Já taky v sobotu v Kounicích slyšela asi tak třetinu. Zaplaťpánbůh teda, protože i to mi stačilo, abych měla vážné výhrady jak k obsahu, tak k formě.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Myrtila Jestli si to pamatuju dobře z Velkých Losin tak ten tvar střechy je takový proto, že se tam v několika úrovních nad sebou ten papír sušil.
Černá kočka Díky, myslela jsem si, že o něčem takovém tam mluvili, ale už je to pár let, tak jsem si nebyla jistá.
Potrefenáhusa Pro mě to byla úplně poslední kulurní akce za bezdětna v rámci dovolené, ale evudentně si z toho stejně prd pamatuju ![]()
Chceli sme ísť do ZOO Lešná, keď bude chladnejšie a pod mrakom, tak sme boli dnes ![]()
Ale videli sme slony, nosorožca (!) a geparda spiaceho.
Dnes má L. 8 rokov, tak povedzme že mal výlet k narodeninám.
letfenixa To je krásný! Všechno nejlepší;-)
letfenixa všechno nejlepší!!!!
Potrefenáhusa Myrtila Jestli si to pamatuju dobře z Velkých Losin tak ten tvar střechy je takový proto, že se tam v několika úrovních nad sebou ten papír sušil.
přesně tak, jsou tam průduchy a těmi spodem fikaně táhnul průvan a sušil mokré listy papíru
letfenixa vsechno nejlepsi a hodne zdravi!
letfenixa Všechno nejlepší a hodně zdraví přeju ![]()
faustefra to je boží
bohuzel současný majitel to koupil jako naprostou ruinu, vybavení se takřka nedochovalo, ale rekonstruujou to podle mne pěkně a v těch vyšších patrech se dá ubytovat

Ďakujeme ![]()
Housatko bylo dneska samo na ty logopedii a muzu jedine doporučit!!! Pul hodiny tam konečně!!!! rozpravela a já stihla rychloshopping v obchodaku se spicim kočárkem, všichni spokojeny!!!!!
Všechno nejlepší opožděně! Před chvílí jsem jela kolem zoo ze Zlína a dole jsem viděla slony u vody, hned za plotem vede cesta do dědiny k našim.
Dneska jsem byla s kamarádkou a její dcerou, neteří a synovcem na herní výstavě hlavolamů a logických her, složení dětských jmen bylo Rostislav, Šárka, Štěpánka, Florián a Anastázie ![]()
A ta má kamarádka se jmenuje taky Šárka.
letfenixa všechno nejlepší Lukáškovi, vypadá to, že narozeninový den si užil! ![]()
Potrefenáhusa to věřím, že sis to užila, když ti spí v kočárku
u nás shopping momentálně vypadá tak, že se snažím dítě udržet dál od regálů i od košíku ![]()
Super, že ta logo takhle funguje.
Evaeva spi, protože musí ![]()
Jj, teď jsme absolvovali velkej nakup s oběma v bille, ufuf ![]()
Potrefenáhusa my jsme na velkém nákupu nebyli nikdy ani s jedním dítětem.
Ať žije rohlík ![]()
Co se týče spaní v kočárku, musí být mimino už totálně hotové a musím ho doslova přeprat a promáčknout do lehu
A pak dá s velkou slávou půl hodiny (nebo taky deset minut)
oproti hodině a půl v postýlce
Potrefenáhusa já takhle jednu dobu měla panický ataky, když jsem vlezla do Lidlu. Chodila jsem tam tou dobou každou sobotu ráno nakupovat i s dětma. Pak jsem tam šla sama a bylo mi ouzko taky. ![]()
dzizisketa Pinot Noir ďakujeme!
dzizisketa to fakt? Včera sme boli pri slonoch najdlhšie, bolo to úžasné!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články