letfenixa aha, dík. Snad to tak dramatické nebude.
Vše o těhotenství a dětech
Díky Frozen u nás nastal velký obrat v oblikani! Takže sukně a šaty a co je nejlepší, už nechce rozpuštěnou lví hřívu jako Simba, ale zapletenej cop jako Elsa!
Tuhle rekla i nějaký holcicce na hřišti, na dotaz, jak se jmenuje, ze Elsa ![]()
JankaM Tak třeba moji tchánovci si myslí, že je dcera rozmazlená. Takže ji s nimi nemůžu nechat samotnou, protože jsou svhopní dítě, které se před průchodem lesem zasekne, že se bojí, chytit za ruku, dotáhnout ji domů násilím a předat mi ji brečící, ještě s nějakou hnusnou poznámkou, místo aby si s ní buď chvilku popovídali a zkusili ji přesvědčit, nebo aby šli o pár minut delší cestou okolo. A taková situace může nastat kdykoli, kdy se zrovna dítě nechová tak, jak si zrovna oni představujou, že by mělo.
JankaM a viď vyššie, obdobne, moja mama trvá na svojom cez mŕtvoly.
DruI tak to je přesný... sama si to z dětství pamatuju a syna jsem tonuvystavivat vážně nechtěla

Potrefenáhusa tak a ted se jeste modli, aby ti nejaka dobra duse domu nedonesla silene plastove Frozen saty a nebudes dokola diskutovat, ze je nemuze nosit 24/7![]()
monis tak bych je Elsu nechala nosit do roztrhání, ony nejsou na dlouho ![]()
monis myslíš třeba tyhle, co jsme dostali minulej tejden? ![]()
kamaradciny dceri v první tride už přijdou trapný

Potrefenáhusa tak tohle je jinej level, ty naše byly ještě dost decentní
my mame neco jako gymnastický trikot s tylovou sukýnkou, ted ji z toho uz regulerne lezou kalhotky, ale pry to nevadi...
JankaM ja to taky moc neprozivam, alespon se to driv rozpadne. Ale treba v lednu jsem uplne nechtela, aby v tom chodila![]()
monis my máme takovej podedenej dres s hello kitty po dvou dalších holcickach kamaradek, taky už tu v něm chodila napařená, ale blbě se ji svlika
monis ještě teda taky rika, ze chce bílý vlasy a tetování rejnoka přes cely zada (Vaiana), tak umelohmotny saty za mě dobrý! ![]()
Potrefenáhusa tak Vaiana nas jeste minula, ale letos jede s nasima k mori a oni ji chteji na dovolenou predplatit Disney+, takze nas to ceka nejpozdeji v srpnu![]()
monis vaiana je super (ale potenciál Elsy nemá
)
Kokoska ať je brzy v pořádku
Potrefenáhusa moje ségra, ta starší měla princeznovské šaty z nějaké šílené umělé záclony, k nim se líčila těmi dětskými šminkami tak, že marfuša má oproti tomu decentní makeup, chodila tak ven, a ještě chtěla, abysme jí sloužili![]()
Evaeva teď je celkem čilá, teplotu nemá, hraje si, jen nechce moc jíst. Ale to už trvá delší dobu, to nejedení.
Kokoska někdo navíc při nemoci nemá chuť. Měla by ideálně hodně pít, pokud se ti to podaří.
Syn potřebuje větší láhev. Vím, že se tu lahve řešili tisíckrát a já jsem vždycky byla zastánce těch, co netečou ani otevřené, ale říkám si, jestli už na to není velký. Máte teda prosím typ na láhev o objemu cca 0,75l pouze s náustkem (ne takový ten utahovací uzávěr, co má Zdravá lahev). Děkuji předem.
Já teď absolvovala 2 dny se svagrovou, a dnes jsme s nema měli jít ještě do DOV a normálně jsem to odpiskala, mám jen jedny nervy. Taky jsem si za ty 2 dny vyslechla jak jsou rozmazlene (mohly jít lesem zatímco synovci to měli zakazane), starší mela nějaký emocionální vylev směrem ke mně, tak jsem akorát pronesla něco ve stylu že ji ten prstík kterým na mě hrozí zauzluju a dal jsem neřešila, no teta se mohla pominout. Asi 3x jsem ji už včera řekla že si to s holkama vyřeším, že je nemusí pucovat ona, taky se to úplně nepotkalo s pochopením...Holky celkem pečou do kupy s jejím mladším, zatímco staršího svorně nemají rady ani ony, ani jeho brácha a bohužel ani já. Takže starší samozřejmě škodí kde může, jen aby si všimali i jeho, ale holt to takhle nefunguje. No a k tomu hlídání od tchanu, já jsem asi fakt ráda, že je oni na delší dobu nechtějí, protoze by se to taky asi nepotkalo dokupy. A teď se starší vrátila od našich, a prý mami, děda pořád všechno komentuje, tak jsem si přesně vzpomněla čím me taťka vždy stval a to dítě je hoooodne po me![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články