Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:37

Pinot Noir jsem ráda, že jsem nezapomněla vynést koše:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:38

continuity já teda nemám na to pořád hlídat, aby netahali hlínu venProstě přizpůsobené prostředí.

K miminu, on stojí už dva měsíce asi. Ty kroky byly hodně neohrabané, kluci chodili sice až v 15m ale rovnou jako páni. Takže doufám, že ještě dva tři měsíce zůstane u těch prvních pokusů. Ale zase na zimu už bude chodit, to je naopak

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:41

continuity ja to mela jednoduche se starsim, ten se zasadne do niceho nepoustel. Vsak i plavat se naucil relativne pozde, protoze do vody vlastne nechodil vubec. Na prolejzacky na hristi taky dlouho nechtel chodit. Zato mladsi... ten nic neumi, ale vsechno dela. U more nedavno jsem se na chvili zakoukala do blba a najednou vidim, jak mi mizi se sitkou na ryby ve vlnach, si tam kracel do hloubky jako by se nechumelilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:45

Gatita skoro jako u nás. Starší teda může ty fyzické výzvy, ale na nalití džusu radši počká pomalu i teď. Mladšímu jsem ve dvou letech řekla, že za chvilku a pak akorát slyším, jak teče litr mlíka na podlahu poté, co se ho pokusil nalít do sklenice od vína, co tam zbyla z večera

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:58

Evaeva prosím tě, kdy mu bude rok? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:03

Tabea v půlce října, má 9,5m teď

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:07

Evaeva tak starší to od prvních kroku k samostatné chůzi trvalo 4 mesice, mladší 14 dnů, tesne pod rok ji bylo. Ale žádný behaci kamikadze nedelala, krom toho lezení na stůl si nemuzu stěžovat, obe jsou opatrný. 

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:38

Evaeva

Nechci ti brát naděje. u nás to od prvních pokusu k chuzi doma trvalo 14 dní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 16:03

continuity kolik jim bylo?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 16:29

No prave som zazila ziarivy priklad z opacneho spektra..sambo sa chysta s detmi stanovat, beru aj bicykle. Cakaju pri aute na kamosa co im vezme biky. Sambo zatial isiel do packety, ja cez okno sledujem deti na ihrisku. A zrazu vidim mladsieho ako sa bikuje bez prilby. Na ceste za domom, ktora je sice len jednosmerka k parkovisku ale obcas si tu dakto skrati cestu a vali 50. Sambo si v klude odisiel a dovolil mu to. "VSAK SOM MU POVEDAL, ABY SI DAVAL POZOR" . Moje nervy. To ho fakt od padu a rozbitej hlavy zachrani. 

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 16:39

Evaevastarší cca podobně, možná o pár týdnů (1-2) víc. V necelem roce už zcela jistě chodila venku. 

Jako úplně dobře to není, o tom žádná, ale podle mě neuděláš nic. Tyhle rychlé děti jsou prostě rychlé, hlavně pokud je neomezuje strach. koukni na děti od některých zdejších prispevatelek.

Tak uvidíš, ale se 4 měsíci bych spíš nepočítala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 16:56

continuity on není vyloženě fyzicky nepřipravený, mohl by teda ještě lézt, ale stojí bez opory, klidně udělá dřep a zase se zvedne, to teda kluci nedělali vůbec. Spíš mentálně, bude to veselé. V roce by mi to přišlo lepší. Ale vlastně nevím, možná lepší než to lezení všude

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 17:25

Evaeva no tak pokud je to takto, tak už jen stačí, aby mu v hlavě docvaklo, že chodit může, což bude spíš ve dnech než týdnech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 17:30

continuity on už dlouho vypadá, že hlava by chtěla. Ale leze asi jen dva nebo tři měsíce. Ale právě udělal další kroky.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 17:47

Evaeva Serepetičky už neřeším, tchyni v tom díkybohu už dost vycvičila starší vnoučata (serepetičky tam má pořád a občas prostě něco zařve) a u našich si říkám, že když je nutné mít toho všude tolik, tak já si s tím dělat hlavu nebudu. Nenechávám syna nic demolovat, ale prostě uhlídat to v tom množství nejde. Naštěstí se mu to brzy okoukalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 17:49

Myrtila našim to taky nevadí, ale nenecháš to naházet je všechno na zem, že joHlavně ten batolecí věk je blbý, pak už sice něco občas nepřežije, ale přecejen už mají trochu rozum a cit v rukách

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 18:26
Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 20:58

Evaeva mimino vidí, že starší bráchové chodí, a ono se snad má plazit? tss!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 21:00

Kokoska jako mi je to jasný!Ale mladší vůbec rychlejší nebyl, ten držel bráchou nastavené mezníky. Ale mimino prostě víc jí, víc měří a váží a víc chodí no

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 21:59