jakoby kompenzuje takovym az arogantnim chovanim, dela ramena a tak. Myslim, ze krome citliveho pristupu doma jsou na to dobre treba sportovni oddily nebo skaut, lec u nas to neni moc pruchodne. Uplne nemam silu ho furt do neceho tlacit, jsou to sceny na dve hodiny, ze kterych me busi srdce a synovi pulsuje zila na hlave, nejsou to nijak zdrave situace. Predstav si nejhorsi mozny amok u trileteho ditete, vynasob to stem a pridej dost drsny a zly predpubertalni hlasky

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 19. července 2024 15:12

Taky si myslim, ze Moje prvni hra je pro triletou uz moc jednoducha. Deti maji radi priserky ze skrine, jazycky ven, zelvi skluzavku, z karetnich ma uspech taco kote pizza. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 15:19

Gatita já myslím, že to není nutné, nějaký ten skaut nebo tak. Oni potřebují, aby jim dozrál mozek, aby dokázali oddělit (na nevědomé úrovni) svojí sebehodnotu a ty negativní emoce, které provází dělání chyb. Že prostě nejsou celý špatní, když se jim něco nepovede. Plus pozitivní příklady v rodině nebo teda i jinde. Pro nás je to těžké, protože pokora a podobné vlastnosti jsou vysoko hodnocené, a taky nechceme, aby naše děti byly nesnesitelné i pro kamarády nebo ve škole

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 19. července 2024 15:28

Evaeva u nas je to jen jeden stripek do mozaiky (to sebevedomi), mame toho ted vic, opravdu je u nas rev kazdy den (rve syn, ne ja). On si jakoby porad neco vynucuje a ma ty amoky, je sprosty, ruzne doma škodí, vymýšlí si (driv nikdy nelhal, ale ted nam opakovane kecal), ale zaroven jakoby nemam pocit, ze by to byla otazka povahy, on je dobry, ale silene nas ted vysira, hlavne me. 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 19. července 2024 15:55
Reakce na Vari:

Taky si myslim, ze Moje prvni hra je pro triletou uz moc jednoducha. Deti maji radi priserky ze skrine, jazycky ven, zelvi skluzavku, z karetnich ma uspech taco kote pizza. 

​ale naše ctyrleta si Moji první hru zahraje porad moc rada

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 16:29

Říkal někdo ponožky do půli lýtek?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 16:40

Gatita u nás se taky řve každý den minimálně jednou, jestli ti to pomůže. Včera jsme přišli z celodenního výletu, takže všichni unavení. Řval naprosto šíleně, ze mu muž uklidil stavbu z lega která ale už při odchodu nebyla stavbou, ale jen hromádkou kostek.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 19. července 2024 17:06

Gatita Hele já to mám s dcerou, taky má řvavé záchvaty. Já to teda ještě pořád přičítám nezralé nervové soustavě.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 17:15

DruIjá taky, holt někdo je trochu opožděný

Ale všimly jste si, že všechny píšeme o prvorozených

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 19. července 2024 17:20

Evaeva No víš co, mně po nějakém výživném záchvatu říkala učitelka ve školce, že některým dětem dozrává nervová soustava třeba až v osmi letech ;)

Mají to holt prvorození těžké.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 17:31

DruI tak to máme ještě rok a půl Ale jako tohle dělají i puberťáci, akorát trošku jinak.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 19. července 2024 17:31

Mne uz tady hodinu rve prvorozena, uz ani nevim proc. A ona podle me taky ne.

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 19. července 2024 17:55

Gatita tie ramená a arogancia, to je presne Lukáško, ale napr u lekára, ale tak tajne, že ja to vidím, mne to tam dá najavo, doktor si to (dúfam) nevšimne, alebo ho niekto pochváli, tak on sa úplne rozzuri. Napr na kontrole u ORL ho sestrička chválila, aký je poklad, aký je vzorný pacient, čokoládu mu dala, a on bol z toho úplne zúrivý. 

Offline brrr
12333 příspěvků moje polička 19. července 2024 17:56

continuity Prosím Tě, je i titulková verze V hlavě 2? Tady je jen s dabingem, tak jestli mám pátrat líp.

Online continuity
43027 příspěvků moje polička 19. července 2024 17:58

brrr jj, v Praze hrají oboje, jen je těch představení méně. 

Offline Pinot Noir
29862 příspěvků moje polička 19. července 2024 18:00

Všem děkuju za názory a zkušenosti. 

continuity a brrr mi dávají naději, že to fakt ještě může být věkem. Donedávna jsem o tom byla přesvědčená, ale poslední dobou se k tomu přidávají protažené ksichty, drzé průpovídky a machrování ( Gatita ), o kterých jsem si asi naivně myslela, že je na ně ještě pár let čas. Ale když říkáte, že ještě nemám lámat hůl...

Karja máš pravdu, cholerik je asi cholerický neustále (to bude spíš ten Ríša ), já se po většinu času jevím jako mistr zenu, ale jak se to neviditelně hromadí, tak potom stačí jen malá jiskřička a rozbuška prostě vzplane

Evaeva hned ráno jsem si na tu Vlaďku B. vzpomněla, poslouchala jsem ji za covidu, ale to byli kluci prťata, soustředila jsem se tehdy na jiné aspekty toho, co říkala, to určitě nezaškodí si teď znovu poslechnout

Gatita my tu až takové scény nemáme, ale spíš permanentní proud jeho nadávání, stěžování a blbé nálady, všechno je blbý, jakmile se něco nedaří, ale stačí úplně nepatrně, jako že namaluje čáru nepatrně jinak šikmo, než chtěl, je hned blbej tablet, fixy, papír, Viktor, který šel okolo... Je jak starý nerudný dědek kolikrát.