moora
to je moje noční můra
Vše o těhotenství a dětech
moora chudák malej ![]()
Tvl, ty dva mladší se hledali. Touhle dobou je mimino obvykle dávno v limbu a oni tady zatím na sebe bafají přes šprušle postele ![]()
Ty dva teda společný pokoj mít nebudou ![]()
moora ty jo, to je šílený. Jak se to může stát? (do pití, zmrzliny, na jídlo?)
moora chudacek malej, hlavne,ze uz bude v poradku.
Vcera pred spanim vytahla z knihovny dcerka Honzikovu cestu na cteni. Precetly jsme jednu a pul kapitoly a u toho popisu, jak Honzik sedi sam ve vlaku, maminka mizi a jemu se smutno a zacina mit slzy v ocich, se dcerka strasne rozbrecela a bylo po cteni. Pri usinani mi pak rikala, ze ta knizka o tom klukovi, co jede sam ve vlaku, je moc strasidelna. Musela jsem ji ujistit, ze tohle se ji fakt nikdy nestane ![]()
Zuzuli to je hezký! Klukům to nějak nepřišlo, syn to poslouchá od tří let. Taky jsem si říkala že je to smutné.
Prosím vás, trochu predcasnej dotaz, ale měli jste někdo zimní babybare? Je ta podrazka do zimy snesitelna? Dite loni mělo zimní koely a i když maj merino kozich (ty bb mě trochu odrazujou, ze ho maj umelej), maj tu podrazku (přijde mi i na barefooty) fakt hodně tenkou.
jinak mám ještě ve vyberu zimní frodda, ale tam se trochu bojim sirky a tvaru, ty koely už na zimu kupovat nebudu, jinak jsou to super boty

Prázdniny u babičky a dědy končí, po obědě vyrážíme domů... S tygrem! Večer se odmítl umýt, ale dneska už bude muset ![]()

Potrefenáhusa jsou srovnatelné s koely - pro nás v pohodě. Mně přijdou fajn ty drahé koely s větším vzorkem, ale boty za víc než dvojku pro děti
Já je mám a pokud hodinu vyloženě nestojím na sněhu,je mi teplo.
Evaeva to jsou tyhle?
to bych asi radši zkusila ty frodda
(ty ceny jsou fakt příšerný) já teda kupuju ještě keen pohorky bez kožichu, ale na silnejsi podrazce, takže když byl par dni snih a mráz, nosila to s vlnenejma fuskama a nohy měla stejně studeny jako z koelu, ale mne to přišlo nějak lepší, ty bytelnejsi boty)

Potrefenáhusa jo, tyhle. Oni mají na ty tři dny, kdy je v Praze sníh obyč sněhule z Lidlu, takže jim bohatě stačí ty klasické koely s vlněnou vložkou. Do froddo bych nešla, pokud neseženešna staré podrážce, po ani ne dvou měsících byly děravé. A taky nemají nijak silnější podrážku.
Evaeva prej už tu novou zimní podrazku nějak vylepšili
mne prave tak tenký jak ty koely nepřijdou, ty se mi zdaj celkove takový hodně jemný
Nebo ještě zimní pegresy, ale na ty mi minimalne letos přišlo hodně vedro.
Potrefenáhusa já jsem s nimi byla jinak spokojená, ty šly i do sněhu, ale moje děti si na nohy nestěžují.
Potrefenáhusa ja myslim, ze je mame ted v baliku podedenych bot. Mrknu odpoledne a napisu ![]()
ja chci letos zkusit zimni Reimy, ale ja potrebuju boty i na hory.
Potrefenáhusa ja letos zustanu u tech Keenu, na zimni kaslu. Jsou robustnejsi a tu vlozku vymenim za ovci asi, jestli to pujde, jak je tvarovana.
711990 my teď jedem v Else, trpytkach, tylu a duze, tak nevim, jestli pohorky na kazdej den projdou ![]()
Potrefenáhusa treba je udelaj letos i ruzovy![]()
711990 já už mám hnědý!!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články