Karja tim spis vepredu by mela sedet v klasicky sedacce. I pres vesnici, podle me teda neexistuje nic jako typ cesty. Nikdy nevis, kdy na tebe vyjede zpoza rohu nekdo rychle.
Vše o těhotenství a dětech
Vari dekuju. a pomohlo to? Nemusis psat detaily. Ja uz moc nevim, protoze samo se to doma nevyresi. A nejhorsi je, ze mladsi dite to zacina okoukavat od toho starsiho.
711990 navíc mezi těmi vesnicemi se jezdí strašně prasácky, aspoň taková je moje zkušenost. S nějakým pivem v hospodě se hlava neláme, však auto/kolo domů trefí... Auta bez technické, bandy odrostlých puberťáků za volantem prorezlých BMW z roku 1988. Když jedeme k našim, nejhorší situace na silnici vždycky nastávají až po sjezdu z dálnice.
GatitaJojo, jakoby já si sama sedačky vyměním, na delší cesty nebo do města taky neteři vyzvednu sedačku, ale takovy ty operativní cesty, jakože mi je rodiče vezou domu ze svého domu, nebo ze školky, to si tam na ty dvě minuty sedačky dávat nebudou. No to bude jedno z plusů až vyrostou;-).
Pinot NoirNe jako řidič říkam, že hůř se jezdí u těch měst nebo nějakých rychlostních silnicích,i se mi tam teda stává jakoby víc takových těch vypjatejsich situaci. Třeba dneska jsem měla půjčené dědy auto takové starší, nikam dál než 10 km nebo do provozu bych si s ním netroufla, to by vůbec nešlo, a tady to jakžtakž jde. Ale jako tím nerikam, že mít podsedaky je OK, nebo tak, jen reaguji na ten poslední příspěvek. Ono všude se jezdí debilně, jen je o té kumulaci aut, kde je větší provoz nakumuluje se toho víc.
Karja tim spis vepredu by mela sedet v klasicky sedacce. I pres vesnici, podle me teda neexistuje nic jako typ cesty. Nikdy nevis, kdy na tebe vyjede zpoza rohu nekdo rychle.
Toto do kamene tesat. Souhlasím i s Pinot, na okreskach lidi jezdí jak dobytek. U nás na malomeste teda bezne vidím batolata za jízdy na klíně nebo šplhat po palubní desce, no však vyzvednou že školky a domů je to kousek.
Já bych to neudělala, ale já jsem obecně v autě hodně opatrná, na sebe i na ostatní.
Karja tak je to možná specialita Jeseníků, ale koncentrace idiotů na těch malých silnicích je tam děsivá.
Pinot Noir Není, střední Čechy taky.
Allysa U nás tak někteří jezdí pravidelně denně třeba ráno do školky;-/.
Pinot Noir Jo ono záleží asi na hodně faktorech, jestli to je průjezdní/není, jakej je tam stav silnic atp.. Treba vůbec nemůžu srovnávat provoz/typ cesty když jedeme u tchánu a u nás. Ale třeba nedávno jsem někam jela a to byl usek, že jsem mu říkala ,,silnice blbcu,,.
Karja jj, to jsou přesně ty situace. To není, že sedačka nebo podsedak, ale podsedak nebo nic. Protože děda veze děti 2km na hřiště. Neříkám, že jsem z toho byla nadšená, ale ve výsledku to nemá dobré řešení.
Měli pak naše staré sedačky, to taky nebylo optimální a to jsme řešili jen jedno další auto. Občas je naložili švagrovi, který se tam stavil, abychom "nemuseli jezdit my". Milionkrát jsem mohla říct, ať to nedělají, že si je radši vyzvednu. Neuděláš nic.
continuity No asi tak, ale já to s neteřemi/synovci taky tak dělám, že když se něco takhle operativně řeší, tak je prostě nějak poskládám s těma podsedákama a vezu domů/k babičce. Když jsme jeli na delší výlet, tak jsem to vždycky komunikovala s jejich rodiče, co musí/nemusí mít/ja je vozí oni. Takže zrovna s touhle podsedákovou variantou k nám domů nemám problém, když to druzí udělají a jsem ráda, že ty podsedáky mají aspon v kufru. Jo, není to ideální, ale pro mě schudné ano. Ale tu neteř ještě pořeším nějak víc, ona je teda vysoká, ale bud jí přeskládám dozadu nebo budeme mít sedačku navíc v kufru.
Gatita V necem jo, ja mela teda docela dost nacteno, ale nejaky strategie z toho pouzivam. Obcas je dost problem v my cholericky povaze, ne vzdycky zareaguju uplne nejlip.
U nás na malomeste teda bezne vidím batolata za jízdy na klíně nebo šplhat po palubní desce, no však vyzvednou že školky a domů je to kousek.
Presne takhle vídám děti ze školky nebo z hřiště jezdit u nás ![]()
vcera mě predjizdela víc než stovkou motorka a spolujezdkyně se otacela, v jedny ruce držela pistolku na vodu, ze který stříkala na okolo jedoucí auta, nevypadalo to úplně bezpečně
Potrefenáhusa Jo, no, já jsem jako řidič hodně opatrná a mám fakt velikej respekt, co nektery lidi vidím dělat, to fakt zůstává rozum stát.
My aspoň dneska máme poslední den dovolený úspěšnej, stihli jsme aspoň druhej den z dnů lidový architektury v libereckym kraji a teď sedime na koupališti ve Sloupu, to je teda trochu strasny, je tu milion lidi, ale děti neprotestujou, tak dobrý

Oooo to je krásná chalupa!
dzizisketa to je bývalá papírna! Boží to bylo, ještě jsme byli v Křižanech ve staré škole. Včera byl ten program hodně zajimavej, chtěli jsme na lenfest na sypku lemberk
Potrefenáhusa Úplně jiná část republiky, ale tvarem je ta budova úplně jako papírna ve Velkých Losinách. (Má ten tvar střechy nějakou souvislost s výrobnami papíru? S používanými technologiemi v nich? Jenom řečnická, ale kdyby někdo věděl?)
Myrtilabohužel díky přítomnosti batolete jsme z přednášky slyšeli asi 2 minuty
Gatita z predaja stahovane nie su, proste sa vypredali. nejak nechapem ako ten pas moze tlacit na brucho? jedine ak pas od auta a myslim ze zrovna ten je v uplne rovnakej polohe s podsedakom ci bez neho. aspon teda v autach ktorymi jazdime.
samozrejme ze sedacku to nenahradi a ja mam v aute napevno s isofixom ale ten pas je podla mna lepsie a skladnejsie riesenie nez sa tahat s podsedakom. najma ak ideme autom niekoho bezdetneho alebo taxikom.
tiez sme to vyuzili aj na dovolenke v 5 miestnom aute kam by sa nas 5 nevoslo ak by tam bola sedacka - jednoducho sme maleho posadili na stredne miesto s tym specialnym pasom a bol spokojny ze vidi pred seba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články