Evaeva u nás chodili v 10m oba. Dcera aspoň lezla od 4,5m - lezla, ne plazila a od 6m stála. Syn se ještě v 6m neuměl ani přetočit ze zad na břicho, ale v necelých 10m se rozchodil během týdne. Vlastně na ty první kroky mi to nepřišel blbý věk, spíš pak ty 1,5r bezmozci co už fakt rychle běhaj, jezdí na koloodrážedlech nebo bruslí ![]()
Btw syn se ukazuje jako hodně samostatná jednotka. Minule na chalupě odešel sám na návštevu. Sledovala jsem ho ze zálohy a byl fakt hustej. Obul si holiny, otevřel chalupu, řekl pápá a zase za zebou zavřel. Sešel z terasy, sešel na zadní zahradu, projel se na klouzačce, pohoupal se na kruzícch a pak se vydal za sousedkou na vedlejší pozemek. Z prudkého kopce dolu. Tam si vytáhl bagr z kůlny, dovlekl ho na písek a tam si hrabal halekal "čau čau" tak dlouho, až za nim přišla sousedka
včera zase sám opustil tábor a šel se klouzat na překážky skateparku
S ním se postupně asi dostávám na druhou stranu spektra. U vody bych je samotné nenechala, horkého a dušení se bojím a bez helmy nesmí na nic co jede. Ale na té zahradě je klidně nechám. To dceru jsem v jeho věku nenechala dělat tolik věcí, co jeho.